הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב ב-hip flexor

tomtomtom

משתמש מתחיל
218
20
נק' מוניטין:
20
218
20
שלום,
התחיל לי כאב בHIP FLEXOR של רגל שמאל, אני חושב שמשהו קרה כי הייתי מאז שקניתי את השרוולי ברכיים התחלתי לשחרר את עצמי לגמרי בתחתית של הסקוואט
כדי לקבל באונס (כמובן שאני כבר לא עושה את זה).
הכאב קורה ברגע שאני יורד מתחת למקביל, וזה מרגיש כמו מן צביטה ב-hip flexor.
בינתיים אני עושה box squats טיפה מעל מקביל, וכך אני לא מרגיש את הכאב.
יש עוד משהו שאני יכול לעשות לגבי זה? ניסיתי לעשות קצת מתיחות, לא ממש עזר...
תודה.

שלום,
התחיל לי כאב בHIP FLEXOR של רגל שמאל, אני חושב שמשהו קרה כי הייתי מאז שקניתי את השרוולי ברכיים התחלתי לשחרר את עצמי לגמרי בתחתית של הסקוואט
כדי לקבל באונס (כמובן שאני כבר לא עושה את זה).
הכאב קורה ברגע שאני יורד מתחת למקביל, וזה מרגיש כמו מן צביטה ב-hip flexor.
בינתיים אני עושה box squats טיפה מעל מקביל, וכך אני לא מרגיש את הכאב.
יש עוד משהו שאני יכול לעשות לגבי זה? ניסיתי לעשות קצת מתיחות, לא ממש עזר...
תודה.

שינוי מנח עמידה יכול אולי לסייע ( רוחב פיסוק ומנח כפות רגליים )

לא יכול לקחת אחריות על מה שאני אומר כמובן, אבל חוויתי משהו שמאוד מזכיר את מה שאתה מתאר.
מה שעשיתי זה מה שyonizarkh הציע - להצר את רוחב העמידה ואת זווית כפות הרגליים (תכניס אותן קצת יותר פנימה)
הורדתי משקל והשתדלתי לא להגיע לכאב. בנוסף השתמשתי ברולר כמה פעמים בשבוע - ישבן (עם כדור לקרוס), מפשעה, ירך וכו'.
מתיחות עם גומיה (לא לפני אימונים) וחימום דינמי קפדני - התחלתי עם הLimber 11 של ג'ו דפרנקו + החימום של כריס דאפין ולאט לאט צמצמתי ומצאתי מה עוזר לי להתחמם בצורה האידיאלית. בשלב הזה כבר חזרתי בהדרגתיות למנח הרגליים הרחב יותר

הכל תוך כדי גישושים ליד אזור הכאב אבל אף פעם לא דרכו. לקח לזה כמה חודשים אבל זה עבר לי לבסוף. עדיין ממשיך עם מתיחות מדי פעם ועם חימום ארוך לפני כל אימון.

מחזק את התגובה מעליי.
היה לי כאב בידיוק כמו שתיארת במקום שתיארת.
הורדתי משקל, עמדתי יותר צר, הקפדתי בחימום ארוך + דינמי.
וגמישות בסוף כל אימון.
לקח קצת זמן אבל הכאב עבר לגמרי.

אני עובד צר בסקוואט עד היום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית