הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון 280 סקואט בשרוולים

• פותח/ת השרשור F-E
  • פורסם בתאריך
אין שום עניין של זווית, זה לא שובר ולא קרוב לשבור, יש לשים את הדברים במקומם. ובכל זאת, משקל באמת מטורף, והתקדמות עוד יותר מטורפת. בן כמה?

שמע יש לך ראיה ממש מבאסת.. מקווה בשבילך שתתפקח.
אפסיק להטריל לרגע.

אפשר וצריך לתת ביקורת, אבל כשזה מגיע מאנשים כמוך זה גורם לי להתבייש שאנחנו נושמים את אותו האוויר.
כשאתה קיבלת ביקורת על הטכניקה המזעזעת שלך בדדליפט והגב העגול יותר מהכרס של אבי ביטר אחרי שתי מנות שאוורמה כל מה שאמרת זה 'ככה אני מושך', 'זו הטכניקה שלי', 'אין בעיה עם גב עגול' רק כדי למשוך קילוגרמים בודדים בתחרות מעל מה שעשית בנפח (זה היה אפריל 2016), מה שהוכיח שהטכניקה שלך אכן מזוויעה, כמו הסטנדרט הכפול שלך.

אפסיק להטריל לרגע.

אפשר וצריך לתת ביקורת, אבל כשזה מגיע מאנשים כמוך זה גורם לי להתבייש שאנחנו נושמים את אותו האוויר.
כשאתה קיבלת ביקורת על הטכניקה המזעזעת שלך בדדליפט והגב העגול יותר מהכרס של אבי ביטר אחרי שתי מנות שאוורמה כל מה שאמרת זה 'ככה אני מושך', 'זו הטכניקה שלי', 'אין בעיה עם גב עגול' רק כדי למשוך קילוגרמים בודדים בתחרות מעל מה שעשית בנפח (זה היה אפריל 2016), מה שהוכיח שהטכניקה שלך אכן מזוויעה, כמו הסטנדרט הכפול שלך.
☝️

טוב מאוחר מאף פעם לא...
(היה די מפתיע כמה זמן שהותר לטרול כזה להציק פה)
למה ככה אחי
אפסיק להטריל לרגע.

בדרך כלל אני מסכים איתך אבל ספציפית ממה שכתבת זה היה בתחרות טכניקה לא נמדד שמה אז אנשים "מרמים" וזה עובר בניגוד לסקוואט כמו שאפי עשה
בכל מקרה קבל מוניטין על איך שכתבת את זה באמת מרשים

אפסיק להטריל לרגע.

אתה יכול להפסיק לנשום זה לא קריטי בשבילי.
סטנדרט כפול זה לתת ביקורת על מקביל כשאני בעצמי לא שובר.
בלי לדבר על חוקי תחרות אפילו, יש הבדל בין לעשות חצי תנועה (חצי/רבע/שמינית, זה או שעשית או שלא עשית, עד לאן נמתח גבול הסלחנות? אבל בכל זאת נתתי לבחור קרדיט על הכוח) לבין לעשות את התנועה בצורה שלא יפה לך לעין, מצידי שתתפוצץ לך העין.

אני לא יודע מי אתה, אבל אני מניח שאני יותר חזק ממך.

אני מבין שממש כואב לך מאחורה ואתה כועס, בצדק. הייתי צריך לשים לך ליד ההודעה קופסה גדולה של וזלין כדי מעט להקל על הכאב.
לא. סטנדרט כפול זה לתת ביקורת כשאתה לא מוכן לקבל ביקורת, אפילו אם באופן חלקי (כן על סקוואט לא על דדליפט.)
בצורה שלא יפה לך לעין, מצידי שתתפוצץ לך העין.
יפה/לא יפה זה לא מעניין. זה לא יעיל והתחרות שלך באפריל 16 הוכיחה את זה. העין שלי לא הולכת להתפוצץ בקרוב אבל נראה שהמוח שלך נמצא כרגע תחת עומס מהיגיון מאוד ברור.
אני לא יודע מי אתה, אבל אני מניח שאני יותר חזק ממך
להסיק מסקנות על אנשים שאתה לא מכיר זה מטומטם, אבל לא נורא, לא ציפיתי ממך ליותר.

אני מבין שממש כואב לך מאחורה ואתה כועס, בצדק. הייתי צריך לשים לך ליד ההודעה קופסה גדולה של וזלין כדי מעט להקל על הכאב.

לא. סטנדרט כפול זה לתת ביקורת כשאתה לא מוכן לקבל ביקורת, אפילו אם באופן חלקי (כן על סקוואט לא על דדליפט.)

יפה/לא יפה זה לא מעניין. זה לא יעיל והתחרות שלך באפריל 16 הוכיחה את זה. העין שלי לא הולכת להתפוצץ בקרוב אבל נראה שהמוח שלך נמצא כרגע תחת עומס מהיגיון מאוד ברור.

להסיק מסקנות על אנשים שאתה לא מכיר זה מטומטם, אבל לא נורא, לא ציפיתי ממך ליותר.

בלי לדבר על חוקי תחרות אפילו, יש הבדל בין לעשות חצי תנועה (חצי/רבע/שמינית, זה או שעשית או שלא עשית, עד לאן נמתח גבול הסלחנות? אבל בכל זאת נתתי לבחור קרדיט על הכוח) לבין לעשות את התנועה בצורה שלא יפה לך לעין, מצידי שתתפוצץ לך העין.

gotcha biatch
אפי נודר נדר אתה מכונה באלוהים הגדול והדגול והמצוחצח והמגולח אני נודר ומי שלא מסכים איתי שיתכונן להיקבר נודרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

קבצים מצורפים

• 200.gif
    200.gif
    KB 877.3 · צפיות: 102

אז היום כשעברתי על התגובות הנוספות פה והלייקים שקיבלתי פה נזכרתי במשהו שרציתי לשים בתגובה שלי אבל ברח לי מהראש.
המשפט האחרון מאוד הזכיר לי את הסרטון הבא:

הבעיה היא שאלה מאוד קשה לאחר מכן, למי יש יכולות מנטליות נמוכות יותר, למר גריפין? יש לי תחושה שהאפשרות השנייה היא הנכונה. האם תוכל לשפוך קצת אור על המצב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית