הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא ידעתי איפה לשאול את זה בקשר ל BB.COM

galsuser

משתמש מתחיל
77
0
נק' מוניטין:
0
77
0
הזמנתי משהו ויש לי קוד הזמנה
איך אני יודע אם זה הגיע נשלח כבר וכאלה?
אני זוכר שפעם הזמנתי משהו ונכנסתי לאיזה אתר והיה אפשר לשים את הקוד ואז זה היה רושם אם זה נשלח כבר או שעדיין לא

הם שולחים באימייל אם ההזמנה יצאה או לא, אם קיבלת מספר הזמנה אז נראה לי שהיא יצאה, יכול להיות שאני טועה.

• פותח/ת השרשור
הם שולחים באימייל אם ההזמנה יצאה או לא, אם קיבלת מספר הזמנה אז נראה לי שהיא יצאה, יכול להיות שאני טועה.
אה ואללה חח לא שמתי לב איזה דפוק אני רשום לי פה אפילו שההזמנה שלי נשלחה בפחות מ12 שעות מאז שהזמנתי לא שמתי לב בכלל
כמה זמן לוקח אחרי שזה נשלח בערך להגיע? זה משהו קטן זה קריאטין זה אמור להגיע ישר לדואר שלי נכון?

אה ואללה חח לא שמתי לב איזה דפוק אני רשום לי פה אפילו שההזמנה שלי נשלחה בפחות מ12 שעות מאז שהזמנתי לא שמתי לב בכלל
כמה זמן לוקח אחרי שזה נשלח בערך להגיע? זה משהו קטן זה קריאטין זה אמור להגיע ישר לדואר שלי נכון?
אני מאמין שתוך 3 שבועות זה יגיע.

הקוד שהם נותנים אף פעם לא מראה תוצאות אמיתיות אלה אם כן אתה מזמין משלוח פנימי (ארה"ב), בד"כ אתה תקבל את המוצר סביב 10-14 ימים (אצלי זה המקסימוס)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית