עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה בא להסתלבט או לקבל עזרה?נכון מאוד
לפחות אתה כנה..נכון מאוד
חבוב,
מי שמכר לך את החומרים עשה עלייך סיבוב. מצטער לומר לך את זה באופן כל כך ישיר.
עזוב שבסייקל ראשון אין מקום לאף סטרואיד זולת טסטוסטרון בלבד (למה לעזאזל דקה?!), אבל גם טסט אנתת וגם סוסטנון יחד/לחוד/whatever זה אווילי!!
רגע, תן לי לנחש, מי ש"המליץ" לך, גם המליץ לך שלא לקחת פרגניל. אתה יודע מה זה פרגניל, נכון? (לא בטוח). כנ"ל לגבי -PCT המכיל כלומיד ונולבדקס - האם הצטיידת בחומרים הללו? יודע כמה וממה לקחת?
היית צריך לעשות שיעורי בית טובים ולא להקשיב לבחור עם הוריד בבייספס במכון שמפמפם חצי בנץ' של 140 ק"ג ל-10 חזרות. כן זה קורה, הרבה "נופלים" כך.
דבר מחשיד נוסף היא העובדה שעלית במשקל הגוף (8 ק"ג בחודש זה המון, פשוט המון, גם לסייקל ראשון), אך אתה לא מרגיש איזשהו שינוי בגוף? ובכן, מי שעולה בכ-8 ק"ג שומן חייב לשים לב מה זז אצלו בגוף! אם נתייחס גם לעובדה שהחברה שקנית די זנוחה ולא מוכרת, אני בספק אם מה שיש לך שם בחומרים זה אכן טסטוסטרון ודקה. תוסיף לכך את העובדה שאולי מי ש"המליץ" לך על הסייקל גם "המליץ" לך לאכול כמו משוגע, והרי לך נוסחת שקר אידיאלית לאדם התמים בחדר הכושר - סייקל ראשון "מופגז" במינונים חתוכים, לצד תזונה לקויה (יותר מידי/מעט מידי אוכל) - כדי למסך את העובדה שמדובר ב-Fake.
לי אתה נשמע טרול.. אבל מחמת הספק, אני אתייחס אליך ואמליץ לך לסיים את הסייקל באופן מיידי, לא לקחת כלום, לא פיסיטי ולא כלום. אל תתעסק בזה יותר או בשום דבר שקשור לזה בזמן הקרוב. השתמשת בסך הכל חודש, סייקל ראשון, הגוף יתאושש לבד לא צריך כלום..חברה אני פעם ראשונה באמת אני אוכל כמו מטורף לא מרגיש שינוי בגוף בגלל זה באתי לשאול ולהתעניין
המקום הזה שקניתי ממנו הו מקום גדול והבחור שם הו באמת תותח הו המליץ לי על זה אני לא מבין בדברים האלה כל כך בגלל זה העדפתי לשאול לפני שאני עושה עוד טעויות
מה אני עושה עכשיו מה עשיתי לא נכון איפה טעיתי האם אפשר להתחיל מחדש עכשיו?
כל מה שאמרת נכון לא יודע בכלל מה החומרים האלה לא יודע מזה פרגניל לא לֹ pct ולא כלום אני מתאמן כמה שנים ושום דבר לא זז חשבתי על סייקל למרות שאני לא יודע בכלל מזה סייקל וזה מה שקרה עכשיו מה אני עושה אני מרגיש שאני עושה טעות ולא צריך להקשיב לאנשים מה אני עושה עכשיו אני באתי כדי לקבל עזרה באמת ומה שאמרתי נכון מאוד כי זה נכון אני באמת לא יודע
למה לא מסתדר?... רובכם כאלה.לי אתה נשמע טרול.. אבל מחמת הספק, אני אתייחס אליך ואמליץ לך לסיים את הסייקל באופן מיידי, לא לקחת כלום, לא פיסיטי ולא כלום. אל תתעסק בזה יותר או בשום דבר שקשור לזה בזמן הקרוב. השתמשת בסך הכל חודש, סייקל ראשון, הגוף יתאושש לבד לא צריך כלום..
הכי חשוב-להפסיק באופן מיידי להזריק את מה שהבחור הזה הביא לך.
דרך אגב, אם לא קיבלת תוצאות בצורה טבעית, גם על חומרים לא תשיג כלום.
עשית את כל הטעויות האפשריות בשימוש בחומרים: התחלת מהסיבות הלא נכונות, הקשבת לאנשים הלא נכונים, לא תכננת מראש, לא למדת על הנושא דבר וחצי דבר ואתה לא יודע כלום על חומרים או על מה שנלווה אליהם.
פשוט מטריף אותי דברים מהסוג הזה, זה הבריאות שלך חבר. מה עבר לך בראש כשדחפת את המחט לתוך הגוף שלך בידיעה שאין לך מושג מה אתה עושה.. לא מסתדר לי בראש בכלל.
סייקל ראשון רצים עם טסט בלבד בכדי לבחון תגובה לשימוש.תודה רבה לכם באמת עזרתם לי מאוד פששש הייתי מעדיף לא לדבר בכלל רק קיבלתי נזיפות ולא עזרתם בכלום
תודה לכם אפשר לנעול חבל שחשבתי להתיעץ איתכם כי גם לא עזרתם בכלום וגם לא המלצתם מה לעשות תודה אוכל לחפש במקום אחר
אפשר לנעול
לא הבנתי כלום ממה שאתה אומר.למה לא מסתדר?... רובכם כאלה.
הייתי מעדיף שתצמידו סקירה של תוצאות מסבבים שלכם לפני שאתם חותכים משתמש חדש... מוכן לשים את הכסף שסביר שאשאר לבד בתת-הפורום.
עזרו לך. אני גם אמרתי לך להפסיק את הסייקל, זה ההמלצה הכי טובה שאתה יכול לקבל אחי..תודה רבה לכם באמת עזרתם לי מאוד פששש הייתי מעדיף לא לדבר בכלל רק קיבלתי נזיפות ולא עזרתם בכלום
תודה לכם אפשר לנעול חבל שחשבתי להתיעץ איתכם כי גם לא עזרתם בכלום וגם לא המלצתם מה לעשות תודה אוכל לחפש במקום אחר
אפשר לנעול
לא הבנת בעיקר מהסיבה שאתה חסר ניסיון וידע...לא הבנתי כלום ממה שאתה אומר.
וזה לא מסתדר לי בראש שבנאדם אשכרה מזריק לעצמו חומר, בלי לדעת מה מי מו..
עזרו לך. אני גם אמרתי לך להפסיק את הסייקל, זה ההמלצה הכי טובה שאתה יכול לקבל אחי..
זה חומרים רציניים, אם אתה לא יודע עליהם כלום זה לא יהיה חכם להזריק אותם לגוף שלך, אתה מסכים איתי?
תקרא קצת, תעשה חריש על כל האינטרנט ואז באמת תבין מה שאתה עושה ואם תרצה לעשות סייקל זה יהיה בצורה מושכלת יותר..
לא, לא הבנתי כי אתה לא יודע להסביר את עצמך..לא הבנת בעיקר מהסיבה שאתה חסר ניסיון וידע...