הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מידע כמה זמן בין הסייקלים?

• פותח/ת השרשור or24
  • פורסם בתאריך

or24

משתמש פעיל
354
7
נק' מוניטין:
723
354
7
אני כבר אחרי שני סייקלים בהפרשים של שנה אחד מהשני, כרגע ב pct, כמה זמן אחרי ה pct לבצע בדיקה דם/הורמנואלית? ובמידה והכל תקין מה הזמן הדרוש להפסקה לסייקל הבא?

תעשה בדיקות דם שלושה-ארבעה שבועות מסיום הפיסיטי.
אם כל המדדים תקינים, אתה יכול להתחיל סייקל נוסף. למרות שמומלץ לנוח עוד מספר חודשים טרם הכניסה לעוד סייקל..

נשאל אחרת - מה אתה מצפה להשיג מבחינה גופנית בהפסקה בין הסייקלים ועד הכניסה לסייקל הבא?
האם אתה חושב שצריך לנוח עד אשר כלל המדדים העיקריים חוזרים לנורמה?

• פותח/ת השרשור
לשמור כמה שניתן על המסת שריר שהעלתי כמובן.

מה אני חושב? אני שואל אתכם כי לכם יש יותר ידע, בגלל זה שאלתי מה הטווח המומלץ ואיך לעשות את זה בדיוק.

מה אני חושב? אני שואל אתכם כי לכם יש יותר ידע, בגלל זה שאלתי מה הטווח המומלץ ואיך לעשות את זה בדיוק.
אם אתה רוצה לשמור על המסת שריר ואין לך בעיה להמתין כמה חודשים עד שאתה רוצה לעשות חיטוב או מסה עם חומרים אז אתה יכול לנוח כמה זמן שאתה רוצה..
מי שבוער לו להתחיל סייקל נוסף יכול להתחיל ברגע שהבדיקות דם מראות שהכל תקין..
יכול להעיד על עצמי שסיימתי סייקל מאסה וישר רציתי לחטב.
שבוע אחרי סוף הפיסיטי עשיתי בדיקות דם, שבועיים מסוף הפיסיטי כבר נתתי שפיץ ראשון של הסייקל השני.

אין טווח מומלץ.
שימוש בסטרואידים, בצורה כזו או אחרת, מביא גריעה בבריאות הכללית ואף נזקים.
השאלה היא, עד כמה אתה מוכן להקריב למען התוצאות?
לכן שאלתי מראש...
גם אם תנוח X זמן עד שכלל המדדים יחזרו לנורמה ותיכנס שוב לסייקל - אתה חושב שזה תמיד ישאר ככה? לא!
גם מי שמבצע סייקל ומנוחה מספקת, עלול למצוא את עצמו פוג בבריאות, וגם לו במעט.

אחרים יבחרו לבצע שייטות של הרצת חומרים לזמן ארוך יותר ו/או לא לחכות שכלל המדדים יחזרו לנורמה, מתוך כוונה והבנה שלמול מטרותיהם האישיות זה פחות חשוב או רלוונטי.

הכל יחסי - אתה צריך להגדיר מהי מידת הרצון שלך לצאת ממצב בריאותי אידאלי למול שימור תוצאות והתקדמות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית