ייעוץ פלאנק

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
עשיתי שלשום פלנאק 3 סטים של דקה וזה היה מאוד קשה אבל אני לא יודע מה לא עשיתי טוב אבל שעה אחרי זה ( וזה עד עכשיו ככה ) נתפסו לי השרירים מתחת לחזה וכל פעם שאני נושם נשימה עמוקה זה ממש חד וכואב לא יודע איך הם נתפסו ככה.. יש לכם מושג איך זה יכל לקרות מפלאנק?

3 סטים פלאנק? למה? אני אישית עושה פלאנק לדקה וחצי בסוף אימון בטן כדי לעבוד על כל הליבה כסיום
פלאנק זה לא תרגיל קל 3 סטים של דקה זה מוות
זו הייתה הפעם הראשונה שאתה עושה את זה? אם כן זה תוך יומיים שלוש עובר פשוט תהיה רגוע ובלי יותר מדי עומס

• פותח/ת השרשור
3 סטים פלאנק? למה? אני אישית עושה פלאנק לדקה וחצי בסוף אימון בטן כדי לעבוד על כל הליבה כסיום
פלאנק זה לא תרגיל קל 3 סטים של דקה זה מוות
זו הייתה הפעם הראשונה שאתה עושה את זה? אם כן זה תוך יומיים שלוש עובר פשוט תהיה רגוע ובלי יותר מדי עומס
סט אחד יספיק בכלל בשביל לחזק תבטן ? כי זה תרגיל היחיד שאני עושה שהוא ספיציפי לבטן

נתפסו לי השרירים מתחת לחזה וכל פעם שאני נושם נשימה עמוקה זה ממש חד וכואב
אני יקח ניחוש מושכל שזה לא מהפלאנק, זה מהלחיצות שעשית, אותו שריר נקרא הסרטוס אנטריור, שים לב לטריק, כשכואב לך כשאתה נושם קח את היד לאחור כאילו אתה מותח את החזה ואני די בטוח שזה יעזור.

זו תופעה נפוצה כשהסרטוס נתפס.

אהה ותעדכן אותי אם צדקתי 😃

• פותח/ת השרשור
אני יקח ניחוש מושכל שזה לא מהפלאנק, זה מהלחיצות שעשית, אותו שריר נקרא הסרטוס אנטריור, שים לב לטריק, כשכואב לך כשאתה נושם קח את היד לאחור כאילו אתה מותח את החזה ואני די בטוח שזה יעזור.

זו תופעה נפוצה כשהסרטוס נתפס.

אהה ותעדכן אותי אם צדקתי 😃
וואו אחי עכשיו הלכתי למכון עשיתי בנץ' פרס משקל רגיל שלי .. החימום היה הכל טוב ויפה פתאום חזרה ראשונה של המשקל עבודה שלי המוט קרס עליי 😲

וואו אחי עכשיו הלכתי למכון עשיתי בנץ' פרס משקל רגיל שלי .. החימום היה הכל טוב ויפה פתאום חזרה ראשונה של המשקל עבודה שלי המוט קרס עליי 😲
אתה אוחז ב-""suicide grip"?
כאשר האגודל לא מלפפת את המוט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית