הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דקה סיסטנון וטסט

אשרף

משתמש מתחיל
8
3
נק' מוניטין:
3
8
3
היי
אני כבר אחרי חודש של טסט ודקה וסיסטנון
מבחינת עליה במשקל עליתי כבר איזה 8 קילו אבל מבחינת גוף לא מרגיש שמשהו זז
כלומר אני עליתי במשקל וזהו לא עליתי בשרירים עדיין אותו צורה
האם יש לזה הסבר או מה??

• פותח/ת השרשור
כן סייקל ראשון

קבצים מצורפים

• 20160229_114353.jpg
    20160229_114353.jpg
    KB 57 · צפיות: 211
  • פותח/ת השרשור
כשקניתי ככה אמרו לי
לא ססטנון וטסט ביחד
1 סיסטנון עם 1 דקה
1 טסט עם 1 דקה
כאילו שילוב של שניים דקה סיסטנון ודקה עם טסט

חבוב,

מי שמכר לך את החומרים עשה עלייך סיבוב. מצטער לומר לך את זה באופן כל כך ישיר.
עזוב שבסייקל ראשון אין מקום לאף סטרואיד זולת טסטוסטרון בלבד (למה לעזאזל דקה?!), אבל גם טסט אנתת וגם סוסטנון יחד/לחוד/whatever זה אווילי!!

רגע, תן לי לנחש, מי ש"המליץ" לך, גם המליץ לך שלא לקחת פרגניל. אתה יודע מה זה פרגניל, נכון? (לא בטוח). כנ"ל לגבי -PCT המכיל כלומיד ונולבדקס - האם הצטיידת בחומרים הללו? יודע כמה וממה לקחת?

היית צריך לעשות שיעורי בית טובים ולא להקשיב לבחור עם הוריד בבייספס במכון שמפמפם חצי בנץ' של 140 ק"ג ל-10 חזרות. כן זה קורה, הרבה "נופלים" כך.

דבר מחשיד נוסף היא העובדה שעלית במשקל הגוף (8 ק"ג בחודש זה המון, פשוט המון, גם לסייקל ראשון), אך אתה לא מרגיש איזשהו שינוי בגוף? ובכן, מי שעולה בכ-8 ק"ג שומן חייב לשים לב מה זז אצלו בגוף! אם נתייחס גם לעובדה שהחברה שקנית די זנוחה ולא מוכרת, אני בספק אם מה שיש לך שם בחומרים זה אכן טסטוסטרון ודקה. תוסיף לכך את העובדה שאולי מי ש"המליץ" לך על הסייקל גם "המליץ" לך לאכול כמו משוגע, והרי לך נוסחת שקר אידיאלית לאדם התמים בחדר הכושר - סייקל ראשון "מופגז" במינונים חתוכים, לצד תזונה לקויה (יותר מידי/מעט מידי אוכל) - כדי למסך את העובדה שמדובר ב-Fake.

• פותח/ת השרשור
חברה אני פעם ראשונה באמת אני אוכל כמו מטורף לא מרגיש שינוי בגוף בגלל זה באתי לשאול ולהתעניין
המקום הזה שקניתי ממנו הו מקום גדול והבחור שם הו באמת תותח הו המליץ לי על זה אני לא מבין בדברים האלה כל כך בגלל זה העדפתי לשאול לפני שאני עושה עוד טעויות
מה אני עושה עכשיו מה עשיתי לא נכון איפה טעיתי האם אפשר להתחיל מחדש עכשיו?
חבוב,

מי שמכר לך את החומרים עשה עלייך סיבוב. מצטער לומר לך את זה באופן כל כך ישיר.
עזוב שבסייקל ראשון אין מקום לאף סטרואיד זולת טסטוסטרון בלבד (למה לעזאזל דקה?!), אבל גם טסט אנתת וגם סוסטנון יחד/לחוד/whatever זה אווילי!!

רגע, תן לי לנחש, מי ש"המליץ" לך, גם המליץ לך שלא לקחת פרגניל. אתה יודע מה זה פרגניל, נכון? (לא בטוח). כנ"ל לגבי -PCT המכיל כלומיד ונולבדקס - האם הצטיידת בחומרים הללו? יודע כמה וממה לקחת?

היית צריך לעשות שיעורי בית טובים ולא להקשיב לבחור עם הוריד בבייספס במכון שמפמפם חצי בנץ' של 140 ק"ג ל-10 חזרות. כן זה קורה, הרבה "נופלים" כך.

דבר מחשיד נוסף היא העובדה שעלית במשקל הגוף (8 ק"ג בחודש זה המון, פשוט המון, גם לסייקל ראשון), אך אתה לא מרגיש איזשהו שינוי בגוף? ובכן, מי שעולה בכ-8 ק"ג שומן חייב לשים לב מה זז אצלו בגוף! אם נתייחס גם לעובדה שהחברה שקנית די זנוחה ולא מוכרת, אני בספק אם מה שיש לך שם בחומרים זה אכן טסטוסטרון ודקה. תוסיף לכך את העובדה שאולי מי ש"המליץ" לך על הסייקל גם "המליץ" לך לאכול כמו משוגע, והרי לך נוסחת שקר אידיאלית לאדם התמים בחדר הכושר - סייקל ראשון "מופגז" במינונים חתוכים, לצד תזונה לקויה (יותר מידי/מעט מידי אוכל) - כדי למסך את העובדה שמדובר ב-Fake.

כל מה שאמרת נכון לא יודע בכלל מה החומרים האלה לא יודע מזה פרגניל לא לֹ pct ולא כלום אני מתאמן כמה שנים ושום דבר לא זז חשבתי על סייקל למרות שאני לא יודע בכלל מזה סייקל וזה מה שקרה עכשיו מה אני עושה אני מרגיש שאני עושה טעות ולא צריך להקשיב לאנשים מה אני עושה עכשיו אני באתי כדי לקבל עזרה באמת ומה שאמרתי נכון מאוד כי זה נכון אני באמת לא יודע

חברה אני פעם ראשונה באמת אני אוכל כמו מטורף לא מרגיש שינוי בגוף בגלל זה באתי לשאול ולהתעניין
המקום הזה שקניתי ממנו הו מקום גדול והבחור שם הו באמת תותח הו המליץ לי על זה אני לא מבין בדברים האלה כל כך בגלל זה העדפתי לשאול לפני שאני עושה עוד טעויות
מה אני עושה עכשיו מה עשיתי לא נכון איפה טעיתי האם אפשר להתחיל מחדש עכשיו?

כל מה שאמרת נכון לא יודע בכלל מה החומרים האלה לא יודע מזה פרגניל לא לֹ pct ולא כלום אני מתאמן כמה שנים ושום דבר לא זז חשבתי על סייקל למרות שאני לא יודע בכלל מזה סייקל וזה מה שקרה עכשיו מה אני עושה אני מרגיש שאני עושה טעות ולא צריך להקשיב לאנשים מה אני עושה עכשיו אני באתי כדי לקבל עזרה באמת ומה שאמרתי נכון מאוד כי זה נכון אני באמת לא יודע
לי אתה נשמע טרול.. אבל מחמת הספק, אני אתייחס אליך ואמליץ לך לסיים את הסייקל באופן מיידי, לא לקחת כלום, לא פיסיטי ולא כלום. אל תתעסק בזה יותר או בשום דבר שקשור לזה בזמן הקרוב. השתמשת בסך הכל חודש, סייקל ראשון, הגוף יתאושש לבד לא צריך כלום..
הכי חשוב-להפסיק באופן מיידי להזריק את מה שהבחור הזה הביא לך.

דרך אגב, אם לא קיבלת תוצאות בצורה טבעית, גם על חומרים לא תשיג כלום.
עשית את כל הטעויות האפשריות בשימוש בחומרים: התחלת מהסיבות הלא נכונות, הקשבת לאנשים הלא נכונים, לא תכננת מראש, לא למדת על הנושא דבר וחצי דבר ואתה לא יודע כלום על חומרים או על מה שנלווה אליהם.
פשוט מטריף אותי דברים מהסוג הזה, זה הבריאות שלך חבר. מה עבר לך בראש כשדחפת את המחט לתוך הגוף שלך בידיעה שאין לך מושג מה אתה עושה.. לא מסתדר לי בראש בכלל.

לי אתה נשמע טרול.. אבל מחמת הספק, אני אתייחס אליך ואמליץ לך לסיים את הסייקל באופן מיידי, לא לקחת כלום, לא פיסיטי ולא כלום. אל תתעסק בזה יותר או בשום דבר שקשור לזה בזמן הקרוב. השתמשת בסך הכל חודש, סייקל ראשון, הגוף יתאושש לבד לא צריך כלום..
הכי חשוב-להפסיק באופן מיידי להזריק את מה שהבחור הזה הביא לך.

דרך אגב, אם לא קיבלת תוצאות בצורה טבעית, גם על חומרים לא תשיג כלום.
עשית את כל הטעויות האפשריות בשימוש בחומרים: התחלת מהסיבות הלא נכונות, הקשבת לאנשים הלא נכונים, לא תכננת מראש, לא למדת על הנושא דבר וחצי דבר ואתה לא יודע כלום על חומרים או על מה שנלווה אליהם.
פשוט מטריף אותי דברים מהסוג הזה, זה הבריאות שלך חבר. מה עבר לך בראש כשדחפת את המחט לתוך הגוף שלך בידיעה שאין לך מושג מה אתה עושה.. לא מסתדר לי בראש בכלל.
למה לא מסתדר?... רובכם כאלה.
הייתי מעדיף שתצמידו סקירה של תוצאות מסבבים שלכם לפני שאתם חותכים משתמש חדש... מוכן לשים את הכסף שסביר שאשאר לבד בתת-הפורום.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכם באמת עזרתם לי מאוד פששש הייתי מעדיף לא לדבר בכלל רק קיבלתי נזיפות ולא עזרתם בכלום
תודה לכם אפשר לנעול חבל שחשבתי להתיעץ איתכם כי גם לא עזרתם בכלום וגם לא המלצתם מה לעשות תודה אוכל לחפש במקום אחר
אפשר לנעול

תודה רבה לכם באמת עזרתם לי מאוד פששש הייתי מעדיף לא לדבר בכלל רק קיבלתי נזיפות ולא עזרתם בכלום
תודה לכם אפשר לנעול חבל שחשבתי להתיעץ איתכם כי גם לא עזרתם בכלום וגם לא המלצתם מה לעשות תודה אוכל לחפש במקום אחר
אפשר לנעול
סייקל ראשון רצים עם טסט בלבד בכדי לבחון תגובה לשימוש.
קרא את ה-.Q&A טרם אתה אוכל את הראש ולך לדילר שלך ואמור לו שהוא גנב מטונף.

למה לא מסתדר?... רובכם כאלה.
הייתי מעדיף שתצמידו סקירה של תוצאות מסבבים שלכם לפני שאתם חותכים משתמש חדש... מוכן לשים את הכסף שסביר שאשאר לבד בתת-הפורום.
לא הבנתי כלום ממה שאתה אומר.
וזה לא מסתדר לי בראש שבנאדם אשכרה מזריק לעצמו חומר, בלי לדעת מה מי מו..
אפשר לנעול
עזרו לך. אני גם אמרתי לך להפסיק את הסייקל, זה ההמלצה הכי טובה שאתה יכול לקבל אחי..
זה חומרים רציניים, אם אתה לא יודע עליהם כלום זה לא יהיה חכם להזריק אותם לגוף שלך, אתה מסכים איתי?
תקרא קצת, תעשה חריש על כל האינטרנט ואז באמת תבין מה שאתה עושה ואם תרצה לעשות סייקל זה יהיה בצורה מושכלת יותר..

לא הבנתי כלום ממה שאתה אומר.
וזה לא מסתדר לי בראש שבנאדם אשכרה מזריק לעצמו חומר, בלי לדעת מה מי מו..

עזרו לך. אני גם אמרתי לך להפסיק את הסייקל, זה ההמלצה הכי טובה שאתה יכול לקבל אחי..
זה חומרים רציניים, אם אתה לא יודע עליהם כלום זה לא יהיה חכם להזריק אותם לגוף שלך, אתה מסכים איתי?
תקרא קצת, תעשה חריש על כל האינטרנט ואז באמת תבין מה שאתה עושה ואם תרצה לעשות סייקל זה יהיה בצורה מושכלת יותר..
לא הבנת בעיקר מהסיבה שאתה חסר ניסיון וידע...

• פותח/ת השרשור
לא משנה אני הפסקתי אבל זוו לא גישה לבן אדם בא לבקש עזרה סליחה יעני מאוד התחרטתי ששאלתי חח לא היבנתי מה הבעיה בחומרים האלה אני מבין שהדילר שמכר לי בכלל לא בן אדם אבל בן אדם שלא מבין ורוצה להבין תסבירו לו לפחות מה הטעות שלו בדיוק בכל מקרה תודהה רבה לכם

@אשרף
אני אנסה לעשות לך קצת סדר .
סוסטנון זה תערובת של מספר סוגי אסתרים של טסטסטרון .טסטסטרון אננטט זה גם סוג של אסתר של טסטסטרון .
כלומר כשאתה לוקח באותו סייקל גם טסט אננטט וגם סוסט זה כאילו לקחת אותו חומר כפול .
ננדרלון דקאונט - דקנ ה , זה חומר נוסף שכדאי שתקרא קצת על תופעות שלו ותבין לבד .
בכללי כפי שרשם @DarKnight34 - בסייקל ראשון לוקחים טסט אננטט לבד כדי לראות איך הגוף מגיב .
בנוסף ישנו חומר שנקרא פרגניל - בגדול צריך אותו כדי למנוע אטרופיה של אשכים שנובעת מהכנסת טסט חיצוני לגוף . יש להשתמש בו לאורף כל הסייקל וגם מספר שבועות מעבר , אם מדובר בחומרים עם אסטרים ארוכים .
בסוף סייקל יש מספר חומרים שיש לקחת כדי להחזיר את המערכת הורמונלית לפעילות סדירה - תקרא בפורום על פרוטוקול PCT

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית