הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחטים וסוגי סטרואידים- בבקשה יש לי שאלה

HARDCORE

משתמש פעיל
639
47
נק' מוניטין:
365
639
47
פעם אחת ולתמיד אני רוצה לדעת עם איזה מחטים (מספר ב-G)משתמשים בסטרואידים
הבנתי שיש חומרים שעם 21G שואבים תחומר ועם 23G מזריקים ויש חומרים שעם אותה מחט גם שואבים וגם מזריקים לסוג החומר(על בסיס מים או בסיס שמן) יש הקשר למספר המחט?איזה מספרים בכלל לא קשורים לקטגוריתת הסטרואידים? 24 25 26 27 G??? או שגם איתם יש שימוש?
יש לי קצת בלבול ואני יודע שזה יחסוך גם לי ולהרבה שאלות בעתיד עם הכול יהיה מרוכז פה על כול מה שקשור לסוגי מזרקים מחטים עם מה שואבים עם מה מזריקים וכו...
תודה מראש:)🤩

סטרואידים על בסיס שמן אפשר להשתמש עד 25G, מעל 25G השמן לא יעבור, או שאם יעבור - אז לאט מאוד מאוד.
סטרואידים על בסיס מים(טסט סספנשן) אפשר להשתמש גם ב 27G ו 30G, אבל וינסטרול בזריקות עד 25G בגלל שהחומר אינו נמס במים והוא בצורת קריסטלים.

בד"כ שואבים עם 21G - המחט הירוקה, ומזריקים עם 23G(לתחת) או עם 25G(כתפיים/רגליים)

• פותח/ת השרשור
סטרואידים על בסיס שמן אפשר להשתמש עד 25G, מעל 25G השמן לא יעבור, או שאם יעבור - אז לאט מאוד מאוד.
סטרואידים על בסיס מים(טסט סספנשן) אפשר להשתמש גם ב 27G ו 30G, אבל וינסטרול בזריקות עד 25G בגלל שהחומר אינו נמס במים והוא בצורת קריסטלים.

בד"כ שואבים עם 21G - המחט הירוקה, ומזריקים עם 23G(לתחת) או עם 25G(כתפיים/רגליים)
אז אתה אומר על הסקאלה שלנו בתחום הסטרו יש לנו 3 סוגי מחטים?
21 23 ו25G?
אז בעצם 21G זאת מחט אך ורק לשאיבה? אין חייה כזאת להזריק איתה?או עם יש סוג חומר כזה שאפשר עם ה21 גם לשאוב וגם להזריק?
ובכללי מה ההבדל בין כול הG האלו? האורך של המחט? הרוחב שלה? שניהם?
כי ראיתי שזה מאוד קיצוני הG האלו זה מתחיל מ18 ורץ עד 30!!!

נערך לאחרונה:
לא מומלץ להזריק איתה כי זה יכאב מאוד, אני הזרקתי איתה לפני כמה ימים וזה כאב עקב הקוטר שלה, ככל שהמספר של שה GAUGE (ה-G) גדול יותר, הקוטר של המחט קטן יותר.

למחט יש שני מאפיינים, האורך שהוא באינצ'ים, ל 25G האורך בד"כ 5/7 אינץ' ושל ה 23G האורך בד"כ 1.25 אינץ', יש גם 25G עם 1 אינץ', אבל אין אותם בסופרפארם.

30 זה בד"כ למזרקי אינסולין, האורך של המחט מאוד קצר. המזרקי אינסולין שלי היו עם 30G, מזרקי אינסולין הם בד"כ בשימוש של אינסולין, הורמוני גדילה כמו GH,IGF ו HCG (כוריגון, פרגניל).

נכון ולא נכון, ישנם שרירים ברובם עוברים כלי דם ועצבים, לכן אמצע הכתף והישבן הם המקומות עם הסיכונים הכי נמוכים. בסייקל הראשון הזרקתי פעם ראשונה לרגל ופגעתי בעצב, לא יכלתי ללכת במשך שבוע ואת הרגל הימנית בכלל לא יכלתי לקפל אותה.
כדי להזריק למקומות אחרים, צריך לדעת את הטכניקה כדי לא לפגוע בכלי דם/עצב.

אז זהו, שכן אפשר, אבל לא מומלץ בגלל כלי הדם. ניראה לי ש panic התכוון להשפעה או פעולה, שהיא זהה תמיד בכל אזור הזרקה.

מכמה סיבות:

1. נוחות, להזריק לתחת זה לא תמיד נוח, גם לכתף.
2. יש כאלו בסייקלים יש להם זריקות בתדירות גבוהה, לכן יש להחליף את אזור ההזרקה כדי למנוע צלקות.

בנוסף יש חומרים ספציפיים שגומרים להרבה כאב אחרי הזריקה ,ולכן עדיף להזריק בשריר קטן כדי לאפשר להמשיך להתאמן בצורה סדירה (חבר שלי פעם בכה לי שבוע שלם על זה שכתף שלו כואבת מהווינסטרול בזריקות )

איזה חומרים כואבים?
ממה שאני יודע מה שכואב בעיקר זה כל חומרים עם אסטר פרופיונט, וינסטרול בזריקות, אגובירין (טסט סספנשן) וזהו.

לאיזה שרירים אתה מתכוון שכן כדאי להזריק?

איזה חומרים כואבים?
ממה שאני יודע מה שכואב בעיקר זה כל חומרים עם אסטר פרופיונט, וינסטרול בזריקות, אגובירין (טסט סספנשן) וזהו.

לאיזה שרירים אתה מתכוון שכן כדאי להזריק?

NPP כאב לי רצח

כי הוא מכיל פרופ, פניל-פרופ. אסטר קצר.
אולי לקחת של AXIO במקרה? כי NPP זה רק אנדרגראונד, הננדרולון היחידי שהוא רפואי זה דקה.

כי הוא מכיל פרופ, פניל-פרופ. אסטר קצר.
אולי לקחת של AXIO במקרה? כי NPP זה רק אנדרגראונד, הננדרולון היחידי שהוא רפואי זה דקה.

אכן אקסיו ,מהליינים האחרונים שלהם,האיזון של כל הממיסים שלהם בזמנו הלך פייפן ולמדתי את זה על בשרי,האיכות שם ירדה משמעותית אחרי שמדען הראשי שלו ברח לו והרים את סיינטרופ.

אקסיו נפלו וגם סיינטרופ בדרך, כי בריאן קנה את סיינטרופ והוא שם את השמנים של אקסיו בסיינטרופ, בכל אתרי המכירה שיש בהם אקסיו, יש היום סיינטרופ.

כאב לך בגלל זה AXIO שתהיה בעניינים, כל איכות הממיסים שלהם על הפנים ושלא נדבר על הכמות של הבנזיל אלכוהול

אקסיו נפלו וגם סיינטרופ בדרך, כי בריאן קנה את סיינטרופ והוא שם את השמנים של אקסיו בסיינטרופ, בכל אתרי המכירה שיש בהם אקסיו, יש היום סיינטרופ.

כאב לך בגלל זה AXIO שתהיה בעניינים, כל איכות הממיסים שלהם על הפנים ושלא נדבר על הכמות של הבנזיל אלכוהול

ספר זאת לגלוטיאוס הכואב והדואב שלי ,עד היום הישבן שלי לא סלח לי ושולח מכתבי תלונה ליוצרים של "החיים" שהוא רוצה מישהו אחר בקונטרול .

סיינטרופ לא בדיוק בכיוון,אבל אותו מדען שדאג לאיכות הגבוהה של סיינטרופ עד הנקודה שבריאן קנה ,ברח להרים פירמה אחרת ,אז צפה לדברים גדולים וטובים בממלכת האנדרגראונד בקרוב

אני חייב לציין ולשמור על ההגינות שלי ,שניסיתי לא מעט מוצרים של סיינטרופ ,ומחלקן הגדול הייתי מאוד מרוצה ,כמו כל חברת אנדרגרונד יש להם מוצרים יותר טובים ופחות טובים ,אבל בכללי אני מאוד מרוצה מסיינטרופ ,בשביל חברת מחתרת נכון לעכשיו הם לא רעים ,מה צופן העתיד אני לא יודע ,אבל כרגע אני מבסוט מהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית