ייעוץ אחרי סייקל טורינבול חרדות

• פותח/ת השרשור V6r32
  • פורסם בתאריך

V6r32

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום לכם אני בן 31 לפני חודש וחצי עשיתי סייקל של טורינבול 50 מ"ג ליום במשך כמעט ארבע שבועות אחרי שסיימתי עם הסייקל בכמה ימים התחלתי לקחת איקאקלומין ובו זמינית התחלתי לכנס לדיכאון וחרדות קשות עצרתי את האיקאקלומין אחרי עשרה ימים כי חשבתי שזה קשור אני לא יודע מה לעשות במצב הזה
מישהו פעם נתקל בזה או האם זה יעבור אני אודה לכם לכל עזרה

כלומיד ונולבדקס קרובים בהרכב שלהם, והנולבדקס עשה לי דכאון מהסרטים... הפסקתי לקחת אחרי פעמיים. ישנה המלצה לקחת ממש לפני שינה...

גם אצלי השימוש בכלומיד או בטמוקסיפן גורם אחרי שבועיים לתופעות חרדתיות קלות ועצבות מינורית , אינני יודע אם זה פיזיולוגי או פסיכולוגי אבל אכן קרה לי כבר פעמיים .
הכל עבר והכל הסתדר כמה שבועות לאחר הסיום.
מצד שני תחשוב איזה חרדה זה לחיות עם מסת שריר נמוכה 😅

זה יכול לנבוע גם מחוסר איזון הורמונלי, כתוצאה מהסייקל עצמו
עקוב בהמשך וראה אם מסתדר
אחרת - חזור דלווח

שלום אני רוצה להתחיל סייקל טורינבול עם טסט
לגבי הטסט הכל בסדר, רק השאלה שלי היא שהטורינבול(של תייגר) הוא במינון 40מ"ג ליום זאת אומרת שאני צריך לקחת 4 כדורי(כל כדור 10מ"ג) מתי לקחת את הכדורים,באיזה שעות?
משקל 79. אחוז שומן הוא בסביבות ה 18

חלק במהלך היום. נניח בוקר, צהריים, ערב, לילה
תודה
ויש לי עוד שאלה בקשר לתזונה צריך להפחית את הפחממות בצורה גדולה ,כמו שעושים בקלן (דל פחממות) או שצריך רק גרעון קלורי קטן (שנגיד 500-קלוריה)
כאילו על מה צריך להתבסס?
ותודה על העזרה מעריך מאוד

כן קרה גם לי 😃
זאת תחושה נוראית לפחות אצלי, ממש דיכאון כבד

גם אצלי השימוש בכלומיד או בטמוקסיפן גורם אחרי שבועיים לתופעות חרדתיות קלות ועצבות מינורית , אינני יודע אם זה פיזיולוגי או פסיכולוגי אבל אכן קרה לי כבר פעמיים .
הכל עבר והכל הסתדר כמה שבועות לאחר הסיום.
מצד שני תחשוב איזה חרדה זה לחיות עם מסת שריר נמוכה 😅
😄

תודה
ויש לי עוד שאלה בקשר לתזונה צריך להפחית את הפחממות בצורה גדולה ,כמו שעושים בקלן (דל פחממות) או שצריך רק גרעון קלורי קטן (שנגיד 500-קלוריה)
כאילו על מה צריך להתבסס?
ותודה על העזרה מעריך מאוד
לא חייב להיות דל פחמימה עם שימוש בקלן, זה רק מייעל טיפה את התהליך
בחירת התזונה נתונה לשיקולך. חשוב יותר הגרעון הקלורי וגודלו (500 לא הייתי ממליץ, תתחיל ב-300-400) לצד מספיק חלבון ושומן. היתר פחמימה

לא חייב להיות דל פחמימה עם שימוש בקלן, זה רק מייעל טיפה את התהליך
בחירת התזונה נתונה לשיקולך. חשוב יותר הגרעון הקלורי וגודלו (500 לא הייתי ממליץ, תתחיל ב-300-400) לצד מספיק חלבון ושומן. היתר פחמימה
תודה רבה על העזרה,מאוד מעריך
ויש שלי רק עוד שאלה אחרונה בקשר לזיוף, יש באתר תייגר שיטה כמו הזנת קוד, בכדי שאידע אם החומר מזויף או לא?
ואם יש עוד שיטות שונות אני אשמח
ואם כן החומר אמיתי מה הן תופעות הליווי שאני מרגיש אותם?

תאייגר מקורי אין כמעט כבר בארץ. קוד באתר שלהם ניתן לבדיקה ואימות
בקשר לקוד איזה אחד מהם להזין?
אם אני כותב את הראשון אין מספיק מקום בכדי להזין את הכל
ואם אני כותב את השני בא לי שזה קצר

קבצים מצורפים

• DSC_1251.JPG
    DSC_1251.JPG
    KB 20.4 · צפיות: 144
  • DSC_1250.JPG
    DSC_1250.JPG
    KB 25.9 · צפיות: 137
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית