הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסט שבועי

• פותח/ת השרשור prolab
  • פורסם בתאריך

prolab

משתמש מתחיל
174
8
נק' מוניטין:
1
174
8
הולמס פלייס
ערב טוב ,שאלה אני מתכנן סייקל באזור יוני עד אמצע אוגוסט,וציינתי וכתבתי כאן ,השאלה שלי אחרת,סייקל קודם סיימתי לפניי 4 חודשיים לערך,אני מעוניין לקחת טסט אנתת פעם בשבוע,האם יראו איזשהו תוצאה מלקיחת טסט פעם בשבוע לבד,והאם דרוש לזה pct ולקיחת פרגניל??האם זה קריטי כל כך ,והאם מינון שבועי של 200 זה מספיק עבורי אני בן 40 שוקל 100 19-21 אחוז שומן,אני כרגע בחיטוב רוצה לשמור על המאסה לא רוצה להשתגע יותר מידי,בגלל זה חשבתי על לקיחת טסט לבד

אתה צריך ללמוד לנסח את עצמך באופן יותר מסודר ומובן.
עשית לי קצת כאב ראש בהודעה הזו שלך... 😣

בכל מקרה, מינון שבועי של 200mg טסט אנתת לא יתן לך הרבה מעבר למה שאתה יכול להשיג בתור טבעי.
המינון הזה הוא מעט מעל מינון הנהוג בטיפול רפואי, לגברים שיצור הטסטוסטרון שלהם פגוע (נקרא גם מינון TRT).

למרות זאת, בהחדרת טסט ממקור חיצוני, אתה עדיין תגרום להשבת ציר ה-HPTA.
זאת ועוד, כמובן ותצטרך לקחת פרגניל במקביל לשימוש בטסט ולבצע PCT.

כל זאת כמובן לא כדאי למי שרוצה להסתפק רק ב-200mg/wk.
מינון יעיל לסייקל הוא לפחות 500mg/wk" מפוצל ל-2 זריקות בנות 250mg כ"א.

אתה אומר שאתה מעוניין לשמור על המאסה ולא "להשתגע"
ובכן, לשמור על מאסה זה קודם כל לאכול נכון, להתאמן כראוי ולנוח מספיק.
זה בהחלט אמור להיות די והותר, ולא נראה לי שיש כאן צורך להתחיל בסייקל, אלא אם כן שתנה את מטרותייך, ואז כבר יש על מה לדבר..

פשוט חשוב שתבין, שרגע לפני שאתה רץ להזריק, יש השלכות למול המטרות, שנכון לעכשיו - לא ממש כדאיות עבורך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית