הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ knee sleeve

avivgold23

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
0
27
0
שלום חברים,

ברצוני להתחיל לעבוד עם knee sleeve על מנת לשמור על הברכיים שלי כמה שאפשר, הן מאוד רגישות בעבר סבלתי מosgood schlatter לאלו מבניכם שמכירים.

יש לי כמה שאלות על sleeveים האלו, מה ההבדל בינהם לטיץ? ושאני בוחן את המוצר על מה אני מסתכל? מה עושה לדוגמה את הsleeve של טיטאן איכותי יותר משל mc david ? ורציתי לדעת על איזה חברה אתם ממליצים? דרך אגב משקל על המוט לא מעניין אותי יותר בריאות של הברך וחימום טוב.

אשמח אם תוכלו לעזור!!

• פותח/ת השרשור
אם זה עוזר לכם אני לא מתחרה או משהו
אם זה עוזר לכם אני לא מתחרה או משהו
אתה יכול להסביר לי מה ההבדל לדוגמה בין טיטאן לרייבאנד? אם אתה מכיר

על אתם ממליצים יותר? titan or rehband?

נערך לאחרונה:
לך על טיטאן ישראל גם מבחינת נוחות- לא צריך לחכות כמה שבועות עד שיגיע מחול
גם מוצר איכותי (גילוי נאות משתמש בהם מעל שנה ומרוצה מאוד)
וגם מחיר שנורא מתקרב לחול (מחיר בסיסי+המשלוח יוצא פחות או יותר דומה , משתלם זה בטוח)

מצטרף להמלצות על טיטאן ישראל אני מאוד מרוצה מהשרוולי ברכיים שלהם והמשלוח הגיע מהר יחסית, לא נאלצתי לחכות שבועיים.

לא השתמשתי בטיטאן.
משתמש כיום ברייבאנד ומרוצה מאוד!, חבר מארה"ב קנה והביא לי ככה שחסכתי עלות משלוח.
מוצר מעולה.

• פותח/ת השרשור
@
Cover
@
White Walker
@
Nemesis
@
DarY

@
x7haim

רציתי לשאול אתכם, יש לי כזה מוצר בבית GenuTrain® S - Active support with sidebars-Bauerfeind Canada רציתי לדעת האם הוא מתאים? כיוון שפעם היה לי (אני חושב שגם עכשיו) osgood schlatter שהייתי משחק כדורסל וזה היה משמש אותי והיה אחלה מוצר,
רציתי לדעת האם גם זה מתאים לסקוואטים ולשימוש בחדר כושר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית