נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
מתחטב לאט מידי. אולי צריך להוסיף אירובי לגוף הטיפש הזה
98.7 היום.
98.7 היום.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צריך gh או טרן קצר ומסטרוןמתחטב לאט מידי. אולי צריך להוסיף אירובי לגוף הטיפש הזה
98.7 היום.
![]()
לא יודע מה הרבה שריר ומה הקשר לאבד שריר על 17 אחוז שומן.וואלה נראה אש לפי דעתי אין לך מה למשוך אותו יותר מדי אתה תתחיל לאבד הרבה שריר (בהנחה ואתה עדיין טבעי)
מה יעזור אירובי ?לא יודע מה הרבה שריר ומה הקשר לאבד שריר על 17 אחוז שומן.
תודה בכל אופן
אתה נראה 14-15 מאיפה הגעת למסקנה שאתה 17 ?לא יודע מה הרבה שריר ומה הקשר לאבד שריר על 17 אחוז שומן.
תודה בכל אופן
מלא שומן במותן ותחתאתה נראה 14-15 מאיפה הגעת למסקנה שאתה 17 ?
גם לי יש את זה , נורא קשה להוריד את זה כאילו אני יכול להיות ממש גזור עם הפרדות נורא בולטות בבטן בכתפיים וורידים בכתפיים וביידיים ואמות ועדיין יהיה לא מעט שומן איפה שאתה אומרמלא שומן במותן ותחת
זה היה פחות ככה במותן בעבר. ויותר בתחת. זה שהשמנתי ככ, שינה את התמונה. בכל אופן לא היה לי קשה לגזור בעבר מ20 ל10 אחוז. רק שכאן הסיפור הוא מהמון זמן על 30 אחוז ל10 והגוף קצת מתעקש כנראה.גם לי יש את זה , נורא קשה להוריד את זה כאילו אני יכול להיות ממש גזור עם הפרדות נורא בולטות בבטן בכתפיים וורידים בכתפיים וביידיים ואמות ועדיין יהיה לא מעט שומן איפה שאתה אומר
ההבדל הוא שאתה עם הרבה יותר מסת שריר ממני אולי לך זה ילך בקלות , לפי מה שהבנתי כמו שקשה להוריד אותו הוא חוזר מאוד מהר איך שנכנסים למאזן חיובי