הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

פאוורבילדר- בדרך להיי באר סקוואט חזק, עוצרים בסמולוב ג'וניור עם טוויסט נחמד

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-16/5/16
  • פותח/ת השרשור
avihai_98 עדכן/ה את הלוג ״טקסס של פאוורבילדר- הדרך ל200 קילו היי באר בלי חגורה לסינגל״:

עדכון לוג: 06/04/16

אימון טקסס התאוששות
105 סקוואט ל3 על 3 (הרגל הייתה תפוסה רצח אז היה קצת קשה )
לחיצת כתפיים 55 ל3 סטים של 3 (היה סבבה- רק הסט האחרון טיפה קשה ובמיוחד במיוחד החזרה האחרונה )
155 דדליפט ל5- בכלל שהגב תפוס וגם הרגליים היה קשה מאוד והטכניקה הייתה סבבה בראשון ולאט לאט התדרדרה עד שבחזרה האחרונה הטכניקה הייתה לא משהו..

אחר כך עשיתי גם פאוורקלין 3 סטים של 3 עם 65 קילו.
וקצת יד קדמית

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
avihai_98 עדכן/ה את הלוג ״טקסס של פאוורבילדר- הדרך ל200 קילו היי באר בלי חגורה לסינגל״:

עדכון לוג: 08/04/16

יום עצימות !
סקוואט- התחיל סבבה אבל בחימום של ה90 אחוז (135 קילו ) היה קשה מאוד מאוד אז עשיתי 2 סטים של 3 עם 135.
הולך כנראה לעשות דילואוד בסקוואט. (אחרי מחלה ועם זוקפים מותשים מדדליפט של יומיםם לפני כן זה לא צורה לעבוד ..)
בנץ- עשיתי 92.5 ל3 חזרות ואני מאוד מרוצה!

צ'ין אפס- 3 חזרות בתוספת של 30 קילו ! שיא מאוד יפה לדעתי !

קצת חתירות שהורדתי בהם משקל בשביל לתת מנוחה לזוקפים והשלמת נפח לסקוואט 3 סטים פרונט סקוואט עם 70 קילו (בכלל לא כבד).
תאומים טיפה מקבילים והבייתה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 13/04/16

שכחתי לעדכן יום נפח קודם אז אעדכן עכשיו:

היה יום נחמד
בסקוואט ירדתי ל125 קילו והיה קצת קשה ל5 סטים של 5.

בבנץ עשיתי 5 סטים של 5 עם87.5 היה די קשה אבל הצלחתי.

ובצ'ין אפס עשיתי 2 סטים של 5 עם 23 ואז הורדתי ל21 והמשכתי עוד 3 סטים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 13/04/16

יום התאוששות :
סקוואט 107.5- ציפיתי שיהיה יותר קל אבל הלך בסדר ברוך ה'. (3 סטים של 3)

פרס- 57.5- היה קצת קשה ובחזרה האחרונה של הסט האחרון נעזרתי ברגליים ועשיתי פוש פרס. (3 סטים של 3)

דדליפט- 158- בסט הראשון הצלחתי רק 4 בגלל בעיות טכניקה ושהמוט החליק קצת.
ואז פאוור קלין עם 60 קילו.
בקטנה עבודה בפולי לליבה אמות ובייספס וזהו.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 18/04/16

בגלל שהסקוואט תקוע והבנץ והפרס מתחילים לחרוק ועוד כמה סיבות קטנות החלטתי להפסיק את הטקסס ולחזור אליו אוחר יותר.
בינתיים אני עושה סמולוב ג'וניור עם טוויסט קטן, וזה האימון הראשון השבוע:
בפרונט סקוואט נתתי 60 קילו בקלות- 4 סטים של 4 חזרות.
בבנץ הצר 50 גם בקלות- 6 סטים של 6 חזרות.
צ'ין אפס עם 5 קילו עליי- 6 סטים של 6 חזרות
כתפיים 15 קילו כל צד לחיצה בדאמבלים ו25 על המוט בחתירה האנכית. קל- סופר סט 6 סטים של 10 חזרות.
פרפר בכאבלים 4 סטים של 12.
תאומים.

ועשיתי גם קצת טי בר ואימון אחרון של פרס לסגירת מעגל עם הטקסס, 3 סטים של 3 חזרות עם 60 קילו- הלך דיי טוב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 20/04/16

היה אימון טיללללל :
התחלתי מחימום בסקוואט ועשיתי פרונט סקוואט- 60 קילו ל3 כפול 3.
בכתפיים נתתי 50 ל3 כפול 3.
בבנץ הצר- 7 סטים של 5 חזרות עם 55 (היה ממש טוב)
בצ'ין אפס 7 סטים של 5 עם 10 קילו עליי.
בדדליפט הצלחתי 160 ל5 חזרות, טכניקה טובה.
ואז פאוור קלין בקטנה עם 60 קילו ל3 כפול 3.
ופרפר בכאבלים השלמת נפח לחזה בגלל שאני לא עושה ג'וניור לבנץ צר 5 סטים של 12.

בגדול היה אימון מצויין, מקווה להתקדם הרבה עם זה ולהפציץ בדדליפט!

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 22/04/16

אימון חזק ביותר :
פרנוט סקוואט 4 כפול 4- 65 קילו.
פרס 62.5 ל3 כפול 3- היה קשה, בסט השלישי בחזרה השנייה, היה ממש ממש קשה לנעול, אז נתתי קצת עזרה עם הרגליים כדי שהשלישי יעלה.
בנץ צר- 62.5 ל8 סטים של 4 חזרות- לא קשה.
צ'ין אפס עם 12.5 קילו- 8 כפול 4, היה טוב ולא קשה!.
פרפר בכאבלים- היה פיצוץ, נתתי 5 סטים של 12 חזרות והיה ממש טוב עם דרופ בסוף.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 25/04/16

אתמול עשיתי אימון ושכחתי לפרסם:

פרונט סקוואט- 4 כפול 4 עם 70- היה נחמד.

בנץ צר- 6 כפול 6 עם 62.5, רק 2 סטים הוציאו ממני טיפה מאמץ את השאר פמפמתי כמעט כמו בייספס, ושמרתי על מרפקים צמודים לגוף והכל כמו שצריך...

צ'ין אפס- 6 כפול 6 עם 12.5- היה קצת קשה אבל אני חשוב שזה קשור לזה שהייתי עייף ומותש.

עשיתי סט אחד ל3 חזרות בפרס עם 61.
ואז סופר סט של לחיצה בדמאבלים וחתירה אנכית- בדאמבלים 17.5 כל צד ובחתירה 32 קילו כולל המוט. (מוט קצר ששוקל 10), 6 סטים של 10 חזרות.
היה מתיש מאוד, בקושי הצלחתי לסיים ובסט האחרון הצלחתי לתת בדאמבלים רק 8 חזרות.
בgvt הגעתי עד 22.5 בכל צד בסופר סט הזה רק שעשיתי אותו בתחילת האימון במצב רענן.

ובסוף קצת בייספס וטרייספס בסופר סט בקטנה.

התחלתי את האימון מאוחר אחרי יום ארוך והייתי מאוד עייף ומותש, אז לא הספקתי לתת פרפר לחזה, בגדול היה אימון די טוב.
מקווה מחר לתת בראש עם הדדליפט !

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 27/04/16

אימון טוב מאוד.

עשיתי פרונט סקוואט ל4 כפול 4 עם 75- היה יותר קל פעם שעברה.

פרס קל עם 50 ל3 כפול 3

בנץ צר ל7 סטים של 5 עם 67.5- היה טוב מאוד.

דדליפט 163 ל5 (הטכנקיה הייתה ככה ככה) ואז 172 ל2 בטכנקיה קצת יותר טובה ואז 140 ל3 בטכניקה מצויינת.
נראה לי ששבוע הבא נישאר על אותו משקל.

צ'ין אפס 7 כפול 5 עם 15 קילו -היה טוב מאוד.

פרפר בחזה- מרגיש את החזה ממש טוב 5 סטים של 12.

וסופר סט בייספס טרייספס לעוד 5 סטים

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
avihai_98 עדכן/ה את הלוג ״פאוורבילדר- בדרך להיי באר סקוואט חזק, עוצרים בסמולוב ג'וניור עם טוויסט נחמד״:

עדכון לוג: 28/04/16

היה אימון טוב היום !

עשיתי פרונט סקוואט 80 ל4 כפול 4 (היה סבבה לגמריה)

ואז ניסיתי פרס עם 65 ובקושי הלך סט אחד של 2 חזרות (נחתי בקושי דקה בין החימום לסט ועשיתי רק חימום אחד והלכ בלחץ.. נחזור על המשקל שבוע הבא!)

בנץ פרס צר- 77.5 ל8 סטים של 4, קצת פתחתי את האחיזה אבל שמרתי על מרפקים צמודים לגוף ורוב הדגשים ככה שעדיין זה היה בנץ צר רק עם טיפה מעורבות מהחזה.

צ'ין אפס- 8 סטים של 4 חזורת עם 17 קילו עליי, היה מצויין !

פרפר בכאבלים, 5 סטים של 12 חזרות- אחלה תרגיל

וסופר סט בייספס טרייספס 5 סטים של 12 חזרות גם היה ממש טוב !

נ.ב- מסתבר שלא חייבים לעשות 200 תרגילים בשביל לקבל אפקט של נפח גבוה, לפעמים לתת 5-6 סטים לשריר 3 פעמים בשבוע זה מצויין גם למתאמן מתקדם, כמובן שלא באופן קבוע אלא רק לתקופות של חודש-ודש וחצי מידי פעם...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
avihai_98 עדכן/ה את הלוג ״פאוורבילדר- בדרך להיי באר סקוואט חזק, עוצרים בסמולוב ג'וניור עם טוויסט נחמד״:

עדכון לוג: 02/05/16

אימון, קשה, מתיש ,מעייף שלא הלך כמו שציפיתי אבל העיקר שעבר בשלום והסטים והחזרות נסגרו בסוף.

התחלתי מפרנוט סקוואט של 85 ל4 סטים של 4 חזרות- היה קצת קשה אבל עברנו את זה בשלום.
אחר כך בנץ צר- 6 סטים של 6 הייתי אמרו לעשות עם 75, אבל בגלל לחת וזה שנכנסתי עם עוד אנשים לבנץ התחלתי עם 80 והיה קשה רצח, 2 סטים ראשונים סגרתי 6 חזרות, ובשלישי הצלחתי רק 5 ואז הורדתי ל75(יכולתי סוף סוף לעבוד קצת לבד) ואז עשיתי עוד 2 של 6 ו1 של 5.

צ'ין אפס- התחלתי עם 17.5 ולא הצלחתי לתת 6 חזרות אז הורדתי ל15 ונתתי עוד 5 סטים יפים. ובסוף עשיתי השלמת נח עם 10 ל9 חזרות. (לפי דעתי זה יפה מאוד בהתחשב בעובדה שאני שוקל 90)

פרפר בכאבלים- הכאבלים היו דפוקים אז עשיתי רק 2 סטים וויתרתי על השאר, מכחה שיתקנו.
סופר סט לכתפיים- 20 קילו כל צד בליחה ומוט של משקל כולל של 30 קילו בחתריה האנכית, הסופר סט הזה פשוט הוציא לי הת נשמה ואת הנשימה ביחד, מתיש הורג, רצח לי את השרירים.
2 סטים מתוך ה6 לא הצלחתי לסגור את כל החזרות, מקווה פעם הבאה להשתפר.
מצידי אם אני מצליח לתת בסוף 25 ל6 סטים של 10 זה כבר שיפור יפה מהgvt שהגעתי עד 22.5 ועוד זה היה בתחילת האימון, ועכשיו אני עושה לקראת הסוף.

בייספס טרייספס, סופר סט ממש טוב

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 17/05/16

אחרי שעברו כמה אימונים ולא ממש עדכנתי, אשמח לעדכן את האימון של אתמול :

התחלתי מסקוואט במסגרת של לינארית- ה100 אחוז היה 125 לחמישייה, סהכ סבבה היה- יום שישי אני מקווה לתת ב100 אחוז 130 לשלישייה קלה ויפה.

בנץ- התחלתי חימום לבנץ צר רגיל והחלטתי לנסות לתת בנץ רגיל (ברוחב נורמאלי ולא צר), אמרתי נשים 100 על המוט ונראה כמה חזרות נצליח, בסט הראשון עשיתי 5,ובשני 4.
לדעתי אם אחזור לתרגל את הטכניקה של הבנץ הרגיל, תוך שבוע אני נותן אפילו 105 לחמישייה יפה !

צ'ין אפס- התחתי מ3 סטים עם 18 קילו ונתתי בקלות 6-7 חזרות, אז שמתי 20 קילו ונתתי עוד 3 סטים טובים של 6.

סופר סט לכתפיים- ב3 סטים הראשונים נתתי 22.5 בכל דאמבל בלחיצה והצלחתי לתת 9-10 חזרות בכל סט, בסט הרביעי הצלחתי רק 6, והחלטתי להוריד ל20 ולתת עוד סט אחד, והיה סבבה.

חזה בכאבלים- נתתי 4 סטים ולא 5-6 כמו כל פעם אבל היה ממש חזק !

וסופר סט בייספס טרייספס שהיה ממש טוב.

בגדול אימון מופצץ, בבנץ אני וראה שיפור יפה,ואני מאמין שאני יכול אפילו יותר, בצ'ין אפס גם מאוד יפה,גדלתי בחודש הזה כמו שציפיתי ואפילו קצת יותר ממש שציפיתי.
ואני כבר רואה את ה130 בסקוואט שיהיה ממש טוב אני מקווה ביום שישי.
אם הכל זז כמו שצריך טי טק נחזור בסקוואט לכיוון ה145 לחמשייה יפה !

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית