הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל קלן ומיד אחריו יוהימבין

מצב
השרשור נעול

daviddd

משתמש פעיל
638
71
נק' מוניטין:
231
638
71
הולמס פלייס
היום נכנסתי לסייקל קלן של בלקן (יכולתי לבחור בין בלקן מדיטק ועוד חברה פקיסטנית) מה דעתכם על הבחירה? הבנתי שלאחר הסיום סייקל אני יכול להיכנס לסייקל יוהימבין? כדי לעשות את זה או שעדיף לתת לגוף להתאושש קצת? לקחתי היום לקראת 9 בערב קלן (40 מקג לכדור אחד) כדי לקחת מחר גם על הבוקר?
נ.ב. בדקתי קוד באינטרנט הוא מקורי ואני מתחיל כבר להרגיש תופעות לוואי בקטנה טיפה רעידות, היפראקטיביות, לפעמים טיפה דופק וטיפונת התכווצויות קלות

@Daniel Barack מה אתה חושב?

ייעוץ - דיון - מידע - אחר - *אשכול הקלן הגדול*@@@@@@@ יש לך פה את התשובות להכל.
אני אישית משתמש ב-Balkan, מהחוויה שלי דופק גבוה, לחץ דם קצת עלה והתכווצויות קצת, רואה תוצאות.

והינה התשובה לשאלה מהמדריך: שאלה: האם ניתן לקחת אפדרין או יוהימבין עם נטילת קלן או בזמן ההפסקה?
תשובה: אפדרין עובד על רצפטורי הבטא גם כן, לכן לא מומלץ לקחת אפדרין בזמן ההפסקה מקלן כי המטרה שלנו היא לתת לאותם הרצפטורים "לנוח". יוהימבין עובד על רצפטורי האלפא ואפשר לקחת יוהימבין בזמן ההפסקה. אין לשלב שום חומר ממריץ כמו יוהימבין או אפדרין בשימוש עם קלן.

בהצלחה.

לקחתי היום לקראת 9 בערב קלן (40 מקג לכדור אחד) כדי לקחת מחר גם על הבוקר?
למה לכל הרוחות לקחת קלן ב9 בערב? 😳
תעשה לגוף שלך טובה, אם אתה לא שונא אותו.... ותוותר על הרעיון של לשלב דברים עם הקלן.

תעשה לגוף שלך טובה, אם אתה לא שונא אותו.... ותוותר על הרעיון של לשלב דברים עם הקלן.

אין שום דבר שמונע ממנו להשתמש ביוהמבין בזמן ההפסקה וגם אין סיבה לא לקחת קלן ב-9 בערב.
הוא יכול להחליט על הפיצול שלו לבד כל עוד זה בטווח של מעל שעתיים מאימון או מלפני אימון.

• פותח/ת השרשור
ייעוץ - דיון - מידע - אחר - *אשכול הקלן הגדול*@@@@@@@ יש לך פה את התשובות להכל.
אני אישית משתמש ב-Balkan, מהחוויה שלי דופק גבוה, לחץ דם קצת עלה והתכווצויות קצת, רואה תוצאות.

והינה התשובה לשאלה מהמדריך: שאלה: האם ניתן לקחת אפדרין או יוהימבין עם נטילת קלן או בזמן ההפסקה?
תשובה:
אפדרין עובד על רצפטורי הבטא גם כן, לכן לא מומלץ לקחת אפדרין בזמן ההפסקה מקלן כי המטרה שלנו היא לתת לאותם הרצפטורים "לנוח". יוהימבין עובד על רצפטורי האלפא ואפשר לקחת יוהימבין בזמן ההפסקה. אין לשלב שום חומר ממריץ כמו יוהימבין או אפדרין בשימוש עם קלן.

בהצלחה.
קודם כל תודה רבה על התגובה שאלתי האם כדי לקחת את זה בהפסקה כי אולי אנשים לא ממליצים מחוויה אישית ולפי הספר פשוט מותר
קודם כל תודה רבה על התגובה אני לא משלב ביחד אני רוצה ללכת על היוהימבין כשאני מסיים עם הקלן נ.ב. קלן ב9 בערב כי כשאני הולך לישון גם טנק לא מעיר אותי

קודם כל תודה רבה על התגובה שאלתי האם כדי לקחת את זה בהפסקה כי אולי אנשים לא ממליצים מחוויה אישית ולפי הספר פשוט מותר

קודם כל תודה רבה על התגובה אני לא משלב ביחד אני רוצה ללכת על היוהימבין כשאני מסיים עם הקלן נ.ב. קלן ב9 בערב כי כשאני הולך לישון גם טנק לא מעיר אותי

שמע לא יצא לי לנסות את זה עדיין אז אין לי חוות דעת לתת לך, אני יודע שזה אפשרי.
אם בסוף הלקיחה של הקלן אתה מרגיש שאתה יכול לסחוט יותר, Knock yourself out.

אין שום דבר שמונע ממנו להשתמש ביוהמבין בזמן ההפסקה וגם אין סיבה לא לקחת קלן ב-9 בערב.
אין שום סיבה הגיונית לקחת קלן בלילה לפני השינה, זה מן הסתם עלול להפריע לשינה.

גם טנק לא מעיר אותי
מקווה בשבילך שלא תדע מה זה להתעורר עם דופק גבוה או בזמן שאתה מנסה להירדם.

בכל אופן בהצלחה.

בכל אופן בהצלחה.

בשלב מסויים הוא יגיע גם ל-120mcg וזה יפריע לו לשינה בכל מקרה, גם אם הוא ייקח בבוקר ובצהריים.

• פותח/ת השרשור

בכל אופן בהצלחה.
הדופק שלי הולך לטפס עד כדי כך בשינה? אתה אומר כדי ללכת לישון בהזה 1-2 אז? (חשבתי 12 12 וחצי)

• פותח/ת השרשור
בשלב מסויים הוא יגיע גם ל-120mcg וזה יפריע לו לשינה בכל מקרה, גם אם הוא ייקח בבוקר ובצהריים.
אינדיבידואלי, לכן אמרתי שמקווה בשבילך שלא תדע.
טוב תופעות לוואי מורגשות עד עכשיו:
רעידות בידיים ,דפיקות לב, בחילה(היה יכול להיות אבל בגלל שאכלתי הרבה), היפראקטיביות, עלייה בלחץ דם, יובש בפה (כששכבתי במיטה והיה חם), כאב בחזה (ממש טיפונת), התכווצויות שרירים (חחחח הלכתי לישון ב1 בערך קמתי ב6 עירני עם התכווצות בבטן בצד ימין כנראה בגלל חוסר נוזלים שתיתי וחזרתי לישון עכשיו זה עבר עכשיו אני יקח את הכדור בבוקר חחחח יום 2 מתחיל שיהיה לי בהצלחה

• פותח/ת השרשור
חשוב חשוב חשוב שתשתה המון!!
שותה המון פשוט ישנתי חחחח
חשוב חשוב חשוב שתשתה המון!!
מקילוגרם:
סייקל לקלן יראה כך:
יום 1: 20 מק"ג
יום 2: 40 מק"ג
יום 3: 60 מק"ג
יום 4: 80 מק"ג (לרוב ביום הזה יתחילו תופעות הלוואי להיות מורגשות יותר ולכן לשיקולכם אם להמשיך ולהעלות את המינון)
יום 5: 100 מק"ג
יום 6: 120 מק"ג
ימים 14-7: 120 מק"ג

אם אתם צורכים קלן בכדורים של 40 מק"ג הסייקל יראה כך:
ימים4-1: 40 מק"ג
ימים8-4: 80 מק"ג
ימים14-8: 120 מק"ג

הכדורים שלי זה 40 מקג אם ביום השישי ב20 מקג מגיעים ל120 מקג אני לא אמור להגיע גם ל120 ביום השישי שביעי? למה דווקא ביום השמיני?

שותה המון פשוט ישנתי חחחח

מקילוגרם:
סייקל לקלן יראה כך:
יום 1: 20 מק"ג
יום 2: 40 מק"ג
יום 3: 60 מק"ג
יום 4: 80 מק"ג (לרוב ביום הזה יתחילו תופעות הלוואי להיות מורגשות יותר ולכן לשיקולכם אם להמשיך ולהעלות את המינון)
יום 5: 100 מק"ג
יום 6: 120 מק"ג
ימים 14-7: 120 מק"ג

אם אתם צורכים קלן בכדורים של 40 מק"ג הסייקל יראה כך:
ימים4-1: 40 מק"ג
ימים8-4: 80 מק"ג
ימים14-8: 120 מק"ג

הכדורים שלי זה 40 מקג אם ביום השישי ב20 מקג מגיעים ל120 מקג אני לא אמור להגיע גם ל120 ביום השישי שביעי? למה דווקא ביום השמיני?

שאלה מצויינת, אני עובד עם הסייקל שלי קצת שונה ממה שרשמו בקילוגרם.
אין לי מושג למה זה ככה וגם אם מחשבים את הכמות הכללית של mcg יש 1380mcg בסוף הסייקל של 20mcg ויש 1200mcg בסוף הסייקל של 40mcg.
אולי מישהו יותר מושכל בנושא יכול להסביר פה.

• פותח/ת השרשור
שאלה מצויינת, אני עובד עם הסייקל שלי קצת שונה ממה שרשמו בקילוגרם.
אין לי מושג למה זה ככה וגם אם מחשבים את הכמות הכללית של mcg יש 1380mcg בסוף הסייקל של 20mcg ויש 1200mcg בסוף הסייקל של 40mcg.
אולי מישהו יותר מושכל בנושא יכול להסביר פה.
אולי @Daniel Barack אם לא תהיה תשובה אז אני יעשה ימים 1-3 40 4-5 80 ומיום 6 120 כמו בשל ה20 בלית ברירה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית