מתלבט

ShadyBaby

משתמש מתחיל
129
11
היי, במהלך הצבא הורדתי בסביבות ה 30 קילו, בשחרור עמדתי על משקל 86, אני כברכמה חודשים בארזרחות ולא מצליח להמשיך להוריד ונראה שאני תקוע. אני על גובה 1.74 כך שיש עוד מה להוריד.

אם אני לא טועה השירות כולל תפריט תזונה וגם תוכנית אימונים דבר שאני בו מאוד מעוניין.
הבעיה היא שהעבודה שלי עכשיו עובדת נורה חזק על שרירי האמות ברמה שהם עייפים בצורה מחרידה אחרי משמרת. אני עובד משעות 7 עד 4 כך שמבחינת תפריט זה אמור להיות קל מאוד לבניה, מבחינת אירובי אין לי בעיה.

אני רוצה לשאול את דעתך, האם יש טעם במנוי והאם יש טעם להירשם לחדר כושר במצב כזה? האם זו סיטואציה שאפשר להתקדם איתה?

כן בהחלט אפשר להתאמן גם עם אמות עייפות, מקרה הכי גרוע משתמשים ברצועות כדי לפצות על זה

אפשר להרכיב תוכנית אימונים עם עבודה מופחתת על האמות או קומבינציה של התאוששות/עצימות בימים ספציפים (נניח עצימות ביום שאתה לא עובד).

• פותח/ת השרשור
אני שוקל עכשיו 87 אבל הגוף הראה יותר מזה, הכל מדלדל. אזור האמה רזה אבל באזור היד אחורית שמן ומדלדל. הצוואר וטרפזים רזה ויש כרס וירך רחבה.

בקשר למטרות, אני רוצה לבנות שרירים. אני אוכל לבנות שריר תוך כדי הירידה במשקל?
כמה זמן ייקח לי עד שאגיע לאחוז שומן תקין?

אתה לא תבנה שריר שיראה באופן ויזואלי משמעותי על גופך בזמן חיטוב/ירידה במשקל.
לגבי כמה זמן, תלוי באחוז השומן שלך כרגע ואין באמת אחוז שומן ״תקין״, זה תלוי כמה נמוך תרצה לרדת.

• פותח/ת השרשור
אתה לא תבנה שריר שיראה באופן ויזואלי משמעותי על גופך בזמן חיטוב/ירידה במשקל.
לגבי כמה זמן, תלוי באחוז השומן שלך כרגע ואין באמת אחוז שומן ״תקין״, זה תלוי כמה נמוך תרצה לרדת.

הבנתי בקשר לשריר.
העניין הוא שהיום אני במצב שבו יהיה לי קשה להיכנס לחדר כושר ואצטרך לעשות מאמץ גדול. אם כך, האם המאמץ שווה את זה בזמן חיטוב ראשון כדי להגיע לנקודת ההתחלה של בנאדם נורמלי?

אתה צודק בקשר למשקל תקין זה היה כולל מידי, אני מתכוון למשקל שממנו לגיטימי להתחיל תקופת מסה

אם לא תרים משקולות בזמן חיטוב אתה תאבד מסת שריר ולא תרד באופן אידאלי ב-% שומן.
אין משקל לגיטמי להתחיל ממנו העלאה במסת השריר, זה תלוי ב-% שומן. לרוב 12% ומטה זה אחוז שומן לגיטמי להתחיל איתו העלאה במסת השריר, אבל כמובן יש יוצאים מין הכלל.

, זה תלוי ב-% שומן. לרוב 12% ומטה זה אחוז שומן לגיטמי להתחיל איתו העלאה במסת השריר, אבל כמובן יש יוצאים מין הכלל.
ואם נמצאים על 15-18% אבל כמעט כלום מסת שריר?
כי ראיתי הרבה המלצות של המומחים כאן להתחיל העלאה במסת שריר לסקיני פטים שיש להם 18 אחוזי שומן
שלא נדבר על כאלה שהמליצו למישהו לעשות SS למתאמן מתחיל בעל 30% שומן ולהשאר במאזן ניטרלי בשביל להוריד אחוזי שומן וגם לעלות במסת השריר בו זמנית אבל זה כבר סיפור אחר.

ואם נמצאים על 15-18% אבל כמעט כלום מסת שריר?
אלו מהמקרים החרגים שאמליץ העלאה מתונה במסת השריר

שלא נדבר על כאלה שהמליצו למישהו לעשות SS למתאמן מתחיל בעל 30% שומן ולהשאר במאזן ניטרלי בשביל להוריד אחוזי שומן וגם לעלות במסת השריר בו זמנית אבל זה כבר סיפור אחר.
זו המלצה שאני לא אגבה

Back
למעלה תחתית