הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב נוראי לאחר זריקה

Nabil92

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
שלום לכולם
סייקל ראשון טסט אנתת רפואי
זריקה שמינית, הזרקתי 6 פעמים לישבן והשתיים האחרונות בירכיים, הראשונה צד ימים שכמעט ולא הרגשתי כאב בכלל, האחרונה בירך שמאל, יום למחרת התחיל לי כאב נוראי בלתי נסבל, אפילו שאני במנוחה במיטה אני מרגיש כאב. אני יודע כבר מזה כאב אבל הפעם פשוט בלתי נורמלי אני במיטה כל היום לא זז ללכת לשירותים בשבילי זה פרוייקט, בכל תנועה כואב. הזרקתי בדיוק באמצע הירך החיצוני אבל הכאב הוא בכל השריר עד הברך.
חשוב לציין שהטכניקה נכונה 100%.
מזה יכול להיות ? האם פגעתי בעצב ?
עזרה בבקשה.

שלום לך ... לפי מה שאני רואה בתמונות זה דלקת ... נראה לי החומר לא תקין או שתחזיר אותו ממי שקניתי או תשתמש באמצעי ניקוי כמו מגבוני אלכוהול לפני שאתה מזריק וגם את האנבולה תנקה אותה תמיד ... אתה יכול לקחת אדקס לא משנה מה הכמות 200 מ״ג או 400 מ״ג זה יעזור לך ...

בידיוק מה שקרה לי!!!!!
חזרתי שלשום להזריק שוב 😃

מיקום ההזרקה שלי היה שגוי, התנפחה לי כל הברך (כמו נוזלים\בצקת שהצטברו לי שם).
הפנו אותי למיון, לקחתי צפווית 500 (אנטיביוטיקה), הפסקתי כמעט 3 שבועות עם הסייקל, ושלשום חזרתי.
אני בלי שום קשר, הכנסתי את המחט, והוצאתי אותה כי שכחתי להוציא בועות, ואז החדרתי את אותה המחט שוב פעם. ברגע שזה פגע לי כביכול בכלי דם ונכנס לרגל והוצאתי, אסור להחזיר את אותה המחט, ואני החזרתי אותה במקום להחליף .. אז כנראה שגם לי הזדהם שם האיזור.
בקיצור, לי זה גם היה מלווה באלרגיה ובפריחה לא עליך שנמשכת עד היום, אבל על הסייקל הזה אני כבר לא מוותר 😃

בהצלחה אחי, ותרגיש טוב.

בתמונה הראשונה רואים אתא הנקודה האדומה, שומר על סטיריליות. בזמן ההזרקה לא חשתי משהו חריג מהזריקות האחרות ולא עיוות שריר. רואים במורד השריר קרוב לברך את הנפיחות ביחס לרגל השניה. השריר נראה כמו תפוס. אין חום מקומי או אודם. ואני שלושה ימים כבר כך לא היו לי סימנים של תגובה דלקתית.
מה קורה כיום אדון נביל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית