מנהל מנצל את כוחו לרעה

מצב
השרשור נעול

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
באשכול סרטון - מעלה את זה לפה קצת באיחור
mike מנצל את כוחו לרעה ומוחק תגובות שלא לטעמו גם הן לא עוברות על חוקי הפורום אלא פשוט מנוגדות לעמדתו.
בנוסף mike איים לחסום אותי לצמיתות למרות שלא עברתי על אף אחד מחוקי הפורום.
@Moshe אשמח אם העיניין יטופל ותהיה אפשרות להביע דעה בפורום גם כזאת שלא לדעת המנהלים.

בקשר לצנזורה בתוך הפורום- הוא יעשה כפי שנראה לו כי זה התפקיד שלו(מנהל הפורום) והוא לא חייב הסברים לאף אחד, בפרט לא לך כי אתה לא משלם לו על התפקוד שלו כאן(גם כשלפייסבוק משהו לא נראה לעניין היא עורכת, מוחקת וכו' בלי מתן הסברים, ראה ערך סטטוסים מצייצים).

בנתיים לא הושעית והכל לכאורה, אם היית מושעה היייתה כאן התערבות, אבל אני לא חושב שמישהו היה משעה אותך באמת.

• פותח/ת השרשור
בקשר לצנזורה בתוך הפורום- הוא יעשה כפי שנראה לו כי זה התפקיד שלו(מנהל הפורום) והוא לא חייב הסברים לאף אחד, בפרט לא לך כי אתה לא משלם לו על התפקוד שלו כאן(גם כשלפייסבוק משהו לא נראה לעניין היא עורכת, מוחקת וכו' בלי מתן הסברים, ראה ערך סטטוסים מצייצים).

בנתיים לא הושעית והכל לכאורה, אם היית מושעה היייתה כאן התערבות, אבל אני לא חושב שמישהו היה משעה אותך באמת.
לאף אחד בשום תפקיד בעולם איו את הזכות לעשות כל מה שנראה לו.
וכרגע אני מנוע מלהגיב לאותו אשכול כי אני מפחד להיחסם לצמיתות.

ספר את זה לפייסבוק, יוטיוב, טוויטר.... 🙄

בכל מקרה, על מה הריב כאן? לא מתאים לך הפוסט? אל תכנס
התגרות כדי לקבל תגובה?
התפלפלויות כדי שמישהו ייצא כאן לכאורה לא בסדר?

חבל על הזמן של כולם

• פותח/ת השרשור
ספר את זה לפייסבוק, יוטיוב, טוויטר.... 🙄

בכל מקרה, על מה הריב כאן? לא מתאים לך הפוסט? אל תכנס
התגרות כדי לקבל תגובה?
התפלפלויות כדי שמישהו ייצא כאן לכאורה לא בסדר?

חבל על הזמן של כולם
דיקטטורה בפורום פשוט מעצבן, אם תסתכל באשכול תראה שאני לא היחיד שמתלונן עליו

דיקטטורה בפורום פשוט מעצבן, אם תסתכל באשכול תראה שאני לא היחיד שמתלונן עליו

עקרונית למנהל כאן יש יותר קרדיט ממשתמש רגיל מסיבות ברורות, אבל אין כאן אנרכיזם.
לא מצאתי משהו חריג ודיקטטורי בהתנהלות שלו והגבתי לך בהתאם.

אם יש לך ביקורת גם על הטיפול שלי בנושא פנה למשה בה"פ.

לא מגן אל אף אחד אבל אתה חיי בבועה. הפורם הזה פרטי והוא בחינם. כלומר אין לך פה שום זכויות. כל עוד זה לא מפריעה למנהל האתר אתה לא יכול לעשות כלום. מקסימום שתוכל לעשות זה לעבור לאתר אחר.

עם כל הכבוד למנהלים שעושים את עבודתם בחינם, אותי זה מעניין יותר למה מנהל מגיע למצב שהוא מאיים על משתמש רק כי העז להביע את דעתו (קשה ככל שתהיה)?
כשאני פניתי למשה בבקשה לחסום מישהו מהלוג שלי בזמנו, הוא טען שבהרשמה לאתר אתה בעצם חותם על כך שכל מידע שאתה מעלה יכול לשמש את האתר וכל אחד יכול לצפות בו.
אם ככה, למה הוא מקבל את התשובה של ״אם לא טוב לך אל תסתכל״, זה לא הרי פורום דמוקרטי שכל אחד יכול להביע בו את דעתו?

רק רוצה לציין שהתגובה לא באה כדי להצדיק את Donta_smith, אלא שאלה ברוח השיוויון.

@SmokingSnake

אומנם האשכול לא פורסם במקום הנכון, אבל אתה התגרת בו מהתגובה הרשאונה והמשכת להתגרות בו. אני חושב שכל מנהל אחר היה פועל כמו מייק. אין פה ניצול כוח לרעה, יש פה הרבה משתמשים שחושבים שחייבים להם הרבה דברים כשבפועל זה ממש לא כך. אם האשכול לא מצא חן בעיניך או בעיני אדם כזה אחר, היה אפשר פשוט לדווח עליו במקום להתנגח ואז לבוא לפורום משוב ולהתלונן.

אין ספק שהמנהלים (בגיבויו של בעלי האתר) יכולים לעשות מה שהם רוצים. זה לא נתון לויכוח בכלל כי זה דבר עובדתי. העניין הוא שהפורום הזה צבר לעצמו לארוך השנים מוניטין של מקום רציונלי, מקצועי ורציני בכל סצינת פיתוח הגוף והכושר בארץ. ברגע שמנהלים (והמקרה הזה לא היחידי בתקופה האחרונה ע"ע אשכול שלי למטה) נוהגים בצורה כל כך ילדותית שמתאימה יותר לפיקציות כמו FXP מאשר למותג כמו LBS, הם מורידים את הערך של הפורום בעיני הגולשים, שגם ככה נמצא בירידה בשנים האחרונות (הרבה מנהלים איכותיים עזבו\הורידו רמת פעילות. כמו גם כמה כותבים טובים שאת מקומם תפסו טרולים לא מוצלחים). אני מניח שאם הייתה אלטרנטיבה מוצלחת העניין הזה היה מזיז למישהו, כי כותבים משפיעים היו נודדים. מאחר ואין אחת כזאת ולא נראה שמשהו נמצא באופק, אז אני חושב שכל זה לא מזיז יותר מדי ומנהלים יוכלו להמשיך להתנהל כמו בFXP בלי שזה ייסב נזק לאתר. די חבל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית