הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איהבנה שמתחילה לעבור כל גבול

• פותח/ת השרשור dsada
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

dsada

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
הי אני המשתמש ORMALKA אשר הושעה כלפני רבע שעה לתמיד.
ההשעה היא בעקבות מחשבה שאני "מרגל"

ואני יהיה כנה שאני אגיד "מה לעזעזל?"
אני לא מבין מה קורה פה,אני לא יודע איזה בעיות יש בניכם לבין גיל,כל מה שאני יודע זה שאני מתאמן מתחיל שרוצה תפריט ותוכנית כושר.
אז אחרי שניסיתי ופסלתם את כל מה שרציתי(בצדק).
ראיתי את המודעה שלהם ופרסמתי אשכול פה ב FXP BEOK ואפילו באתר שלהם לשאול אם כדאי להרשם אליהם ולהבין אם שווה לי להשקיע את הכסף/למצוא דרך אחרת.

ואתם באים ואומרים שאני מרגל/טרול,אתם לא חושבים שקצת הגזמתם?

אז מה,באת כדי להעביר ביקורת על השיטה של ישראלבודי?!
אם כן,אין צורך,כבר העברת.
פשוט תעשה את השיטה שלך ותביא תמונות עוד 5 חודשים לראות איזה התקדמות עשית.

"פשוט התחלת עם שאלות לגבי איך השיטה של ישראלבודי והאם היא עובדת.
עברת לזה שיש הרבה ביקורות רעות באינטרנט על השיטה.
ועכשיו הגעת לזה שחבר שלך גוסס?.
מה בהודעה הבאה תירשום?!
חבר של הכלב שלי מת מהשיטה של ישראלבודי?!.
הבנו שאתה לא חובב את השיטה,מכל מיני סיבות שאנו לא יודעים,לפי הכתוב לא רק מביקורות שמצאת באינטרנט.
סבבה,עכשיו תראה לנו את השיטה שלך.
עוד 5 חודשים תעלה תמונות השואה בין היום לבין מה שתהייה.
ותביא את המאמר הזה כדי שניזכר בך.
בהצלחה!"

ההודעה הזו(אם לא הבנתם היא הודעה שלא אני כתבתי) מה שעשיתי הוא לקחת את הביקורות שכתבתם פה ושמתי אותם באתר שלהם(מה שגם שם גרם לזה שקצת תקפו אותי כי גם הם חשבו שאני אישית כותב את ההודעות האלה).
אבל הקטע הוא,שלא,אני לא כותב את ההודעות האלה אני כולה מעתיק, בין היתר גם ההודעה הזו,ההודעה הזו זה משהו שהם כתבו באתר שלהם לתגובה שמושיק כתב על חבר שלו.
אז בלהתחשב בניסבות אלה,אני ממש לא חושב שהיחס האחרון הגיע לי.
(למי שלא מאמין אני אפילו יכול להראות לו את הלינק).

שורה תחתונה די מצחיקהXD

אתם חושבים שאני מרגל
והם חושבים שאני ממורמר שבא לרדת על התוכנית שלהם
ואני כולה רוצה להבין מה כדאי לי לעשות,אבל מצב משעשע לחלוטין,זה בטוח
XD

נערך לאחרונה:
לא יודע מה הלך פה, אבל הפנו אותי לציטוט של אחד מה"עובדים" שאמר

2. כל היועצים שלנו הם יועצים שגם מוסמכים מדריכים וגם מוסמכים בתור תזונאי ספורט. סתם שתבין שהיועצים שלנו מכינים חלק מאנשים לתחרויות פיתוח גוף מבחינת תזונה.

לשקר כדי להביא לקוחות זה נחמד, אבל כאשר מדובר בבריאות של בן אדם זו כבר שפל מדרגה.
הוא אמר שה"יועצים" שלהם מוסמכים בתור תזונאי ספורט, תלך לשם ותבקש תעודה של תזונאי ספורט (לא תעודה שעברו קורס תזונה בוינגייט כי זו לא תעודה פורמלית).
תזונאי ספורט הוא תזונאי קליני שלמד 3 שנים לתואר ועשה עוד השלמה של שנה להיות תזונאי ספורט, בקיצור גבר תעשה מה שאתה רוצה, עשית מהומה על לא כלום, אתה רוצה לשלם כסף כדי שיגידו לך לרוץ ולאכול פחות אז תעשה את זה, אתה לא רוצה אל תעשה את זה, סה"כ אין שיטות ולא יהיו שיטות מאזן קלורי שלילי זו כל השיטה ולא משנה איך תהפוך את הגלגל.

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה הלך פה, אבל הפנו אותי לציטוט של אחד מה"עובדים" שאמר

לשקר כדי להביא לקוחות זה נחמד, אבל כאשר מדובר בבריאות של בן אדם זו כבר שפל מדרגה.
הוא אמר שה"יועצים" שלהם מוסמכים בתור תזונאי ספורט, תלך לשם ותבקש תעודה של תזונאי ספורט (לא תעודה שעברו קורס תזונה בוינגייט כי זו לא תעודה פורמלית).
תזונאי ספורט הוא תזונאי קליני שלמד 3 שנים לתואר ועשה עוד השלמה של שנה להיות תזונאי ספורט, בקיצור גבר תעשה מה שאתה רוצה, עשית מהומה על לא כלום, אתה רוצה לשלם כסף כדי שיגידו לך לרוץ ולאכול פחות אז תעשה את זה, אתה לא רוצה אל תעשה את זה, סה"כ אין שיטות ולא יהיו שיטות מאזן קלורי שלילי זו כל השיטה ולא משנה איך תהפוך את הגלגל.

אני רוצה לפחות סלילה ממושיק על זה שהוא קרא לי טרול,והוא חסם אותי ומאשים אוית במשהו שאני לא.
כי זה די פוגע.

אם לא היית טרול לא היית נרשם מחדש.

• פותח/ת השרשור
אם לא היית טרול לא היית נרשם מחדש.

מזה טרול בשבילך?
והסיבה שנרשמתי מחדש היא שפשוט אני לא מבין מה לעזעזל קורה פה ואני שונא שמאשימים אותי במשהו שהוא לא נכון.
כל מה שאני רוצה זה להבין מה כדאי לי לעשות ומה שאתם עושים זה לתקוף אותי.
אני לא יודע מה קרה בניכם אבל אל תערב אותי בזה,כי אני פשוט לא קשור.

אם אפשר תסביר לי מה קרה בניכם,התקשרתי להילה במטרה להבין מה קורה פה,והיא אמרה שאין לה מושג.
אז באמת מה קורה פה?

נערך לאחרונה:
גבר אנחנו לא פורום תמיכה של חברה כזו או אחרת, אתה רצית ביקורת אתה קיבלת ביקורת על מה שביקשת, אתה כרגע בא בטענה למה הביקורת הזו כזו? את זה תשאל במקום אחר לא אותנו, אנחנו אמרנו לך את מה שאנחנו חושבים.
אם אתה רוצה פרטים נוספים אתה יכול לשאול בעוד אתרים או ללכת לפגישות יעוץ בעצמך, אני לפעמים לא מבין אנשים....
הנושא הזה ננעל ואל תפתח נושא על כך שוב,
תודה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית