עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה המספרים שלך ?מסכים איתך לגמרה ילד בן 19 130 קילו זה WTF
1 עד 10מה המספרים שלך ?
1 עד 10
אפסיק להטריל לרגע.אין שום עניין של זווית, זה לא שובר ולא קרוב לשבור, יש לשים את הדברים במקומם. ובכל זאת, משקל באמת מטורף, והתקדמות עוד יותר מטורפת. בן כמה?
שמע יש לך ראיה ממש מבאסת.. מקווה בשבילך שתתפקח.
☝️אפסיק להטריל לרגע.
אפשר וצריך לתת ביקורת, אבל כשזה מגיע מאנשים כמוך זה גורם לי להתבייש שאנחנו נושמים את אותו האוויר.
כשאתה קיבלת ביקורת על הטכניקה המזעזעת שלך בדדליפט והגב העגול יותר מהכרס של אבי ביטר אחרי שתי מנות שאוורמה כל מה שאמרת זה 'ככה אני מושך', 'זו הטכניקה שלי', 'אין בעיה עם גב עגול' רק כדי למשוך קילוגרמים בודדים בתחרות מעל מה שעשית בנפח (זה היה אפריל 2016), מה שהוכיח שהטכניקה שלך אכן מזוויעה, כמו הסטנדרט הכפול שלך.
למה ככה אחיטוב מאוחר מאף פעם לא...
(היה די מפתיע כמה זמן שהותר לטרול כזה להציק פה)
בדרך כלל אני מסכים איתך אבל ספציפית ממה שכתבת זה היה בתחרות טכניקה לא נמדד שמה אז אנשים "מרמים" וזה עובר בניגוד לסקוואט כמו שאפי עשהאפסיק להטריל לרגע.
אפשר וצריך לתת ביקורת, אבל כשזה מגיע מאנשים כמוך זה גורם לי להתבייש שאנחנו נושמים את אותו האוויר.
כשאתה קיבלת ביקורת על הטכניקה המזעזעת שלך בדדליפט והגב העגול יותר מהכרס של אבי ביטר אחרי שתי מנות שאוורמה כל מה שאמרת זה 'ככה אני מושך', 'זו הטכניקה שלי', 'אין בעיה עם גב עגול' רק כדי למשוך קילוגרמים בודדים בתחרות מעל מה שעשית בנפח (זה היה אפריל 2016), מה שהוכיח שהטכניקה שלך אכן מזוויעה, כמו הסטנדרט הכפול שלך.
אתה יכול להפסיק לנשום זה לא קריטי בשבילי.אפסיק להטריל לרגע.
🤪אני לא יודע מי אתה, אבל אני מניח שאני יותר חזק ממך
אני מבין שממש כואב לך מאחורה ואתה כועס, בצדק. הייתי צריך לשים לך ליד ההודעה קופסה גדולה של וזלין כדי מעט להקל על הכאב.אתה יכול להפסיק לנשום זה לא קריטי בשבילי.
לא. סטנדרט כפול זה לתת ביקורת כשאתה לא מוכן לקבל ביקורת, אפילו אם באופן חלקי (כן על סקוואט לא על דדליפט.)סטנדרט כפול זה לתת ביקורת על מקביל כשאני בעצמי לא שובר.
יפה/לא יפה זה לא מעניין. זה לא יעיל והתחרות שלך באפריל 16 הוכיחה את זה. העין שלי לא הולכת להתפוצץ בקרוב אבל נראה שהמוח שלך נמצא כרגע תחת עומס מהיגיון מאוד ברור.בצורה שלא יפה לך לעין, מצידי שתתפוצץ לך העין.
להסיק מסקנות על אנשים שאתה לא מכיר זה מטומטם, אבל לא נורא, לא ציפיתי ממך ליותר.אני לא יודע מי אתה, אבל אני מניח שאני יותר חזק ממך
אני מבין שממש כואב לך מאחורה ואתה כועס, בצדק. הייתי צריך לשים לך ליד ההודעה קופסה גדולה של וזלין כדי מעט להקל על הכאב.
לא. סטנדרט כפול זה לתת ביקורת כשאתה לא מוכן לקבל ביקורת, אפילו אם באופן חלקי (כן על סקוואט לא על דדליפט.)
יפה/לא יפה זה לא מעניין. זה לא יעיל והתחרות שלך באפריל 16 הוכיחה את זה. העין שלי לא הולכת להתפוצץ בקרוב אבל נראה שהמוח שלך נמצא כרגע תחת עומס מהיגיון מאוד ברור.
להסיק מסקנות על אנשים שאתה לא מכיר זה מטומטם, אבל לא נורא, לא ציפיתי ממך ליותר.
אתה יכול להפסיק לנשום זה לא קריטי בשבילי.
סטנדרט כפול זה לתת ביקורת על מקביל כשאני בעצמי לא שובר.
בלי לדבר על חוקי תחרות אפילו, יש הבדל בין לעשות חצי תנועה (חצי/רבע/שמינית, זה או שעשית או שלא עשית, עד לאן נמתח גבול הסלחנות? אבל בכל זאת נתתי לבחור קרדיט על הכוח) לבין לעשות את התנועה בצורה שלא יפה לך לעין, מצידי שתתפוצץ לך העין.
אני לא יודע מי אתה, אבל אני מניח שאני יותר חזק ממך.
נגיד שאתה יותר חזק ממנו איך זה משנה משהו בעולם הזה יש לך היתרון כלשהו?אני לא יודע מי אתה, אבל אני מניח שאני יותר חזק ממך.
אז היום כשעברתי על התגובות הנוספות פה והלייקים שקיבלתי פה נזכרתי במשהו שרציתי לשים בתגובה שלי אבל ברח לי מהראש.אתה יכול להפסיק לנשום זה לא קריטי בשבילי.
סטנדרט כפול זה לתת ביקורת על מקביל כשאני בעצמי לא שובר.
בלי לדבר על חוקי תחרות אפילו, יש הבדל בין לעשות חצי תנועה (חצי/רבע/שמינית, זה או שעשית או שלא עשית, עד לאן נמתח גבול הסלחנות? אבל בכל זאת נתתי לבחור קרדיט על הכוח) לבין לעשות את התנועה בצורה שלא יפה לך לעין, מצידי שתתפוצץ לך העין.
אני לא יודע מי אתה, אבל אני מניח שאני יותר חזק ממך.
אפי אתה נמר
לא אתה..כמה שנאה.. כמה פוזה..
אפי אתה תותח.
אתה מת לי על התחתלא אתה..