הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה עד מתי שמן

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
מתחטב לאט מידי. אולי צריך להוסיף אירובי לגוף הטיפש הזה

98.7 היום.

10590088_1586929811628179_2057296537_n.jpg

וואלה נראה אש לפי דעתי אין לך מה למשוך אותו יותר מדי אתה תתחיל לאבד הרבה שריר (בהנחה ואתה עדיין טבעי)

• פותח/ת השרשור
וואלה נראה אש לפי דעתי אין לך מה למשוך אותו יותר מדי אתה תתחיל לאבד הרבה שריר (בהנחה ואתה עדיין טבעי)
לא יודע מה הרבה שריר ומה הקשר לאבד שריר על 17 אחוז שומן.
תודה בכל אופן

מלא שומן במותן ותחת
גם לי יש את זה , נורא קשה להוריד את זה כאילו אני יכול להיות ממש גזור עם הפרדות נורא בולטות בבטן בכתפיים וורידים בכתפיים וביידיים ואמות ועדיין יהיה לא מעט שומן איפה שאתה אומר
ההבדל הוא שאתה עם הרבה יותר מסת שריר ממני אולי לך זה ילך בקלות , לפי מה שהבנתי כמו שקשה להוריד אותו הוא חוזר מאוד מהר איך שנכנסים למאזן חיובי

• פותח/ת השרשור
גם לי יש את זה , נורא קשה להוריד את זה כאילו אני יכול להיות ממש גזור עם הפרדות נורא בולטות בבטן בכתפיים וורידים בכתפיים וביידיים ואמות ועדיין יהיה לא מעט שומן איפה שאתה אומר
ההבדל הוא שאתה עם הרבה יותר מסת שריר ממני אולי לך זה ילך בקלות , לפי מה שהבנתי כמו שקשה להוריד אותו הוא חוזר מאוד מהר איך שנכנסים למאזן חיובי
זה היה פחות ככה במותן בעבר. ויותר בתחת. זה שהשמנתי ככ, שינה את התמונה. בכל אופן לא היה לי קשה לגזור בעבר מ20 ל10 אחוז. רק שכאן הסיפור הוא מהמון זמן על 30 אחוז ל10 והגוף קצת מתעקש כנראה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית