הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יין

shutupandsquat

משתמש מתחיל
160
0
נק' מוניטין:
18
160
0
אני כרגע על דיאטה קטוגנית והכל הולך מצוין
אני מנסה לעשות יום העמסה פעם בשבועייפ ולא בשבוע.
שמעתי שיין נותן מראה יבש אבל מצד שני יש בו פחמימות.

האם אפשר לשתות יין ביום רגיל (ללא העמסה)?

אני כרגע על דיאטה קטוגנית והכל הולך מצוין
אני מנסה לעשות יום העמסה פעם בשבועייפ ולא בשבוע.
שמעתי שיין נותן מראה יבש אבל מצד שני יש בו פחמימות.

האם אפשר לשתות יין ביום רגיל (ללא העמסה)?
כוס יין אדום זה בסדר גמור ואפילו מומלץ

יש בו פחמימות כפי שאתה אומר, ביום בלי העמסה בדיאטה קטוג'נית לשתות את זה נראה לי קצת נוגד אחד את השני.

אגב, אני מקווה שההעמסה שלך היא קלורית ולא על פחמימה, אחרת אתה דיי הורס את תהליך הקטוזיס.

• פותח/ת השרשור
יש בו פחמימות כפי שאתה אומר, ביום בלי העמסה בדיאטה קטוג'נית לשתות את זה נראה לי קצת נוגד אחד את השני.

אגב, אני מקווה שההעמסה שלך היא קלורית ולא על פחמימה, אחרת אתה דיי הורס את תהליך הקטוזיס.
מה זאת אומרת קלורית?
אני יודע שביום העמסה התפריט רובו אמור להיות
מורכב מפחמימה

מה זאת אומרת קלורית?
אני יודע שביום העמסה התפריט רובו אמור להיות
מורכב מפחמימה
בחיטוב רגיל/סטנדרטי או אפילו דל פחמימה במידה מסוימת כן, ההעמסה מורכבת מפחמימה.

בדיאטה קטוג'נית בכללי דיי מחמירים עם הכמות פחמימה היומית, ולאחר שהגוף כבר מסתגל להפיק אנרגיה ממקורות שומן העמסת פחמימות דיי באה והורסת את זה, ואז לוקח שוב כמה ימים להיכנס חזרה לקטוזיס, ולכן העמסת פחמימות לא מומלצת אלא העמסה קלורית, כזו שאתה אוכל פשוט יותר שומן וחלבון באותו יום(נניח 500-1000 קלוריות מעל התחזוקה), גם מרוויח את יתרונות ההעמסה(חוץ ממילוי מאגרי הגליקוגן) מבחינה הורמונלית, פסיכולוגית וכו' - וגם לא יוצא מתהליך הקטוזיס.

• פותח/ת השרשור
בחיטוב רגיל/סטנדרטי או אפילו דל פחמימה במידה מסוימת כן, ההעמסה מורכבת מפחמימה.

בדיאטה קטוג'נית בכללי דיי מחמירים עם הכמות פחמימה היומית, ולאחר שהגוף כבר מסתגל להפיק אנרגיה ממקורות שומן העמסת פחמימות דיי באה והורסת את זה, ואז לוקח שוב כמה ימים להיכנס חזרה לקטוזיס, ולכן העמסת פחמימות לא מומלצת אלא העמסה קלורית, כזו שאתה אוכל פשוט יותר שומן וחלבון באותו יום(נניח 500-1000 קלוריות מעל התחזוקה), גם מרוויח את יתרונות ההעמסה(חוץ ממילוי מאגרי הגליקוגן) מבחינה הורמונלית, פסיכולוגית וכו' - וגם לא יוצא מתהליך הקטוזיס.
אוקיי תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית