עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הכוונה היא לסייקל של אפדרין עם קפאין.אסור לדבר על סחר של חומרים.
ומה זה בידיוק סייקל של קפאין?
תודה, מה לגבי קרדרין ?אפדרין זה סהכ צמח. לא משהו שמזוייף הרבה כמו סטרואידים . כנראה שכל מה שתקנה יהיה בסדר
אין לי איך לברר את זה?מזוייף המון . המקורי ממש לא נפוץ כרגע
הרבה אנשים יגידו לך שהם הביאו מקורי ולא יודע מה אבל זה חרטא בפיתה.
קרדרין אמיתי אורגינל(שלא תמצא כנראה) אמור להיות חומר קסום בצורה בלתי רגילה
לצערי לאיש לך גישה למעבדה ומישהו שיריץ בדיקות עבורך?
אמורה להיות השפעה די מהירה לא?אני כבר שבוע בשימוש קארדין, עוד שבוע- שבועיים אעדכן
אמורה להיות השפעה די מהירה לא?
יש לי חוויה שגרמנ לי להיות פסימי בקשר לקרדרין, פחותאו יותר לא הרגשתי כלום איתו.. יכול באמת להיות חומר מזויף.אז תנסה על עצמך כמו רובנו.
רוב הדיווחים והלוגים האמריקאיים שראיתי מדבר על ממוצע ירידה של חצי קילו לשבוע בלי לשנות שום דבר באימונים ובתפריט(ללא פגיעה במסת שריר וכוח)
ושיפור לא הגיוני ביכולת אירובית כבר אחרי יומיים-שלוש של שימוש
אין לי משהו בשלוף,למדתי את זה מזמן..תחפש ביוטיוב וredditמעניין מה שאמרת, אתה יכול אולי להביא קישור/ים?
מעניין שאצלך רק הכל הפוך........מזוייף המון . המקורי ממש לא נפוץ כרגע
הרבה אנשים יגידו לך שהם הביאו מקורי ולא יודע מה אבל זה חרטא בפיתה.
קרדרין אמיתי אורגינל(שלא תמצא כנראה) אמור להיות חומר קסום בצורה בלתי רגילה
איך אני אוהב את זה שמזלזלים בי, לכל דבר יש הוכחה, דיבורים באוויר זה לילדים, אבל הדבר שהכי הצחיק אותי זה שאמרת אפדרין זה צמח ולא מזייפים אותו כמו סטרואידים, אתה יודע כמה אפדרין שווה כחומר גלם לעומת קרדרין? שם התשובה לטענה שלך.....אז תמשיך עם האבקת סוכר שלך.. כבר "הוכחת" לי בפוסטים קודמים שאתה לא לקחת קרדרין אמיתי ברגע שדיברת על התופעות לוואי שהיו לך
פה כבר הוכחת שפשוט מרמים אותך 😃אתה יודע כמה אפדרין שווה כחומר גלם