הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקואט 250 לדאבלים

• פותח/ת השרשור DarY
  • פורסם בתאריך

DarY

משתמש משקיע
3,705
2,496
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,104
3,705
2,496

ביצעת 3 סטים של 2 חזרות.
השיא הקודם היה 237.5 ל3X2 ככה שזה שיפור יפה.

לצערי אין צילום של העומק .. ככה זה שלא יודעים לצלם זה מה שיש.

הסקואט בוצע בשבוע שעבר , תכננתי לעשות שבוע קל ולבדוק סינגלים בשבוע הבא אבל לצערי לא יצא לפועל לכן אני מעלה את הסרטון הזה.

סה"כ דיי מרוצה מהעצימות האחרונה:

דדליפט 270 3X2
סקואט 250 3X2

בעוד שבועיים חוזר לנפח.

• פותח/ת השרשור
חזק בטירוף! שאלה לי אליך - אם אין לך כוונה להתחרות אז מה הקטע של לחפש רק שבירת מקביל ולא עמוק יותר?

• פותח/ת השרשור
התכוונתי בהקשר שלך, אני מאמין שהבנת אותי 😃
חח כן הבנתי
תותח
תעבור לוויטליפטינג קצת
אבל אז איך אשיג גיינז?
אפשר לדעת בבקשה באיזה מתכונת או תוכנית אתה עובד?
סקואט בנצ דדליפט פרס 5x5 + תרגילי עזר תוכנית שבזמנו אופק בנה
חזק בטירוף! שאלה לי אליך - אם אין לך כוונה להתחרות אז מה הקטע של לחפש רק שבירת מקביל ולא עמוק יותר?
למה צריך יותר מלשבור מקביל? ככה נראה סקואט תיקני
אש!
לך על 270.
תודה אבל לצערי לא יצא לפועל...רציתי ראשון הקרוב..טוב עוד כמה חודשים

למה צריך יותר מלשבור מקביל? ככה נראה סקואט תיקני

תקני = דגל לבן בתחרות, טענת שאתה לא מתחרה. קשה לי להאמין שגם מתאמנים שלך אתה מלמד "רדו עד 90 מעלות ועלו"
בכל מקרה החלטה שלך. עדיין משקל מטורף.

תקני = דגל לבן בתחרות, טענת שאתה לא מתחרה. קשה לי להאמין שגם מתאמנים שלך אתה מלמד "רדו עד 90 מעלות ועלו"
הוא פאוורליפטר בסופו של דבר.
וגם מתאמנים רגילים לא חייב לעשות ATG בסקוואט. מספיק שבירת מקביל ועם מתאמנים מתקשים אפשר לעבוד אפילו יותר גבוה.

וגם מתאמנים רגילים לא חייב לעשות ATG בסקוואט. מספיק שבירת מקביל ועם מתאמנים מתקשים אפשר לעבוד אפילו יותר גבוה.
לא הזכרתי את המונח ATG... והוא לא טען לרגע שהוא פווארליפטר אם זה היה המצב אז מן הסתם שהוא ירד את המינימום בשביל תחרות. ומה זה אומר מספיק שבירת מקביל עם מתאמנים? אם הם מצליחים יותר בלי שום כאבים\אי נוחות\ שבירה של הטכניקה? למה לוותר על טווח תנועה יקר בתרגיל הזה...

לא הזכרתי את המונח ATG... והוא לא טען לרגע שהוא פווארליפטר אם זה היה המצב אז מן הסתם שהוא ירד את המינימום בשביל תחרות. ומה זה אומר מספיק שבירת מקביל עם מתאמנים? אם הם מצליחים יותר בלי שום כאבים\אי נוחות\ שבירה של הטכניקה? למה לוותר על טווח תנועה יקר בתרגיל הזה...
הוא התחרה בעבר ולא טען שלא יתחרה שוב אלא רק שאינו מתכנן להתחרות בתחרות הזאת.

• פותח/ת השרשור
תעשה קצת קרוספיט גם
להטריל עם טייץ בלי חולצה נחשב?
אני עושה 89.5 מעלות בדיוק לא יודע מאיפה הבאת את זה שאני עושה 90?
המתאמנים שלי לא קשורים לנושא.
אני מתאמן בסגנון פאוורליפטינג כבר כמה שנים ובהחלט מספיק לשבור מקביל אין טעם לרדת יותר ממה שצריך

אני עושה לאו בר סקואט , אני יורד כשהפטלה מתחת לירך , כשאני מגיע לנקודה הזאת אני עולה , בהייבר אני מסכים כן צריך לרדת קצת יותר.
הוא התחרה בעבר ולא טען שלא יתחרה שוב אלא רק שאינו מתכנן להתחרות בתחרות הזאת.
כן בהחלט התחרתי בעבר, כרגע לא מתכוון להתחרות בתחרויות העתידיות.
בסקואט יכלת בקלות להביא עוד חזרה , שתיים אפילו , בכל מקרה מטורף
תודה!
יפה מאוד!
סחטיין על המשקל.
תודה אברהם , הרבה זמן לא שמענו ממך!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית