הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה לאוזניות לאימונים.

TylerDurdenXx

משתמש פעיל
565
265
נק' מוניטין:
309
565
265
אשמח אם תתנו לי המלצה לאוזניות איכותיות לאימונים, משהו גם נוח שלא יפול כל רגע אני אשמח.

ראיתי את האוזניות האלה האם מישהו מכיר את הדגם וממליץ עליהם?

JBL Synchros Reflect

JBL1_i.jpg

MEEletronics M6
לי יש את אלה, ואלה אוזניות ממש איכותיות, ברמה של אוזניות shure (שזה מה שאומנים משתמשים בהם בהופעות), אבל משמעותית זולות יותר
מה שיתרון בהן שלדעתי מאוד חשוב לאימונים, הוא שיש להן כבל ניתן להחלפה, שזה משהו שבכיף יכול להיהרס באימונים

אני קנית עכשיו את אלה ומאוד מרוצה מהם.
בדרך כלל אני מאוד פדנט בכל מה שקשור לסאונד והם דווקא נשמעות טוב. מאוד קלות ולא מורגשות.
אוזניות אלחוטיות, דיבורית, גישה ישירה ל-S VOICE, מפרט לך בדיוק באיזו אפליקציה קיבלת התראה (יכול לשלוט בזה), שומע את השם של מי שמתקשר אליך וכו'.
מותאם ממש טוב לסמסונג גלקסי. יש כל מיני פיצ'רים נחמדים. הסוללה מחזיקה המון זמן.
הן אטומות ויושבות בצורה נוחה בתוך האוזן (יש 3 מידות של סיליקון). עמידות בפני זיעה.

*לא חושב שזה נוח לריצה כי הן קצת מקפצות על הצוואר. אני לא רץ אז לא מפריע לי 😃

1448465448000_IMG_557652.jpg

1448465012000_1202758.jpg

1448465448000_IMG_557657.jpg

נערך לאחרונה:
אהלן, אני מאוד ממליץ לך על האוזניות שיש לי.

האוזניות הם אוזניות של Adidas בשיתוף עם Senheiser שזה חברה מעולה של אוזניות אם אתה לא מכיר,

הייתי נותן להם ציון 8.5
סאונד : 8
נוחות : 8
מראה: 7
יעילות לריצה: 10

ברגע שאתה תופס אותם על האוזניים הם פשוט לא ייפלו לא משנה מה, ואני עשיתי איתם גם HIIT עם קאטלבלס ומה לא...
בנוסף הם גם עמידים לחלוטין במיים אני הזעתי כמו חמור איתם ולא קרה להם כלום.
הם In-Ear ואני אישית לא סובל In-Ear אבל מכיוון שזה סיליקון זה ממש נוח ולא מציק , זה מגיע עם 3 מידות סיליקון לאוזן ככה שאתה מחליט מה הכי נוח לך, זה גם מגיע עם נרתיק וקליפס לבגד .

דבר אחרון , יש בערך שלושה דגמים הדגם שאני רכשתי הוא הOCX וההבדל בינו לאחרים הוא שהאוזניות אטומות לחלוטין! משמע אתה לא שומע כלום מבחוץ ואנשים מבחוץ לא ישמעו כלום ממה שאתה שומע (פול ווליום מטאל באוטובוס ואף אחד לא אומר מילה ... חלום) אז זה ההבדל בין הדגמים חוץ מהעיצוב השונה שהביאו להם שתדע!

לינק לאמאזון : Amazon.com: Sennheiser OCX 685i Adidas Sports In-Ear Headphones - Black: Electronics

אני קניתי מBuy2usa עלה לי 290 הכול כולל משלוח עד הבית. שווה תהשקעה!
41kQWBvAMML.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית