הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
יש לי רגישות בצוואר ואני לא יכול לעשות סקוואט(HB\LB) ופרונט סקוואט עשה לי טיפונת כאבים בגב תחתון.
אפשר הצעות לסוגי סקוואט שלא מערבים את הצוואר\טרפזים(המוט לא מונח על הגב או על הטרפזים),אין לי בעיה לעשות סקוואט אולימפי או של הרמת משקולות... העיקר לעשות סקוואט כי אני שומע שאי אפשר אפילו להשוות בין לג פרס לסקוואט.
אז איזה סקוואט אתם ממליצים לעשות?
ועוד שאלה,אילו נעליים טובות לדדליפט,סקוואט ופרס(במחיר כמה שיותר זול-לא עוברות את ה200 שקלים בארץ כי אני מעדיף למדוד אותן לפני קנייה)?
אשמח מאוד לתשובות:)

יש לי רגישות בצוואר ואני לא יכול לעשות סקוואט(HB\LB) ופרונט סקוואט עשה לי טיפונת כאבים בגב תחתון.
אפשר הצעות לסוגי סקוואט שלא מערבים את הצוואר\טרפזים(המוט לא מונח על הגב או על הטרפזים),אין לי בעיה לעשות סקוואט אולימפי או של הרמת משקולות... העיקר לעשות סקוואט כי אני שומע שאי אפשר אפילו להשוות בין לג פרס לסקוואט.
ועוד שאלה,אילו נעליים טובות לדדליפט,סקוואט ופרס(במחיר כמה שיותר זול-לא עוברות את ה200 שקלים בארץ כי אני מעדיף למדוד אותן לפני קנייה)?
עשית סלט. HB זה סקווט אולימפי (או סקווט של הרמת משקולות) - אמרת את אותו דבר בשלוש ווריאציות שונות.
מי אמר שהכאבים שיש לך בגב הם כאבים בעייתיים? טרחת לבדוק את זה?
נעליים סביב ה200 שקל אפשר למצוא בSALE של ריבוק, הנעלי משקולות שלהם זולות והן יהיו טובות לסקווט ולפרס, לא לדדליפט.

ניסית goblet squat?
מה עם overhead?

• פותח/ת השרשור
עשית סלט. HB זה סקווט אולימפי (או סקווט של הרמת משקולות) - אמרת את אותו דבר בשלוש ווריאציות שונות.
מי אמר שהכאבים שיש לך בגב הם כאבים בעייתיים? טרחת לבדוק את זה?
נעליים סביב ה200 שקל אפשר למצוא בSALE של ריבוק, הנעלי משקולות שלהם זולות והן יהיו טובות לסקווט ולפרס, לא לדדליפט.
אהה סליחה על הבורות,הכאבים הם בצוואר ובגב תחתון יש לי כאבים ברגילים מסויימים.
ורציתי לבדוק אבל שלחו לי הפניות... וכרגע אין לי זמן להתרוצץ אני באחד החופשים או אחרי תקופת מבחנים אבדוק.
ואני מחפש נעליים טובות לפרס,דדליפט וסקוואט במחיר נורמלי(לא צריך שיהיו יפות... העיקר טובות לתרגילים ונוחות)

ניסית goblet squat?
מה עם overhead?
תודה על ההצעות, וב-goblet squat אני לא מבין מה אני אעשה כשאגיע למשקלים גבוהים שאי אפשר להחזיק ככה בידיים?
ולגבי overhead זה לא יפעיל הרבה לחץ על העמוד שדרה,גב תחתון....? ויש לך סרטון טכניקה?
איזה מידה אתה?
בין 42-45 תלוי בנעל,ביינתים אני מידה 43 בנעל new balance
כזו בערך
images
אבל אני אולי אקנה מידה יותר גדולה שיחזיק יותר זמן,אין לי ניסיון עם ריבוק\אולסטאר\vans\נעלי הרמת משקולות

תודה על ההצעות, וב-goblet squat אני לא מבין מה אני אעשה כשאגיע למשקלים גבוהים שאי אפשר להחזיק ככה בידיים?
ולגבי overhead זה לא יפעיל הרבה לחץ על העמוד שדרה,גב תחתון....? ויש לך סרטון טכניקה?

לדעתי תשתמש בגובלט רק בינתיים עד שתמצא את הבעיות שלך בסקוואט הסטנדרטי.

• פותח/ת השרשור
לדעתי תשתמש בגובלט רק בינתיים עד שתמצא את הבעיות שלך בסקוואט הסטנדרטי.
תודה,ובגובלט מה אני אעשה כשאגיע למשקל שקשה להחזיק בידיים?
והאוברהד סקוואט לא יפעיל לחץ על העמוד שדרה\גב תחתון...?

תודה,ובגובלט מה אני אעשה כשאגיע למשקל שקשה להחזיק בידיים?
והאוברהד סקוואט לא יפעיל לחץ על העמוד שדרה\גב תחתון...?
עד שתגיע למשקלים שאתה לא יכול להחזיק אתה אמור כבר לפענח מה הבעיה שלך בסקוואט הסטנדרטי ולחזור אליו..
בנוגע לאוברהד, אין לי מספיק ניסיון. הייתי ממליץ על אחד מהקרוספיטרים/ וויטליפטרים פה.

• פותח/ת השרשור
עד שתגיע למשקלים שאתה לא יכול להחזיק אתה אמור כבר לפענח מה הבעיה שלך בסקוואט הסטנדרטי ולחזור אליו..
בנוגע לאוברהד, אין לי מספיק ניסיון. הייתי ממליץ על אחד מהקרוספיטרים/ וויטליפטרים פה.
סבבה,תודה רבה אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית