הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב נוראי לאחר זריקה

Nabil92

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
שלום לכולם
סייקל ראשון טסט אנתת רפואי
זריקה שמינית, הזרקתי 6 פעמים לישבן והשתיים האחרונות בירכיים, הראשונה צד ימים שכמעט ולא הרגשתי כאב בכלל, האחרונה בירך שמאל, יום למחרת התחיל לי כאב נוראי בלתי נסבל, אפילו שאני במנוחה במיטה אני מרגיש כאב. אני יודע כבר מזה כאב אבל הפעם פשוט בלתי נורמלי אני במיטה כל היום לא זז ללכת לשירותים בשבילי זה פרוייקט, בכל תנועה כואב. הזרקתי בדיוק באמצע הירך החיצוני אבל הכאב הוא בכל השריר עד הברך.
חשוב לציין שהטכניקה נכונה 100%.
מזה יכול להיות ? האם פגעתי בעצב ?
עזרה בבקשה.

אשמח שתעלה תמונה ובה תצביע היכן בדיוק הזרקת ברגל שמאל
שנית, האם שמרת על סטריליות לאורך כל ההליך?
והאם חשת כאב או עיוות שריר בזמן ההזרקה? אם כן - מאוד יכול להיות שפגעת בעצב.
מלבד זאת, הזרקה לאתר מסויים בפעם הראשונה עשויה להיות מלווה בכאבים, מאחר ומדובר בשריר "בתול". הרגשת הכאב או אי-הנעימות משתנה מאדם לאדם; יש שיחו כאב מינורי ויש שיחוו כאב עז

• פותח/ת השרשור
בתמונה הראשונה רואים אתא הנקודה האדומה, שומר על סטיריליות. בזמן ההזרקה לא חשתי משהו חריג מהזריקות האחרות ולא עיוות שריר. רואים במורד השריר קרוב לברך את הנפיחות ביחס לרגל השניה. השריר נראה כמו תפוס. אין חום מקומי או אודם. ואני שלושה ימים כבר כך לא היו לי סימנים של תגובה דלקתית.

קבצים מצורפים

• image.jpeg
    image.jpeg
    KB 90.9 · צפיות: 458
  • image.jpeg
    image.jpeg
    KB 93.4 · צפיות: 443
  • image.jpeg
    image.jpeg
    KB 112.5 · צפיות: 401
אתה מזריק במקום הלא נכון
ההזרקה צריכה להיות יותר לכיוון חוץ הרגל, ממש כמה ס"מ בודדים מעל "קו" הפרדה בין ההאמסטרינג לקוואדס

• פותח/ת השרשור
אתמול בלילה היה לי חום 38.5 לא יודע אם זה מהזריקה או הצטננתי כי אתמול הרגשתי קצת קר. עכשיו אינלי חום כי כי על תרופות. זריקה תשיעית היא היום האם לקחת או לא ?
אני מבולבל לא יודע מה לעשות ושלושה ימים לא הלכתי לחדר כושר
תודה לעוזרים
@Daniel Barack

המשך להזריק ללא קשר לחום שהיה לך
יכול להיות שהצטננת מעט
מה שכן, כל עוד אתה מרגיש חלש - אל תתאמן

אתמול בלילה היה לי חום 38.5 לא יודע אם זה מהזריקה או הצטננתי כי אתמול הרגשתי קצת קר. עכשיו אינלי חום כי כי על תרופות. זריקה תשיעית היא היום האם לקחת או לא ?
אני מבולבל לא יודע מה לעשות ושלושה ימים לא הלכתי לחדר כושר
תודה לעוזרים
@Daniel Barack
לפי דעתי תחליף חברה , אתה לא צריך לסבול ככה ...

• פותח/ת השרשור
חברה דווקא בסדר 9 זריקות לא היה לי כלום. הלכתי לרופא משפחה הברך התנפחה ומצב לא משתפר בכלל, אמר יכול להיות שהזדהמה הפנה אותי למיון.

יצא מבית מרקחת?
תעלה תמונה.
באם מדובר בטסט רפואי אמיתי, אין סיבה שההרגשה תנבע מאיכות החומר.
זה או פגיעה בעצב/חוסר סטריליות/טכניקה לא נכונה

• פותח/ת השרשור
כן מבית מרקחת. רוב הסיכויים שזם זיהום אני מחכה לתוצאות בדיקות דם. הבעיה הגדולה היא האשפוז
במיון CRP 150 החליטו לאשפז אותי אבל סירבתי הרופא אמר שהוא יכול לתת אותה אנטיביוטיקה דרף הפה אז לקחתי ל 10 ימים והשתחררתי

• פותח/ת השרשור
שאלה : אם אני יקל כדורים של 200 מ״ג במהלך הסייקל עם לחץ דם סביבות 140/80 אפשרי ?
תודה מראש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית