הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב

• פותח/ת השרשור eliran
  • פורסם בתאריך

eliran

משתמש מתחיל
261
7
נק' מוניטין:
43
261
7
דעות יתקבלו בברכה. 97 קילו . 16אחוז שומן . בן 27 .
Sus 500. שבוע 1-2
Sus 750. שבוע 3-4
Sus 1000. שבוע 5-20
Primo 600 שבוע 5-18
טי בול 50 מ"ג שבוע 2-8
טי בול 50מ"ג שבוע 14-19
טרן קצר 100/eod שבוע 10-18
פרגניל 1000 iu כל 5 ימים משבוע שני עד תחילת pct
פרווירון 50 מ"ג 2-18
Tudca 1g שבוע 2-18
B12 600mg
Vit c 1000 mg
מוכן בצד ארימדיקס ודוסטינקס
גירעון שלילי קל

סוסטנון וטי בול- אלפה פארמה
פרימו-באייר שרינג
טרן - טייגר
שכחתי משהו? הערות, שינויים ביקורת יתקבלו בברכה

דעות יתקבלו בברכה. 97 קילו . 16אחוז שומן . בן 27 .
Sus 500. שבוע 1-2
Sus 750. שבוע 3-4
Sus 1000. שבוע 5-20
Primo 600 שבוע 5-18
טי בול 50 מ"ג שבוע 2-8
טי בול 50מ"ג שבוע 14-19
טרן קצר 100/eod שבוע 10-18
פרגניל 1000 iu כל 5 ימים משבוע שני עד תחילת pct
פרווירון 50 מ"ג 2-18
Tudca 1g שבוע 2-18
B12 600mg
Vit c 1000 mg
מוכן בצד ארימדיקס ודוסטינקס
גירעון שלילי קל

סוסטנון וטי בול- אלפה פארמה
פרימו-באייר שרינג
טרן - טייגר
שכחתי משהו? הערות, שינויים ביקורת יתקבלו בברכה
סלט אחד גדול
20 שבועות לסייקל?
פירמידה? למה?
אוראלי בהתחלה ובסיום?
טרן באמצע?
טודקה נלקחת גם ללא אוראלי?

???

שמור על כללים פשוטים, נראה שמישהו "הרכיב" לך את הסייקל

• פותח/ת השרשור
סלט אחד גדול
20 שבועות לסייקל?
פירמידה? למה?
אוראלי בהתחלה ובסיום?
טרן באמצע?
טודקה נלקחת גם ללא אוראלי?

???

שמור על כללים פשוטים, נראה שמישהו "הרכיב" לך את הסייקל
*רגע דניאל לאט. לגבי הטודקה הבנתי, הורדתי..היה מתוך מחשבה לשמור על הכבד פעם ראשונה עם החומר.
*אוראלי נכנס גם בהתחלה וגם בסוף כדי לתת מנוחה לכבוד ולעלות חזרה. אשמח לפירוט למה זה לא נכון.
טרן נשמר לקראת האמצע כדי לנסות ולשמר את התוצאות שלו הכי קרוב לסוף הסייקל. שוב, אשמח לשמוע למה לא...
*לגבי הפרמידה...יש לי נטייה לתופעות לוואי לפעמים וזה עוזר לי קצת לרסן אותם הפרמידה בהתחלה. ניתן לוויתור פשוט גיליתי שזה עובד עליי קצת יותר טוב. שוב אשמח לדעה.
*לגבי ה20 שבועות...שבועיים הראשונים של הסייקל הם על 500 סוס בלבד, בשבועיים האחרונים אני יורד שבוע ראשון ל500 שבוע אחר כך ל250 מחולק ל2. זה כבר העדפה אישית מתאושש משמעותית טוב יותר.

*B12 במינונים גבוהים עוזר לי לווסט רמות פרולקטין.
באשר לפרימו, פרגניל, פרווירון אני רואה שלא התייחסת אז אני יוצא מנקודת הנחה שניראה לך בסדר
@eliran
הי
למה סוסט בפירמידה עולה?
למה לא לעשות העמסה בהתחלה ואז להתייצב לאורך כל הסייקל?
עושה את זה תמיד כדי להימנע מתופעות לוואי אם משהו לא בסדר בכל חומר דרך אגב. אבל לפי התגובה של המנהל כניראה שלדעתו זה טעות. נחכה ונישמע.

*רגע דניאל לאט. לגבי הטודקה הבנתי, הורדתי..היה מתוך מחשבה לשמור על הכבד פעם ראשונה עם החומר.
*אוראלי נכנס גם בהתחלה וגם בסוף כדי לתת מנוחה לכבוד ולעלות חזרה. אשמח לפירוט למה זה לא נכון.
טרן נשמר לקראת האמצע כדי לנסות ולשמר את התוצאות שלו הכי קרוב לסוף הסייקל. שוב, אשמח לשמוע למה לא...
*לגבי הפרמידה...יש לי נטייה לתופעות לוואי לפעמים וזה עוזר לי קצת לרסן אותם הפרמידה בהתחלה. ניתן לוויתור פשוט גיליתי שזה עובד עליי קצת יותר טוב. שוב אשמח לדעה.
*לגבי ה20 שבועות...שבועיים הראשונים של הסייקל הם על 500 סוס בלבד, בשבועיים האחרונים אני יורד שבוע ראשון ל500 שבוע אחר כך ל250 מחולק ל2. זה כבר העדפה אישית מתאושש משמעותית טוב יותר.

*B12 במינונים גבוהים עוזר לי לווסט רמות פרולקטין.
באשר לפרימו, פרגניל, פרווירון אני רואה שלא התייחסת אז אני יוצא מנקודת הנחה שניראה לך בסדר

עושה את זה תמיד כדי להימנע מתופעות לוואי אם משהו לא בסדר בכל חומר דרך אגב. אבל לפי התגובה של המנהל כניראה שלדעתו זה טעות. נחכה ונישמע.
1. 20 שבועות הם הרבה מידי לסייקל רצוף! פה מתחילה הטעות הראשונה והראשית שלך.
לא משנה באיזו שיטה תבחר (פירמידה, החלפת חומרים או כל דבר אחר) - הנזק למול ערך מוסף תועלתי נמוך בהחלט.
2. באם אתה מודע שממינון מסויים של טסט ישנה רגישות ובאות תופעות לוואי לא רצויות (עבורך), אזי 2 אפשרויות: הראשונה - לא לעבור את המינון שממנו והלאה התופעות מתחילות. השניה - להצטייד בSERM או AI כדי לווסת רמות אסטרוגן, או הורדתן בכלליות.
3. זמן המנוחה בין השימוש באוראלי בהתחלה ובסוף מאוד מזעיות ולא יספיקו בכדי שהכבד ישוב לערכי נורמה התחלתיים. אין טען לפצל שימוש באוראלי - עשה שימוש בהתחלה או בסוף הסייקל.
4. כנגזרת מסעיף 1 ו-3, תריץ טרן לכל אורך הסייקל וזהו
5. לסיכומו של עניין, הסייקל אמור להיראות ככה:
1-10/12 - סוסטנון 500מ"ג/750מ"ג בשבוע
1-10/12 - פרווירון 50מ"ג כל יום
1-10 - טרן אצטט 350מ"ג/525מ"ג בשבוע
1-5/6 - טורינבול 50מ"ג כל יום
1-5/6 - טודקה 1גרם גל יום
2-12/14 - פרגניל 500יחב"ל בשבוע
PCT כ-21 יום לאחר זריקת הסוסטנון האחרונה בפרוטוקול סטנדרטי

• פותח/ת השרשור
1. 20 שבועות הם הרבה מידי לסייקל רצוף! פה מתחילה הטעות הראשונה והראשית שלך.
לא משנה באיזו שיטה תבחר (פירמידה, החלפת חומרים או כל דבר אחר) - הנזק למול ערך מוסף תועלתי נמוך בהחלט.
2. באם אתה מודע שממינון מסויים של טסט ישנה רגישות ובאות תופעות לוואי לא רצויות (עבורך), אזי 2 אפשרויות: הראשונה - לא לעבור את המינון שממנו והלאה התופעות מתחילות. השניה - להצטייד בSERM או AI כדי לווסת רמות אסטרוגן, או הורדתן בכלליות.
3. זמן המנוחה בין השימוש באוראלי בהתחלה ובסוף מאוד מזעיות ולא יספיקו בכדי שהכבד ישוב לערכי נורמה התחלתיים. אין טען לפתל שימוש באוראלי - עשה שימוש בהתחלה או בסוף הסייקל.
4. כנגזרת מסעיף 1 ו-3, תריץ טרן לכל אורך הסייקל וזהו
5. לסיכומו של עניין, הסייקל אמור להיראות ככה:
1-10/12 - סוסטנון 500מ"ג/750מ"ג בשבוע
1-10/12 - פרווירון 50מ"ג כל יום
1-10 - טרן אצטט 350מ"ג/525מ"ג בשבוע
1-5/6 - טורינבול 50מ"ג כל יום
1-5/6 - טודקה 1גרם גל יום
2-12/14 - פרגניל 500יחב"ל בשבוע
PCT כ-21 יום לאחר זריקת הסוסטנון האחרונה בפרוטוקול סטנדרטי
פרימו?

לדעתי מיותר בסייקל שכזה (הטרן מאוד דומיננטי - הוא מספיק כשמן נוסף לצד הטסט).
המה גם שפרימו רפואי אמיתי מאוד יקר, ולעניות דעתי למול הערך שהוא מספק הוא לא שווה את השימוש (פשוט תקנה עוד טרן חח)

• פותח/ת השרשור
לדעתי מיותר בסייקל שכזה (הטרן מאוד דומיננטי - הוא מספיק כשמן נוסף לצד הטסט).
המה גם שפרימו רפואי אמיתי מאוד יקר, ולעניות דעתי למול הערך שהוא מספק הוא לא שווה את השימוש (פשוט תקנה עוד טרן חח)
חחח יש לך קטע עם טרן...
דניאל תודה רבה על הכל חבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית