עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
השאלה היא למה?וחשבתי לגוון עם פעם אחת אחיזה רחבה ופעם אחת מיד פוזישן , האם זה אפשרי\כדאי ?
לגבי טווח תנועה גדול יותר אני מסכים, לגבי יותר מסת שריר?השאלה היא למה?
אי אפשר לייצר התקדמות טובה אם כל אימון מגוונים, למיד פוזישן יתרון משמעותי כי זו אחיזה שמערבת יותר מסת שריר ולטווח תנועה גדול יותר, לכן גם עדיפה בעיני.
מכיוון שאני בחיטוב ולהתקדם במתח די קשה לי אפילו במסה (אולי כי אני כבר עם תוספת של 22 קילו ושוקל 84) וגם ככה אני עושה מתח פעמיים בשבוע אז חשבתי לעשות פעם רחב ופעם מיד פוזישן, גיוון זאת הסיבה העיקרית .השאלה היא למה
באחיזה רחבה האמה נמצאת בפרונציה, לכן הבייספס לא עובד משמעותית, והתנועה בכתף הופכת לתנועת קירוב מה שמבטל את הראש הארוך של הטרייספס שמעורב בפשיטת כתף.לגבי טווח תנועה גדול יותר אני מסכים, לגבי יותר מסת שריר?
עקרון הגיוון הוא עיקרון חשוב בתורת האימון, אבל צריכים להיות מאוד זהירים לגביו, כי גיוון יתר עוצר את ההתקדמות, להחליף אחיזה במתח כל אימון זו ממש לא הדרך להתחזק במתחמכיוון שאני בחיטוב ולהתקדם במתח די קשה לי אפילו במסה (אולי כי אני כבר עם תוספת של 22 קילו ושוקל 84) וגם ככה אני עושה מתח פעמיים בשבוע אז חשבתי לעשות פעם רחב ופעם מיד פוזישן, גיוון זאת הסיבה העיקרית .
באחיזה רחבה האמה נמצאת במיד פוזישן, לא בפרונציה.באחיזה רחבה האמה נמצאת בפרונציה, לכן הבייספס לא עובד משמעותית, והתנועה בכתף הופכת לתנועת קירוב מה שמבטל את הראש הארוך של הטרייספס שמעורב בפשיטת כתף.
מעבר לזה גם הלטיסימוס מתקצר יותר ולכן גם כוחו נחלש.
רלוונטי גם בחיטוב (שכנראה לא אתחזק בתקופה הזאת)?עקרון הגיוון הוא עיקרון חשוב בתורת האימון, אבל צריכים להיות מאוד זהירים לגביו, כי גיוון יתר עוצר את ההתקדמות, להחליף אחיזה במתח כל אימון זו ממש לא הדרך להתחזק במתח
סליחה לא התנסחתי נכון, במתח באחיזה רחבה האמה נמצאת קרובה יותר לפרונציה מאשר במתח באחיזת מיד פוזישן.באחיזה רחבה האמה נמצאת במיד פוזישן, לא בפרונציה.
בוודאירלוונטי גם בחיטוב (שכנראה לא אתחזק בתקופה הזאת)?
יש הרבה ןריאציות לתכנית, גם וריאציות שעושים פעמיים דדליפט בשבועדרך אגב, גם פרס ודדליפט עושים פעם בשבוע בלינארית , למה זה שונה ממתח?
משעמם פה בזמן האחרון, אני מנסה ליצור עניין 😁סליחה לא התנסחתי נכון, במתח באחיזה רחבה האמה נמצאת קרובה יותר לפרונציה מאשר במתח באחיזת מיד פוזישן.
אהה זה פשוט, בוא נדבר על סקוואט, פאוורקלין וריפטואיזם, נתייג את ביסט, מייק ואלעד, ונקבל פוסט של 10 עמודים לפחות 🤣משעמם פה בזמן האחרון, אני מנסה ליצור עניין 😁