הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

פאוורבילדר- בדרך להיי באר סקוואט חזק, עוצרים בסמולוב ג'וניור עם טוויסט נחמד

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/5/16

avihai_98

משתמש מתחיל
103
25
נק' מוניטין:
76
103
25
avihai_98 הוסיף לוג חדש:

טקסס של פאוורבילדר- הדרך ל200 קילו היי באר בלי חגורה לסינגל - פאוורבילדר שרוצה להגיע רחוק בסקוואטים ולתת פוש רציני בלחיצות

אני אביחי, שוקל 87-88 קילו על 1.82, התחלתי להתאמן מss ועשיתי קצת טעויות ושטויות, לאחר מכן קצת תוכניות נפח, שגם שם לא עבדתי ממש רציני, ובחודשים האחרונים החלטתי לקחת את עצמי בידיים מבחינת כוח ונפח, ועשיתי שיפור משמעותי בעזרת gvt, ולאחר מכן בעזרת 5,3,1 ששינתי קצת .

משקלים לפני תחילת הטקסס:
סקוואט 147.5 ל5 חזרות בטכניקת היי באר.
בנץ- 87.5 ל5.
פרס 52.5 ל5
דדליפט- קצת לאחר הss הפסקתי לעשות דדליפט כבד ועשיתי רק לפעמים לנפח, ובעיקר סטף לג דדליפט והגעתי ל130 קילו ל3.

עשיתי ריסט גדול וכבר...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
avihai_98 עדכן/ה את הלוג ״טקסס של פאוורבילדר- הדרך ל200 קילו היי באר בלי חגורה לסינגל״:

עדכון לוג: 04/03/16

אימון שלישי (עצימות)

עשיתי 127.5 סקוואט לסט אחד של 5 . (ציפיתי שיהיה יותר קל, אבל בגדול אני לא מת על סטים של 5 חזרות אז סבבה)
ואז 80 בנץ עם עצירה.(היה סבבה, קצת משחק עם הרוחב של האחיזה עד שאמצא את החיזה הטובה ביותר בשבילי)
וצ'ין אפס עם 20 לסט של 5 (המשקל קצת החליק בחזה הרביעית, נעבוד על האחיזה של המשקל בין הרלגיים יותר)
לאחר מכן קצת נפח לגב חתירות של 4 סטים של 12 חזרות בדאמבלים, 25 קילו בכל דאמבל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
avihai_98 עדכן/ה את הלוג ״טקסס של פאוורבילדר- הדרך ל200 קילו היי באר בלי חגורה לסינגל״:

עדכון לוג: 07/03/16

הלכתי היום למכון דיי עירני למרות שלא ישנתי ביומיים האחרונים כמו שצריך. (הקפה עושה את העבודה חח)

עשיתי קצת חימום והתחלתי לעבוד בכלוב על סקוואטים (יום נפח)
עשיתי 5 על 5 עם 115 והיה סבבה (היה לי לחץ מוזר קצת בברכיים אבל הוא לא הקשה יותר מידי)
לאחר מכן עשיתי בבנץ 5 על 5 עם 75 קילו, היה יחסית קל, ועשיתי עצירה על החזה כמעט בכל החזרות(רק הסט האחרון היה טיפה קשה)

לאחר מכן עשיתי צ'ין אפס 5 על 5 עם 15 קילו (היה קצת קשה מכיוון שבבצפר היה שיעור ספורט ועשיתי קצת מתח).

ובסוף עשיתי טיפה פרונטים וכפיפות בטן לעבוד על שרירי הליבה כהכנה לסקוואטים ודדליפט הכבדים יותר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 09/03/16

יום התאוששות, עדיין בריסט..
היה אימון פצצה !!

סקוואטים עשיתי 3 על 3 עם 92.5 קילו חיכתי 2-3 שניות בכל חזרה למטה טכניקה מושלמת.
(עדיין היה לחץ מוזר בברכיים אבל חלש בהרבה משלשום ומקווה שעד שישי הוא ייעלם לגמריה)

פרס- 45 ל3 על 3 קל רצח, שיפרתי את הטכניקה- נעילת מרפקים יותר טובה וגם ההיפס.

דדליפט- 135 ל5.
בחזרה הראשונה היה טיפה קשה אבל ב4 האחרונות היה קל, טכניקה כמעט מושלמת.

קלינים- 3 על 3 עם 65 קילו, לא קל אבל גם לא קשה, נראה לי שהגיע הזמן מעכשיו להתקדם רק ב2.5 כל אימון.
ועשיתי קצת כפיפות בטן ופולי עליון עם דגש על ליבה (חייב לחזק לפני הסקוואטים הכבדים בנפח שיגיעו בקרוב)

בגדול נהניתי מאוד באימון !

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 10/03/16

למרות שלפי התוכנית היום אני אמור לשבת בבית, החלטתי שבגלל היומיים המתישים שהיו לי גם פיזית וגם נפשית, לעשות אימון התאוששות לאחר התאוששות.
עשיתי קצת אירובי באופניים במכון ואז קצת הרמות עם משקלים נמוכים ותרגילי גמישות וטווח תנועה לכתפיים.
קצת סקוואטים עם מעט משקל והרבה לחיצות תכפיים עם מעט משקל.
החלטתי לתת סט אחד והצלחתי דיי בקלות לתת סט של 61 קילו ל2 חזרות!
מחר נעדכן אימון כוח רגיל.
לילה טוב !

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 11/03/16

אימון עצימות אשש :
עשיתי היום 135 סקוואט לסט של 5 ובגלל שהרגשתי שלא נתתי הכל (חזרה אחת לא שברתי מקביל ) אז נתתי עוד 140 ל2.

בנץ עשיתי 85 ל4 ואז בגלל ששוב לא נתתי הכל עשיתי 90 ל4

צ'ין אפס עשיתי 5 עם 22.5 קילו והיה ממש טוב.

ולאחר מכן כעזר לקחתי חתירות 4 סטים של 12 עם 27.5 בכל יד (דאמבלים).

היה אימון טוב וחזק, עדיין טיפה עייף מהימים האחרונים.
מקווה באימון הבא להיות רענן לגמריה ולתת אפילו טוב יותר!

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 15/03/16

אימון נפח, קטלני ביותר !

סקוואט- 122.5 ל5 סטים של 5 - ירדתי עמוק כמו שצריך ! אחלה חזרות והיה סבבה.
בנץ- 80 ל5 על 5 רוב החזרות עם עצירה והיה מצויין.
צ'ין אפס- 5 על 5 בתוספת 17.5 קילו והיה סבבה ביותר, טיפה טיפה קשה אבל סבבה.

באתי קצת עייף למכון ודווקא יהום תפסו לי את הלכוב סתם והייתי קצת מבואס בגלל כמה דברים, אבל יצא פיצוץ בסוף.

אני מתכונן נפשית לדדליפט של 142.5 לסט של 5 מחרתיים חחח

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 16/03/16

אימון התאוששות.

עשיתי סקוואט עם 100 קילו ל3 על 3- סהכ טכנקיה סבבה ביותר, רק שרירי הליבה היו טיפה חלשים (כנראה מה5 על 5 של יום שני)

לאחר מכן פרס עם 50 קילו- היה סבבה כזה, לא קל מאוד אבל בכלל לא קשה.(הטכניקה הייה סבבה , לא הכי טובה שלי אבל סבבה)

ואז דדליפט 142.5- המשקל פשוט עף למעלה בקלות בטכניקה מושלמת.
לאחר מכן הוספתי עוד סט של 150 ל2 חזרות וגם היה קל.

ופאוורקלין עם 70 קילו.

בסוף רציתי לעשות השלמה של עבודה לגב העליון אז עשיתי קצת טי בר (חימום ו2 סטים של 5) וקצת פולי עליון (בעיקר להרגיש את הגב ולעבוד יפה על היד הקדמית האמה והליבה)

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 17/03/16

עשיתי היום שוב אימון התאוששות בקטנה, קצת להזרים דם לכתפיים ולרגליים.
והצלחתי לעשות לחיצת כתפיים עם 61 ל סט של 2
שיפרתי את הטכניקה אחרי אתמול שהיה פחות טוב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 18/03/16

אימון עצימות :
סקוואט- 142.5 ל5 (היה קצת קשה כנראה בגלל חוסר התאוששות וחימום מתיש מידי) ואז 147.5 ל2.
פרונט סקוואט 3 סטים של 5 חזרות- 70 קילו.

בנץ פרס- 87.5 ל5 ו92 ל3. (היה סבבה לגמריה)

צ'ין אפס - בתוספת של 25 קילו.

עשתי חתירות עם דאמבלים 30 בכל צד ל4 סטים של 12-14 חזרות.

ובסוף קצת פולי עליון בשביל ליבה, אמות ויד קדמית וטיפה פטישים לפאמפ ביד הקדמית.

אכלתי היום קצת פחות וישנתי פחות טוב אז זה השפיע בקטנה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 21/03/16

אימון נפח !!!

סקוואט- עשיתי 127.5 ל5 על5 , השניים הראשונים היו סבירים (טכניקה לא מבריקה) עוד שניים טובים ועוד אחד מכו השניים הראשונים.
העיקר שסגרתי את כל החזרות ושברתי מקביל.

בנץ פרס- 82.5 ל5 על5 - היה סבבה, רק בחזרה האחרונה של הסט האחרון לא סגרתי עד הסוף אבל הכל היה טוב ! (נראה לי פשוט בגלל שלא נחתי מספיק, אם הייתי נח לפני הסט החארון עוד חצי דקה זה היה מצליח)

צ'ין אפס- משקל גוף+20 קילו- היה קצת קשה נראה לי צריך לחזור שבוע הבא על אותו משקל ולהתקדם בכל אימון רק 1.25 ולא 2.5.

אחר כך קצת טי בר ופולי עליון והיה סבבה סהכ.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 24/03/16

אתמול עשיתי אימון התאוששות:
סקוואט 102.5 ל3 סטים של 3- טכניקה טובה, עומק מצויין !- הפסקתי לעשות פאוז סקוואט (זה פוגע לי בהתאוששות לקרא הסקוואט העצים ביום שישי)
פרס 52.5 ל3 על 3- בראשון לא הוצאתי כמו שצריך את המרפקים ולא השתמשתי באגן כמו שצריך, אבל בשניים האחרים היה מצויין !
דדליפט- עשיתי 150 ל5, ההיה לא קשה כל כך, טכניקה סבירה- רק האגן עלה ממש טיפה לפני הגב מה שבדרך כלל אני דואג שלא יקרה אבל היה סבבה בכל מקרה !
ואז עשיתי טי בר קצת כתוספת נפח לגב העליון- 2 סטים של 5
ופאוורקלין- הספקתי רק 2 סטים של 3.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 25/03/16

אימון עצימות :

סקוואט 150 ל5 failed- הצלחתי רק 2 חזרות בגלל שהזוקפים היו מותשים לגמריה, הורדתי ל141 וגם הצלחתי רק 2 (הזוקפים פשוט הרגו אותי).

בנץ 90 ל5- היה נחמד- היה קצת קשה לתת את האחרונה- בגלל שהלג דרייב מעט השתבש בחזרה הרביעית והמרפקים קצת ברחו.

צ'ין אפס- משקל גוף+ 27.5 ל5 - היה קשה מאוד ואת החמישית לא סגרתי עד הסוף- אשאר על המשקל הזה שבוע הבא.

ואז קצת פרונט סקוואט להשלמת נפח וקצת חתירות.

ספאם :
הזוקפים שלי היו מותשים לגמריה בגלל שבדדליפט האגן עלה טיפה לפני הגב ונוצר עומס חזק מאוד על הזוקפים וגם הפאוורקלין וגם קצת זיופים בעזר של הליבה.
אוריד קצת לחץ מהזוקפים ונראה איך יהיה.
שבוע הבא נעשה את אותו משקל שוב בסקוואט.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 04/04/16

עדכון- (יום נפח לאחר שבוע וקצת שהייתי חולה ולא התאמנתי):

סקוואט- כשהתחלתי לעשות הרגל שלי נתפסה ודילגתי על הסקוואט והתחלתי בנץ, אבל אחר כך חזרתי אליו שוב (לאחר הצ'ין אפס) ועשיתי קצת עם 80 קילו, 2 סטים של 5 עם 100 וסינגל עם 120 (רוצה לשמור כוח לאימון הבא ולא לגמור את עצמי סופית סופית, גם ככה שיאים לא אשבור היום חח)

בנץ- החימום היה גרוע! אחר כך השתפר, ישבתי לע עצמי פסיכולוגית לפני כל סט שאין מצב שאני לא סוגר ועשיתי 5 על 5 עם 85, ה3 הראושנים היו די טובים, רק בחזרה החארונה הייתי צריך נגיעה קלה והוא עלה. (נדמה לי שהראשון עלה לבד לגמריה)
ב2 האחרונים היה קצת יותר קשה והייתי צריך ממש עזרה בחזרה האחרונה ובסט האחרון היה ממש ממש קשה ולא הצלחתי לסגור את כל ה5.

צ'ין אפס- החימום טס בקלות, בחימום הרגשתי כאילו נתפס הגב בצד שמאל בקטנה אבל זה השתחרר מהר ולא הפריע לי, עשיתי 5 על 5 עם 21.5 ולא היה קשה.

אחר כך עשיתי קצת דדליפט לשמן את עצמי ולהכין את הגב למחרתיים, עשיתי חימום ארוך וסט עם 140 קילו ל4 חזרות ואחר כך סטיף עם 100 ל10.
פאוורקלין עם 60 קילו ל2 סטים של 3 ועוד 70 לסט של 3.
וקצת עבודה על ליבה בפולי.

סהכ אימון שהתחיל חלש מאוד והלך והשתפר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית