הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ 2 שאלות קטנות בקשר לסייקל

• פותח/ת השרשור גל26
  • פורסם בתאריך

גל26

משתמש מתחיל
86
3
נק' מוניטין:
3
86
3
1. סייקל של טסט פרימו ווינסטרול 2 זריקות פעמיים בשבוע.
תוך כמה זמן (פחות או יותר ברור לי שזה לא שחור או לבן) מרגישים משהו? ( כוח,תופעות לוואי, וכו)
2. ה PCT ראיתי שמדובר בכמה חומרים שחשוב מאוד לקחת בסוף הסייקל. ה PCT רק אוראלי או שגם מדובר בזריקה?
תודה.

1. לא הייתי פוסל התחלת הרגשה כבר לאחר מספר ימים בודדים. קח בחשבון שזה לא אינדיקציה ובהמשך עשוי להשתנות
2. PCT סטנדרטי יספיק

• פותח/ת השרשור
תודה !
PCT סטנדרטי משמע אוראלי?
אני אחרי 3 ימים היום זריקה שניה.
יש לי רגעים שאני מרגיש כמו אחרי שורה של קוק אבל אולי זה בראש
אנחנו מעולים בלדמיין מה שאנחנו רוצים

דניאל תוך כמה זמן לערך מרגישים דיבול?​
כמעט כמו כל אוראלי חזק, למי שיש הבחנה חדה, כבר לאחר 2-3 ימים ירגיש שיפור בכוח או אינטנסיביות.
שוב, זה לא הופך מישהו לענק הירוק בן לילה, אבל יש כאלו שישימו לב לעליה בכוח בחלק מהתרגילים כבר בהתחלה

אני אחרי שני סייקלים של פרימו וטסט , מינון הפרימו היה כ 400 - 500 מג בשבוע והטסט במינון trt בלבד .
בהמשך לשאלתך , אני הרגשתי את השינוי כבר משבוע שני , השיא היה אחרי 6 שבועות .
בהצלחה

הפרימו של
EXTRA POWER
איך הוא באמת?
זה לא פרימו אחי
לא יודע לגבי החברה הזאת אבל פרימו מאוד יקר ככה שלא הייתי לוקח סיכון , אגב יש אלטרנטיבות יותר זולות ואמינות מאשר פרימו . אלא אם כן יש לך כסף אז תקנה רפואי

הפרימו של
EXTRA POWER
איך הוא באמת?
אם הייתי נאלץ לקנות פרימו, זה היה חייב להיות רק רפואי.
על כל שאר החברות לא הייתי סומך.
לא רק מאחר ופרימו הוא חומר מאוד יקר, אלא גם, למשל, בניגוד לטרן, הוא לא נפוץ ומעטים מהאוכלוסייה שעושים בו שימוש. הסיכוי לקבל מוצר Fake בחברות אנדרגראונד גבוה יותר מהדבר האמיתי.

כפי שכתבו לך מעלי, ישנם חומרים אשר יעשו עבודה נהדרת בחיטוב במקום הפרימו. טרן ומאסטרון הם בחירות די אידיאליות לכך, בעדיפות הראשונה לטרן.

@Daniel Barack , האם גם פרימו של בלקן עם קודים שנבדקו יהיה " חשוד" מבחינתך כחומר מזוייף ?
להגיד לך תאמת , אפילו לא הייתי סומך על מדיטק . סוף 2014 יצא לי לעקוב בפורום אחרי בחורה כאן שפתחה פוסט על אנבר של מדיטק שקיבלה דיבול או סוג של חומר אחר , בתגובה של תום מנהל הפורום ייעץ לה שאנבר זה לא . לפי התגובות שלה היא רשמה כאן שעלתה בנוזלים מהאנבר של מדיטק וכך גילו שזה לא אנבר אמיתי . אז גם עליהם לא הייתי כל כך סומך למרות שאפשר למצוא אנבר אמיתי גם בחברות UG , אני לא שולל כן .

• פותח/ת השרשור
שאלה נוספת בסייקל כזה של פעמיים בשבוע 1 מל טסט ופרימו + וינטסרול הייתם לוקחים נובלדקס או משהו בסגנון כבר במהלך הסייקל או רק ב PCT ?

שאלה נוספת בסייקל כזה של פעמיים בשבוע 1 מל טסט ופרימו + וינטסרול הייתם לוקחים נובלדקס או משהו בסגנון כבר במהלך הסייקל או רק ב PCT ?
כל עוד אין תופעות לוואי אסטרוגניות קיצוניות (התחלת ג'ינו למשל), אין שום סיבה לקחת נולבדקס או תרופות ממשפחות SERM/AI

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית