הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Ibutamoren MK 677

• פותח/ת השרשור ytpt
  • פורסם בתאריך

ytpt

משתמש פעיל
559
67
נק' מוניטין:
96
559
67
שלום לכולם!!!!
לפי מה שקראתי זה חומר שמסייע לגוף לשחרר יותר הורמון גדילה.
אני אשמח לקבל יותר מידע מחברי הפורום שאולי התנסו בזה ובאופן כללי.
תודה.
@Tom

תשמע עליתי 8 ק״ג אני אדום כל היום כמו לא יודע מה
האוכל שלי מאוד נקי דווקא אני לא אוכל ג׳אנק בכלל אתמול עשיתי סאונה קצת חחח
מה שכן האימונים ממש השתפרו אני כן חזק יותר רק פשוט יש לי פנים כל כך נפוחות שזה מפריע לי מאוד.

אחי כתבתי לך כבר בפרטי חאלס לאכול סרטים המים האלו ירדו זה בסדר שזה קצת עולה אתה גם אוכל יותר אז אתה עולה במשקל זה בסדר תהנה מהסיקל ותפסיק עם הסרטים

מה ההבדל בין mk 667 בטיפות לבין mk667 בכדורים?

קבצים מצורפים

• 15267213996791327557191441571186.jpg
    15267213996791327557191441571186.jpg
    KB 76.1 · צפיות: 674
א. טעם לוואי מזעזע
ב. זו החברה עם הכי הרבה זיופים, תתפלא יש בישראל זיוף של החברה.
ג. החברה עצמה גם לפני סגירה בעיקבות החוק החדש.
ד. מבחינת חומר פעיל הכל תלוי בסוג החברה.
ה. נוחות - בכדורים לא צריך למדוד, אין צורך לערבב וכו׳

הבנתי פשוט אני משתמש בזה ועליתי מסה יפה ולא השתמשתי בכדורים כמו שכולם פה אמרו אז רציתי לדעת אם משהו השתמש בזה או מכיר את החברה הזאת

במידה ואני משתמש בmk667 בטיפות או בכדורים בשביל לדעת שאני באמת מקבל את המוצר האמיתי מה צריך להיות בבדיקת הדם gh גבוה מהנורמה וigf1 גם גבוה?

עם הזמן רמות הסוכר יעלה במקצת.
כמו כן כמובן האינדקציה הכי טוב זה לבדוק igf1
Sth במקרה הזה לא יהיה רלוונטי כי מעולם לא תצליח לתפוס את הפולס בזמן.

לוקח כבר 3 שבועות mk חוץ מהרגשת פאמפ באימון ותיאבון מטורף עד כדי חוסר שליטה במה אתה אוכל , אין יותר מדיי שינויים ועייפות בלתי רגילה דבר שמציק מאוד עד כדי חוסר תפקוד , דעתי האישית חומר שלא שווה את הסכום שמשלמים עליו , עדיף סייקל טוב מאשר החומר הזה , אני מפסיק ומתחיל סייקל איכותי.

לוקח כבר 3 שבועות mk חוץ מהרגשת פאמפ באימון ותיאבון מטורף עד כדי חוסר שליטה במה אתה אוכל , אין יותר מדיי שינויים ועייפות בלתי רגילה דבר שמציק מאוד עד כדי חוסר תפקוד , דעתי האישית חומר שלא שווה את הסכום שמשלמים עליו , עדיף סייקל טוב מאשר החומר הזה , אני מפסיק ומתחיל סייקל איכותי.
איזה סייקל אתה עושה במקום? החומר הזה טוב לי שלא מבין כל-כך במינונים וטיפול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית