הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון וממש אשמח לדעה שלכם

• פותח/ת השרשור גל26
  • פורסם בתאריך

גל26

משתמש מתחיל
86
3
נק' מוניטין:
3
86
3
אהלן חברים.
בן 26 מתאמן כ 10 שנים במכון כושר
החלטתי לעשות צעד ולנסות את עולם החומרים..
הולך על סייקל חיטוב טסט + פרימו+ וינסטרול
אולי בהמשך אשלב T 3.

משך הסייקל 10 שבועות בלי PCT
אני מוכן לתת מעצמי 200 אחוז למען התהליך
ואני באמת רוצה למקסם את כל ההקרבה הזאת ( לא רק כספית מבחינתי עצם ההתעסקות וההזרקה זו הקרבה)
ולכן אני רוצה לשמוע את דעתכם איך הכי כדאי לי להתאמן/ לאכול על מנת להגיע לתוצאה מירבית?
לא מצפה שתבנו לי תפריט אבל יחס פחמימה שומן חלבון יספיק
ודגשים על כמה פעמים אירובי בשבוע ואיזה סוג תכנית ABC FBW וכו' גם יעזור
אשמח לתשובות

קצת נתונים:

גובה 1.85
אחוז שומן 16
משקל 97
משקל מסת שריר על פי טניטה - 44

תודה!

אני האמת לא הייתי עושה סייקל ראשון במטרה לחטב ..
סייקל ראשון הגוף מגיב לחומרים בבום..לא הייתי ״מבזבז״ את הפעם הראשונה לסייקל שמטרתו חיטוב כשהגוף מגיב טוב לחומרים (הכי טוב כי הגוף עוד לא חווה את זה)...זאתי דעתי חבר

• פותח/ת השרשור
היי יוסי, כן שמעתי על זה מספר פעמים וכנראה שאתה צודק.
אבל אני לפחות כרגע לא מתכוון להכנס לעולם הסייקלים אני פשוט מרגיש שאחרי הרבה זמן אני דיי תקוע
והסייקל הזה יכול לעזור לי עם הרבה עבודה קשה כמובן להגיע לתוצאה טובה יותר ממה שהגעתי אליה עד כה.
גם אם זה "בזבוז" עדיין תסכים איתי שעם עבודה נכונה הסייקל יתן ערך מוסף ולשם אני מכוון..

היי יוסי, כן שמעתי על זה מספר פעמים וכנראה שאתה צודק.
אבל אני לפחות כרגע לא מתכוון להכנס לעולם הסייקלים אני פשוט מרגיש שאחרי הרבה זמן אני דיי תקוע
והסייקל הזה יכול לעזור לי עם הרבה עבודה קשה כמובן להגיע לתוצאה טובה יותר ממה שהגעתי אליה עד כה.
גם אם זה "בזבוז" עדיין תסכים איתי שעם עבודה נכונה הסייקל יתן ערך מוסף ולשם אני מכוון..

האם אתה מתכוון לעשות סייקל אחד וזהו?
אם כן, מה דעתך שתוצאות סייקל אחד לא ישמרו ותקופה מסויימת אחרי סייקל תחזור למצב נוכחי?

אולי שווה לחפש דחיפה במקום אחר ולא בחומרים?

כמובן ואצטרף להמלצה של ביצוע סייקל ראשון במסגרת תוכנית מאסה, ולא חיטוב.
זה לא שאי אפשר לבצע סייקל ראשון בחיטוב, אלא פחות משתלם מבחינת פוטנציאל ההתקדמות.
באם תבצע סייקל מאסה ולאחריו סייקל חיטוב - אז הדברים כבר יהיו אחרת.

בנוסף, מצטרף לשנאמר מעלי - סייקל אחד בלבד לא יתן הרבה בטווח הארוך. כדי לשמור על רמה מסויימת וכוללת (מאסה, כוח, ויזואליות), נדרשת תחזוקה די תובענית של הגוף, וככל שהאדם מתקדם יותר - כך גם ההקרבה ומידת השימוש בחומרים.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על התשובות.
נגעתם באמת בנקודה מעניינת שאשמח לקבל הסבר
נצא מנקודת הנחה שחודשיים וחצי הקפדתי יותר על תפריט ירדתי אפילו לדל פחמימה ירדתי לגרעון משמעותי
הוספתי אירובי התאמנתי פול פאוור כמו שאומרים ונגיד ירדתי 6 קילו ו 3 אחוזי שומן סתם נתון פיקטיבי
אם אחכ אמשיך להתאמן כמו שצריך ואשאר בגרעון אתם רוצים להגיד לי שהתוצאה תעלם?

וואו אני כל כך לא חושב שכדי להכנס לסייקל ראשון עם גירעון קלורי..בזבוז
ואכן כן
עם חומרים הגוף יעלה במסת השריר..ללא החומרים +זה שאתה נמצא בתקופת שיקום+זה שאתה על גרעון קלורי=איבוד תוצאות

• פותח/ת השרשור
חיטוב..ירידה באחוזי שומן
בגדול מה שאני רוצה לדעת הוא האם במידה ואתאמן כמו שצריך ואוכל כמו שצריך לאחר הסייקל לא אעשה סייקל נוסף
התוצאה תעלם/תרד משמעותית?
לפי מה שהבנתי החומרים הם סוג של זרז אבל הם לא קסם שנעלם אבל אם אני טועה אני אשמח לדעת

כמו שתיארת את המהלכים הבאים לאחר הסייקל (גירעון קלורי בתקופת התאוששות)..התוצאות ייעלמו..
אם המטרה שלך היא נטו חיטוב,קרא על החומר קלן

אם אתה כבר בחיטוב, תסיים אותו ללא שימוש בחומרים.
החומרים לא יעשו, בשלב הזה, הבדל גדול.
תפריט מותאם, אימונים עצימים ואולי קלן כשורף שומן ל"פיניש" אחרון - ואתה שם
אם אתה נתקע בחיטוב - תבדוק למה. קפיצה לחומרים לא תעזור לך להתחטב יותר, אם הבסיס והדרך שגויים

בקשר לשמירת תוצאות - קשה לקבוע ולדעת. יש משתנים רבים שמשפיעים, חלקם בשליטתך וחלקם לא.

חיטוב..ירידה באחוזי שומן
בגדול מה שאני רוצה לדעת הוא האם במידה ואתאמן כמו שצריך ואוכל כמו שצריך לאחר הסייקל לא אעשה סייקל נוסף
התוצאה תעלם/תרד משמעותית?
לפי מה שהבנתי החומרים הם סוג של זרז אבל הם לא קסם שנעלם אבל אם אני טועה אני אשמח לדעת

חומרים אכן עוזרים אבל הם לא עושים את העבודה בלי תזונה ואימונים נכונים . בנוסף ,תוצאות של סייקל אחד בודד יעלמו תוך זמן מסויים .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית