הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

fabian

משתמש פעיל
527
0
נק' מוניטין:
322
527
0
היי

רציתי בבקשה לשאול, איך הולך בדיוק סייקל של EC?
אפשר לקחת פשוט לפני אימונים 200/30 או שעדיף כל יום פעמיים ביום את הכמות הזאת.

לצערי, יש לי בעבודה אנשים שיותר מדי מעצבנים אותי אז אני מעדיף לקחת את זה כמה שפחות כשאני באזור שלהם כי זה יכול להסתיים לא יפה 😃 הבנתי שאחת מתופעות הלוואי של אפדרין זה עצבים.
ועוד משהו, אומרים שכל קילוגרם שומן יכול לרדת בערך ב 68 קלוריות ליום מקסימום (ומעל לגירעון הזה מתפרק שריר כביכול), אם לוקחים אפדרין שבעצם מונע את הפסקת הפירוק והתחלת הסינתזה בערך של החומצות שומן, האם ניתן יהיה להיכנס לגירעון קלורי גבוה יותר בלי לחשוש לאובדן שריר בחיטוב ?

תודה 😃

א. במנות של 25-30 אפדרין@200 קפאין, עדיף לקחת במכה.
המחקרים לצריכה מקסימלית מראים ש-3 מנות של 25@200 הניבו תוצאות מקסימליות.

ב. לא הייתי מגדיל את הגרעון הקלורי מ-2 סיבות:

1. אפדרין לא באמת נחשב לחומר אנאבולי כמו קלן וחבריו.
2. אפדרין גורם להעלאת ה-BMR ככה שבכל מקרה הגרעון גודל בעוד 100-200 קלוריות.

בנוגע לעצבים, זה נורא משתנה אני על אפדרין הרגשתי מאוד טוב וגם רצון לדבר עם אנשים ולעשות שמח(מישהו אמר מבנה כימי של קוקאין 😃 ? )

• פותח/ת השרשור
האמת שקוק ואפדרין שונים לגמרי במבנה 😃
אבל יפה אני מקווה אז שאני אגיב לזה כמוך יום ראשון אני אתחיל 😃

והתכוונתי אם עדיף לקחת 2 מנות כל אחת של 200@25-30 או פשוט אחת לפני אימון.
ואיך אמורים לקחת את זה, ז"א מה הסייקל המומלץ כדי למנוע התמכרות? לאיזו תקופת זמן ?

מה שטוב אני מניח בלקחת רק לפני אימונים זה שאני לא אתמכר לזה. היום אני לוקח בערך 120 מ"ג של קפאין לפני אימון זה נותן לי את המוטיבציה להתאמן ובימים בלי אימון אין תופעות לוואי.
לעומת זאת כשלקחתי ליפו 6 והייתי על 400 מ"ג קפאין כל יום כשרציתי להפסיק עם זה הרגשתי מה זה זוועה קשה להסביר בכלל, חולשה וכאבי ראש מהגיהינום ואני ממש לא רוצה לחזור לזה (כמובן שאם הייתי מפסיק בצורה יותר חכמה ומדורגת אז זה לא היה קורה, מי לעזאזל נתן לי תואר בכימיה ?!?!?)

לצערי, יש לי בעבודה אנשים שיותר מדי מעצבנים אותי אז אני מעדיף לקחת את זה כמה שפחות כשאני באזור שלהם כי זה יכול להסתיים לא יפה הבנתי שאחת מתופעות הלוואי של אפדרין זה עצבים.

אין לי מושג מאיפה הבאת את זה. העצבים נובעים מדיאטה בד"כ לא צריך לקשר את זה ל-E.

בנוגע לעצבים, זה נורא משתנה אני על אפדרין הרגשתי מאוד טוב וגם רצון לדבר עם אנשים ולעשות שמח

משתנה ?! אשמח לראות מסמך מדעי או מקור כל שהו שעליו אתה מסתמך.

והתכוונתי אם עדיף לקחת 2 מנות כל אחת של 200@25-30 או פשוט אחת לפני אימון.
ואיך אמורים לקחת את זה, ז"א מה הסייקל המומלץ כדי למנוע התמכרות? לאיזו תקופת זמן ?

אני אישית לא ממליץ לאף אחד ישר לקחת כדור שלם, יש אנשים שיותר רגישים לממריצים. אני למשל מכדור של קפאין לא מרגיש הכי טוב לאומת כוס קפה. היתי מתחיל מחצי כודר לראות איך משפיע, במידה ואין תופעות לוואי את אותה מנה יום למחרת פעמיים בהפרש של לפחות 4 שעות בינהם. במידה ואין תופעות לוואי יום למחרת קח כדור אחד בלבד. אם אין תופעות חלק את זה ל- 2 מנות האחת בבוקר והשניה לפני האימון.

משה סטודנט לרפואה הכין בעבר מאמר על האפדרין, אני מציע לך לעבור עליו - הכל על אפדרין

תהליך ה"גמילה" הוא בדיוק כמו תהליך ה"התמכרות". תוריד את המנה לפעם ביום אבל את הקפאין תמשיך לקחת פעמים ביום, לאחר כמה ימים אל תקח E ורק קפאין פעם ביום ולאט לאט תשים לב שנעלמים כל הכאבי ראש וחוסר אנרגיה. לי יש כבר שיטת "גמילה" משלי אני בטוח שתמצא את הנוסחה עבורך ע"מ להפסיק עם כמה שפחות תופעות.

אני אוהב בגמילה פשוט להפסיק במכה את הכל, וכשאתה יודע שצפויים לך יומיים שלושה קשים שהגוף מתנקה מהחומר ומהקפאין , הרבה יותר קל לעבור את זה כשנערכים מראש ויודעים שזה דבר צפוי שטוב שהוא קורה...

לעומת זאת כשלקחתי ליפו 6 והייתי על 400 מ"ג קפאין כל יום כשרציתי להפסיק עם זה הרגשתי מה זה זוועה קשה להסביר בכלל, חולשה וכאבי ראש מהגיהינום ואני ממש לא רוצה לחזור לזה

זה מה שקורה גם עם אפדרין וקפאין אין מה לעשות ... אבל אחרי זה אתה כמו חדש הבעייה זה להתמודד עם זה כשהמי***** והכאבי ראש מגיעים

לא יודע מה איתכם אחרי חצי שנה רצוף עם אפדרין יום אחד פשוט הפסקתי לגמרי ולא הרגשתי שום דבר שונה פשוט הזעתי פחות והייתי פחות "אנרגטי", אבל לא במצב של "לא יכול לזוז או מרגיש זוועה", פשוט מרגיש רגיל לכל דבר.
בכל מקרה קצת סלט

היי

רציתי בבקשה לשאול, איך הולך בדיוק סייקל של EC?
אפשר לקחת פשוט לפני אימונים 200/30 או שעדיף כל יום פעמיים ביום את הכמות הזאת.

המנה המומלצת היא 20 מ"ג אפדרין על 200 מ"ג קפאין יחס של 1:10 לטובת הקפאין.
בגלל הריכוזים המשתנים בין החברות השונות והכדורים השונים אפשר לשחק עם זה, בארץ נפוצים מאוד כדורי אפדרין במינונים של 30 מ"ג אז להתחיל לחתוך אותם וכדומה (גם לא נוח כי הם קטנים) לא יהיה יעיל כי אתה לא יודע איפה החומר מתרכז בכדור לכן אפשר לקחת 30/200 או לחזקים בינונ 30/400 (מיותר).

לצערי, יש לי בעבודה אנשים שיותר מדי מעצבנים אותי אז אני מעדיף לקחת את זה כמה שפחות כשאני באזור שלהם כי זה יכול להסתיים לא יפה 😃 הבנתי שאחת מתופעות הלוואי של אפדרין זה עצבים.

לא מכיר תופעת לוואי מוצהרת שכזו, כמו שנאמר כאן התופעה שכיחה עקב הדיאטה (בד"כ דלה מאוד בפחמימות או קטוזיס עצבני עקב פעילות גופנית מרובה יחד עם הדיאטה (או בנפרד - תלוי) )

ועוד משהו, אומרים שכל קילוגרם שומן יכול לרדת בערך ב 68 קלוריות ליום מקסימום (ומעל לגירעון הזה מתפרק שריר כביכול)

לא אומרים, יש במדריך לחיטוב מדריך והוא אומר 68 קלוריות לכל ק"ג של שומן, תעשה הכפלה ותראה לכמה גירעון מקסימלי הגוף שלך כביכול יכול להגיע (כמו שהזכרתי במדריך, המחקר לא בוצע עם בקרת חלבון וכדומה לכן אפשר להגדיל בעוד כ-10-30% את הגירעון, אבל צריך להכיר את הגוף שלך).

, אם לוקחים אפדרין שבעצם מונע את הפסקת הפירוק והתחלת הסינתזה בערך של החומצות שומן, האם ניתן יהיה להיכנס לגירעון קלורי גבוה יותר בלי לחשוש לאובדן שריר בחיטוב ?

אף אחד לא אומר שהוא מפסיק את הפירוק ומתחיל את הסינתזה של חומצות השומן, הוא מעלה BMR וכמו שנאמר אם אתה רוצה לדעת יותר יש לך מאמר מקיף בפורטל.

תודה 😃
...

אין לי מושג מאיפה הבאת את זה. העצבים נובעים מדיאטה בד"כ לא צריך לקשר את זה ל-E.

משתנה ?! אשמח לראות מסמך מדעי או מקור כל שהו שעליו אתה מסתמך.

אני אישית לא ממליץ לאף אחד ישר לקחת כדור שלם, יש אנשים שיותר רגישים לממריצים. אני למשל מכדור של קפאין לא מרגיש הכי טוב לאומת כוס קפה. היתי מתחיל מחצי כודר לראות איך משפיע, במידה ואין תופעות לוואי את אותה מנה יום למחרת פעמיים בהפרש של לפחות 4 שעות בינהם. במידה ואין תופעות לוואי יום למחרת קח כדור אחד בלבד. אם אין תופעות חלק את זה ל- 2 מנות האחת בבוקר והשניה לפני האימון.

משה סטודנט לרפואה הכין בעבר מאמר על האפדרין, אני מציע לך לעבור עליו - הכל על אפדרין

תהליך ה"גמילה" הוא בדיוק כמו תהליך ה"התמכרות". תוריד את המנה לפעם ביום אבל את הקפאין תמשיך לקחת פעמים ביום, לאחר כמה ימים אל תקח E ורק קפאין פעם ביום ולאט לאט תשים לב שנעלמים כל הכאבי ראש וחוסר אנרגיה. לי יש כבר שיטת "גמילה" משלי אני בטוח שתמצא את הנוסחה עבורך ע"מ להפסיק עם כמה שפחות תופעות.

לא הבנתי מה הקשר שאתה רוצה לראות מחקר?
הוא אמר שהוא לא רוצה לקחת אפדרין בקרבת אנשים שהוא לא מחבב כי הוא חשוב שהאפדרין יגרום לו להיות עצבני, אז עניתי לו שלי אישית זה לא עשה את זה, זה הכל.

• פותח/ת השרשור
אחלה תודה רבה לכולם אני אקח את העצות שלכם 😃
רק באמת נגיד והכדור של קפאין זה באמת יכול להיות אפשרי לחתוך ל-2 כי אולי יש סימן כזה באמצע כמו לדקסמול (או שאני חי בסרט ואין מחיצה באמצע... עוד לא פתחתי ) את את האפדרין זה באמת כדורים קטנים, איך חותכים את החרא הקטן הזה לשניים? 😃

אחלה תודה רבה לכולם אני אקח את העצות שלכם 😃
רק באמת נגיד והכדור של קפאין זה באמת יכול להיות אפשרי לחתוך ל-2 כי אולי יש סימן כזה באמצע כמו לדקסמול (או שאני חי בסרט ואין מחיצה באמצע... עוד לא פתחתי ) את את האפדרין זה באמת כדורים קטנים, איך חותכים את החרא הקטן הזה לשניים? 😃

תלוי בסוג, הארסן ניתן לחיתוך.
אם הכדור קטן ובלתי אפשרי לחתוך אותו ביד, יש לקנות בכל בית מרקחת חותך כדורים. עולה ממש גרושים.

• פותח/ת השרשור
הא ועוד משהו קטן (סליחה שאני מזיין יותר מדי במוח 😃 )
בגלל שעם EC החומצות שומן גם ככה משוחררות, אין טעם בעצם בלעשות אינטרוולים אלא עדיף לעשות אירובי בעצימות נמוכה-בינונית נכון?

הא ועוד משהו קטן (סליחה שאני מזיין יותר מדי במוח 😃 )
בגלל שעם EC החומצות שומן גם ככה משוחררות, אין טעם בעצם בלעשות אינטרוולים אלא עדיף לעשות אירובי בעצימות נמוכה-בינונית נכון?

אישית אני לא ממליץ לך לעשות אינטרוולים עם אפדרין כיוון שעם ממריצים אישית אני לא עובר את הדופק 165. באינטרוולים אפשר להגיע בקלות לדופק 180-190 ועם אפדרין זה לא הכי מומלץ.

כמו כן, אם אתה נמצא בדיאטה דלה בפחמימות X<100 תוך 4 ימים יש גם ככה את אותו אפקט, ולכן אירובי מתון למשך 40-60 דקות יעשו את העבודה.

המלצה אישית- אתה יכול להוסיף לסטאק הזה את החומצה האמינית ל-טירוזין.

• פותח/ת השרשור
וואלה ? מה יעזור טירוזין ?
ומה עם אספירין ? כדאי או לא כדאי ? זה אמור לעכב את הפרוסטגלנדינים אבל ראיתי הסתייגויות.

האמת שזה עשה לי מצב רוח והיום איך שיצאתי מהאימון הרגשתי כאילו לא התאמנתי בכלל למרות שהרבצתי משקלים. בד"כ אחרי סקוואט ודדליפט אני בקושי מצליח לעלות מדרגות והיום כאילו אשכרה לא התאמנתי, זה אומר שזה עובד או שהתאמנתי כמו כוסית וצריך להעלות משקלים ? 😃
או אולי גם וגם 😃
מה שכן יצאתי מהחד"כ עם צוואר אחושילינג תפוס ואין לי שמץ למה

וואלה ? מה יעזור טירוזין ?
ומה עם אספירין ? כדאי או לא כדאי ? זה אמור לעכב את הפרוסטגלנדינים אבל ראיתי הסתייגויות.

האמת שזה עשה לי מצב רוח והיום איך שיצאתי מהאימון הרגשתי כאילו לא התאמנתי בכלל למרות שהרבצתי משקלים. בד"כ אחרי סקוואט ודדליפט אני בקושי מצליח לעלות מדרגות והיום כאילו אשכרה לא התאמנתי, זה אומר שזה עובד או שהתאמנתי כמו כוסית וצריך להעלות משקלים ? 😃
או אולי גם וגם 😃
מה שכן יצאתי מהחד"כ עם צוואר אחושילינג תפוס ואין לי שמץ למה

הטירוזין מגביר את האפקט של הEC. תיקח בין 500-1000 מ"ג.
בהחלט אפדרין עוזר, אני לא אשכח את התקופות שהייתי מבצע 20 ק"מ ריצה והייתי מרגיש כאילו לא רצתי. אתה צריך להרגיש עזרה גם בנשימה כיוון שבין היתר אפדרין ניתן כדי להרחיב סימפונות ולטיפול באסטמה.

אין צורך באספירין.

• פותח/ת השרשור
אין זה חבל על הזמן פסיכי בכלל איך שהרגשתי אחרי זה. סבבה אני אשיג גם קצת טירוזין תודה 😃

• פותח/ת השרשור
דרך אגב, את ה 500 מ"ג טירוזין אתה אומר לקחת כל פעם שאני לוקח EC ? או בלי קשר פעם אחת ביום?

• פותח/ת השרשור
אחלה קראתי תודה 😃
אז הוא אומר בעצם להתחיל עם זה רק עוד איזה כמה שבועות (שאני מקווה שעד אז אני לא אצטרך את זה בכלל יותר 😃 )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית