בחורות

ממש ממש לא מסכים. בחורה ביישנית וגבר ביישן לא יוכלו בחיים להסתדר כי אך אחד לא יתחיל עם אף אחד חחח. צריך להיות צד יותר דומיננטי שיוביל מהלכים. בגלל זה דווקא בחורה ביישנית זקוקה (לא רוצה אלה זקוקה) לגבר דומיננטי שיוביל אותה ובחורה עצמאית ושולטת זקוקה לגבר כנוע יותר.
ביישנית אולי תגיד לך שהיא רוצה מישהו כמוה כי היא רואה את עצמה מסתדרת עם בן אדם ביישן כי היא בעצמה כזאת אבל היא בהחלט תימשך לגבר דומיננטי.

בכל אופן זה לא משנה אם הגבר יפה או מכוער זה משנה כיצד הוא תופס את עצמו והאם הוא גבר ולא זכר

ממש ממש לא מסכים. בחורה ביישנית וגבר ביישן לא יוכלו בחיים להסתדר כי אך אחד לא יתחיל עם אף אחד חחח. צריך להיות צד יותר דומיננטי שיוביל מהלכים. בגלל זה דווקא בחורה ביישנית זקוקה (לא רוצה אלה זקוקה) לגבר דומיננטי שיוביל אותה ובחורה עצמאית ושולטת זקוקה לגבר כנוע יותר.
ביישנית אולי תגיד לך שהיא רוצה מישהו כמוה כי היא רואה את עצמה מסתדרת עם בן אדם ביישן כי היא בעצמה כזאת אבל היא בהחלט תימשך לגבר דומיננטי.

בכל אופן זה לא משנה אם הגבר יפה או מכוער זה משנה כיצד הוא תופס את עצמו והאם הוא גבר ולא זכר
בחורה עצמאית ושולטת גם תרצה גבר שיהיה דומיננטי,או במילים אחרות אלפא.
אף אחת לא רוצה סמרטוט

בחורה עצמאית ושולטת גם תרצה גבר שיהיה דומיננטי,או במילים אחרות אלפא.
אף אחת לא רוצה סמרטוט

גבר כנוע לא חייב להיות סמרטוט.. גבר יכול להיות כנוע מאוד לאישה שלו (כל ההחלטות בידיה) וגם יכול להיות יותר רגשי ממנה אבל הוא לא בהכרח יאכל מהחרא שלה

גבר כנוע לא חייב להיות סמרטוט.. גבר יכול להיות כנוע מאוד לאישה שלו (כל ההחלטות בידיה) וגם יכול להיות יותר רגשי ממנה אבל הוא לא בהכרח יאכל מהחרא שלה
גבר כנוע זה אחד שיאכל את החרא שלה,זאת ההגדרה.
או שאתה מתכוון למשהו אחר.

אני חולק על דעתך.. למראה יש את רוב האחוזים בסיטואציה.. הרושם הראשוני חשוב מאוד ולא מדבר עם לעמוד זקוף .. תתפלא יש בחורות שאוהבות בחורים ביישנים ובלי ביטחון כי הן גם כאלה בעצמן או אוהבות בחורים רגישים ולא כאלה עם ביטחון בשמיים ... המראה ( פנים) דבר חשוב מאוד.
בחורה לא רוצה beta לעצמה.
היא רוצה את ה-Alpha.

הרבה פעמים נשים אומרות שהן רוצות גבר חמוד, מתוק, שלא מדבר עם נשים אחרות, טיפה ביישן, שלא יתווכח איתה, שיעשה הכל.
בקיצור היא רוצה משרת.
קרא את ההדגשה בתגובה למטה :

אתה טועה.
אתה מתבלבל בין מה שבחורה אומרת לבין מה שהיא מרגישה.
גם אם בחורה אומרת "אני אוהבת רק גברים נמוכים שמנים בלי ביטחון עצמי" היא לא באמת *נמשכת* לטיפוס,וזה למה הן "אוהבות" הומואים,אבל לא נמשכות אליהן.

אמרתי את המשפט הזה כל כך הרבה פעמים פה, אני שמח שמבינים את המשמעות שלו.

ושוב ל- Werewolf, מה שאישה אומרת שהיא רוצה, לבין מה שהיא מרגישה, אלו שני דברים שונים.
ברגע שהיא אומרת מה שהיא רוצה ובאמת מגיע הגבר הזה, היא מנפנפת אותו ועושה ממנו סמרטוט.
ואז היא מתפלאה למה יורדת לה המשיכה ממנו.
בגלל שהיא חשבה שהיא רצתה משרת, ואז גילתה שגבר לא צריך להיות משרת, בגלל זה היא לא נמשכת אליו מינית.

גם אצל גברים זה אותו דבר, לא כולם יודעים מה הם רוצים.
אני שומע הרבה גברים שאומרים שהם רוצים אישה שלא יהיו לה ידידים גברים ושלא תדבר עם אף גבר.
אבל תאכלס, בנינו? זה מה שמדליק אותנו, כשאנחנו רואים שהאישה שלנו ידידותית עם גברים, זה מדליק בקטע מעצבן.
וזה גורם לנו לשמר עליה הרבה יותר מאשר אם היא לא הייתה מדברת עם אף אחד (אנחנו אוהבים שהבחורה לא בכיס שלנו).
ואם אנחנו לא בטוחים אם היא אוהבת אותנו או לא, זה עוד יותר מטריף אותנו.
לאנשים קשה להבדיל בין סטרס שגורם לנו להימשך לאישה או סטרס רע.

גם אצל הנשים זה אותו דבר, אם הרגשות שלך לא יהיו גלויים כלפיה, היא תימשך אליך יותר.
ונחש מה, זאת עובדה מדעית.
ואם יהיו לך ידידות, זה אפילו ידליק אותה יותר ויגרום לה לשמר אותך בצורה הרבה יותר טובה.

גבר כנוע זה אחד שיאכל את החרא שלה,זאת ההגדרה.
או שאתה מתכוון למשהו אחר.

ממש לא חובה. פשוט אחד שנותן לה להחליט הכל ורגשן אבל כל זה כל עוד היא מכבדת אותו.. שמע יש כל מיני משחקים ועניינים בתכלס שום דבר לא עובד טוב על משיכה כמו חיבור טוב בין אנשים או שיש את זה או שאין וכשה אין אז אפשר לעשות כל מיני מניפולציות ולגרות תגובות משיכה אבל זה יותר כאבי ראש מאשר תועלת בסופו של דבר גם ככה אף אחת לא יודעת להזדיין חחח פשוט צריך לזרוק עליהן זין וזהו.

תאמינו לי שאין משהו שקובע.
זה יותר עניין של כימיה בין אנשים..
אין ספק שלמראה יש חשיבות ברושם ראשוני אבל בתכלס מה שקובע אם זה יצליח זה הכימיה..
ואני אישה אז אני תמיד צודקת.

אין ספק שלמראה יש חשיבות ברושם ראשוני אבל בתכלס מה שקובע אם זה יצליח זה הכימיה..

יש הבדל בין "צודקת" לבין "חושבת שהיא תמיד צודקת" חח ;)

נשים תמיד צודקות.
לא.
רק אמא תמיד צודקת.

ובקשר לדיון - חפרו על זה פה ואין טעם להמשיך.
זה הכל בטחון ומה שאתה משדר. אם התחלת עם 140 בנות ולא הלך לך כנראה ששידרת משהו לא נכון. תבדוק מה עשית (אולי אפילו תצלם את עצמך בפעמים הבאות) ותראה מה אתה עושה לא בסדר.

השלב הראשון בשינוי הוא להבין שיש בעיה - וכנראה שיש בעיה במה שאתה עושה, כי אם לא הסטטיסטיקה הייתה נראית אחרת.

די הוצאת לי מילים מהפה.. כימיה זה מה שאני מנסה להסביר וברור שגם מראה ראשוני.

הרי אם יש מישהי שאתה מדבר איתה והיא מוצאת חן בעייניך ואתה בעיניה אז ברור שתחפשו רק להמשיך לדבר ולהיות אחד עם השני ... גם אם יהיה לך סופר- ביטחון זה לא אומר שזה מה שימשוך את אותה בחורה , אני לא חושב שכולן מחפשות ביטחון מופרז

בחורה ביישנית וגבר ביישן לא יוכלו בחיים להסתדר כי אך אחד לא יתחיל עם אף אחד חחח.
בעידן הטכנולוגיה והרשתות החברתיות - אני לא חושב שנושא הביישנות יכול להוות מכשול מהותי כל כך בהקשר שנתת.

בעידן הטכנולוגיה והרשתות החברתיות - אני לא חושב שנושא הביישנות יכול להוות מכשול מהותי כל כך בהקשר שנתת.

אתה מעלה בדיוק עוד נקודה שניסיתי להסביר , שכיום דרך פייסבוק/ אינסטהגראם אני כבר מאמין שהכול מתחיל מהודעה פה ושם.. שזה לא בהכרח דבר רע , יכול לעזור לאלה שמתביישים לגשת או שרוצים להכיר את הבחורה לפני שהם נפגשים איתה , למרות שאני יותר מאמין בגישה של פנים מול פנים.

הדבר היחידי שרע בזה , זה המרוץ לכמות הלייקים .

בנוסף לזאת לא חושב שמה שאמרת שנכון שאף אחד לא יתחיל עם השני , תתפלא אבל מלא בחורות ביישניות או בחורים ביישנים יכולים לאזור אומץ להתחיל אחד עם השנייה , וברגע יש את החיבור משם זה כבר לא בעייה , ישר זה וואטסאפ או הודעות כל היום .

דבר נוסף שאני חושב שלא בהכרח הזוגות צריכים להיות 100 אחוז דומים , תמיד צריך שיהיה את השוני הזה שיעשה את כל ההבדל.

יש אנשים שחושבים שנשים לא שטחיות והן נמשכות ל"אופי"
כשאתה מתחיל אם מישהי ברחוב והיא רואה אותך פעם ראשונה היא לא רואה את האופי שלך לכן הסינון שלה זה מראה חיצוני וכנראה גם צורת דיבור, שפת גוף וכדומה.

אתה מעלה בדיוק עוד נקודה שניסיתי להסביר , שכיום דרך פייסבוק/ אינסטהגראם אני כבר מאמין שהכול מתחיל מהודעה פה ושם.. שזה לא בהכרח דבר רע , יכול לעזור לאלה שמתביישים לגשת או שרוצים להכיר את הבחורה לפני שהם נפגשים איתה , למרות שאני יותר מאמין בגישה של פנים מול פנים.

הדבר היחידי שרע בזה , זה המרוץ לכמות הלייקים .

בנוסף לזאת לא חושב שמה שאמרת שנכון שאף אחד לא יתחיל עם השני , תתפלא אבל מלא בחורות ביישניות או בחורים ביישנים יכולים לאזור אומץ להתחיל אחד עם השנייה , וברגע יש את החיבור משם זה כבר לא בעייה , ישר זה וואטסאפ או הודעות כל היום .

דבר נוסף שאני חושב שלא בהכרח הזוגות צריכים להיות 100 אחוז דומים , תמיד צריך שיהיה את השוני הזה שיעשה את כל ההבדל.
קרא את הציטוט הקודם שרשמתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית