הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקואט 250 לדאבלים

• פותח/ת השרשור DarY
  • פורסם בתאריך

DarY

משתמש משקיע
3,705
2,496
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,104
3,705
2,496

ביצעת 3 סטים של 2 חזרות.
השיא הקודם היה 237.5 ל3X2 ככה שזה שיפור יפה.

לצערי אין צילום של העומק .. ככה זה שלא יודעים לצלם זה מה שיש.

הסקואט בוצע בשבוע שעבר , תכננתי לעשות שבוע קל ולבדוק סינגלים בשבוע הבא אבל לצערי לא יצא לפועל לכן אני מעלה את הסרטון הזה.

סה"כ דיי מרוצה מהעצימות האחרונה:

דדליפט 270 3X2
סקואט 250 3X2

בעוד שבועיים חוזר לנפח.

"רדו עד 90 מעלות ועלו"
בשבירת מקביל אין שום זוית של 90 מעלות. "מאמן" אחד פעם ניסה לשכנע אותי שצריך לרדת רק עד 90 מעלות (בין השוק לירך) כי יותר זה לא בריא, ואז יוצא טיפה יותר נמוך מחצי סקוואט, לא קרוב בכלל למקביל.

להטריל עם טייץ בלי חולצה נחשב?

אני עושה 89.5 מעלות בדיוק לא יודע מאיפה הבאת את זה שאני עושה 90?
המתאמנים שלי לא קשורים לנושא.

אני מתאמן בסגנון פאוורליפטינג כבר כמה שנים ובהחלט מספיק לשבור מקביל אין טעם לרדת יותר ממה שצריך

אני עושה לאו בר סקואט , אני יורד כשהפטלה מתחת לירך , כשאני מגיע לנקודה הזאת אני עולה , בהייבר אני מסכים כן צריך לרדת קצת יותר.

כן בהחלט התחרתי בעבר, כרגע לא מתכוון להתחרות בתחרויות העתידיות.

תודה!

תודה אברהם , הרבה זמן לא שמענו ממך!
למה אתה לא רוצה להתחרות?

חזק בטירוף! שאלה לי אליך - אם אין לך כוונה להתחרות אז מה הקטע של לחפש רק שבירת מקביל ולא עמוק יותר?

גם איליה אילין שעושה סקוואטים כבדים בקושי שובר מקביל.
עריכה:סליחה גם לא בכבדים (הוא נתן 290 מקדימה, אז 230 מאחורה זה כמו מקל מטאטא בשבילי בערך)

• פותח/ת השרשור
בשבירת מקביל אין שום זוית של 90 מעלות. "מאמן" אחד פעם ניסה לשכנע אותי שצריך לרדת רק עד 90 מעלות (בין השוק לירך) כי יותר זה לא בריא, ואז יוצא טיפה יותר נמוך מחצי סקוואט, לא קרוב בכלל למקביל.

אתה סתם סוטה ממה שאני אומר...לא באמת מעניין אותי המעלות אני מדבר על עניין עקרוני שזה דבילי לדעתי (בלי קשר לזה שאני "מאמן") לכוון לשבירת מקביל אם אתה לא מכוון לתחרות כלשהי כי אתה מוותר פה על טווח תנועה כדי להוסיף עוד כמה קילוגרמים. אחרי כמה תגובות פה הבנתי שהבחור כן מתכוון להתחרות ו\או התחרה בעבר לכן זה מובן. ממש לא הבנתי מה אתה בא להגיד פה בתגובה הזאת...

גם איליה אילין שעושה סקוואטים כבדים בקושי שובר מקביל.
עריכה:סליחה גם לא בכבדים (הוא נתן 290 מקדימה, אז 230 מאחורה זה כמו מקל מטאטא בשבילי בערך)

מה הקשר? מה אכפת לי?
אני עושה 89.5 מעלות בדיוק לא יודע מאיפה הבאת את זה שאני עושה 90?
המתאמנים שלי לא קשורים לנושא.

מה?

אתה סתם סוטה ממה שאני אומר...לא באמת מעניין אותי המעלות אני מדבר על עניין עקרוני שזה דבילי לדעתי (בלי קשר לזה שאני "מאמן") לכוון לשבירת מקביל אם אתה לא מכוון לתחרות כלשהי כי אתה מוותר פה על טווח תנועה כדי להוסיף עוד כמה קילוגרמים. אחרי כמה תגובות פה הבנתי שהבחור כן מתכוון להתחרות ו\או התחרה בעבר לכן זה מובן. ממש לא הבנתי מה אתה בא להגיד פה בתגובה הזאת...

מה הקשר? מה אכפת לי?

מה?

שתגדל תבין...

לא משהו מיוחד, רק לציין שלהגיד 90 מעלות זה שגוי כי אין זווית כזאת בשבירת מקביל.
סבבה קיבלתי... זה לא באמת משנה לנושא שהעלתי ובכל מקרה סתם יצא "שלכלכתי" לבחור את הפוסט ולא התכוונתי ואני עדיין אומר שזה משקל פסיכי ולא זלזלתי לרגע.
שתגדל תבין...
נו באמת

• פותח/ת השרשור
סבבה קיבלתי... זה לא באמת משנה לנושא שהעלתי ובכל מקרה סתם יצא "שלכלכתי" לבחור את הפוסט ולא התכוונתי ואני עדיין אומר שזה משקל פסיכי ולא זלזלתי לרגע.

נו באמת
חחח הכל בסדר. ביקורת זה דבר מקובל ואני עדין בדעה שמי שמעלה סרטון לרשת חשוף לביקורות.

זכותי שלא לקבל את דעתך אבל סבבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית