כןאיך אני יודע מה? שבחורות ביישניות יחפשו גם מישהו ביישן?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כןאיך אני יודע מה? שבחורות ביישניות יחפשו גם מישהו ביישן?
בחורה עצמאית ושולטת גם תרצה גבר שיהיה דומיננטי,או במילים אחרות אלפא.ממש ממש לא מסכים. בחורה ביישנית וגבר ביישן לא יוכלו בחיים להסתדר כי אך אחד לא יתחיל עם אף אחד חחח. צריך להיות צד יותר דומיננטי שיוביל מהלכים. בגלל זה דווקא בחורה ביישנית זקוקה (לא רוצה אלה זקוקה) לגבר דומיננטי שיוביל אותה ובחורה עצמאית ושולטת זקוקה לגבר כנוע יותר.
ביישנית אולי תגיד לך שהיא רוצה מישהו כמוה כי היא רואה את עצמה מסתדרת עם בן אדם ביישן כי היא בעצמה כזאת אבל היא בהחלט תימשך לגבר דומיננטי.
בכל אופן זה לא משנה אם הגבר יפה או מכוער זה משנה כיצד הוא תופס את עצמו והאם הוא גבר ולא זכר
בחורה עצמאית ושולטת גם תרצה גבר שיהיה דומיננטי,או במילים אחרות אלפא.
אף אחת לא רוצה סמרטוט
גבר כנוע זה אחד שיאכל את החרא שלה,זאת ההגדרה.גבר כנוע לא חייב להיות סמרטוט.. גבר יכול להיות כנוע מאוד לאישה שלו (כל ההחלטות בידיה) וגם יכול להיות יותר רגשי ממנה אבל הוא לא בהכרח יאכל מהחרא שלה
בחורה לא רוצה beta לעצמה.אני חולק על דעתך.. למראה יש את רוב האחוזים בסיטואציה.. הרושם הראשוני חשוב מאוד ולא מדבר עם לעמוד זקוף .. תתפלא יש בחורות שאוהבות בחורים ביישנים ובלי ביטחון כי הן גם כאלה בעצמן או אוהבות בחורים רגישים ולא כאלה עם ביטחון בשמיים ... המראה ( פנים) דבר חשוב מאוד.
אתה טועה.
אתה מתבלבל בין מה שבחורה אומרת לבין מה שהיא מרגישה.
גם אם בחורה אומרת "אני אוהבת רק גברים נמוכים שמנים בלי ביטחון עצמי" היא לא באמת *נמשכת* לטיפוס,וזה למה הן "אוהבות" הומואים,אבל לא נמשכות אליהן.
גבר כנוע זה אחד שיאכל את החרא שלה,זאת ההגדרה.
או שאתה מתכוון למשהו אחר.
תאמינו לי שאין משהו שקובע.
זה יותר עניין של כימיה בין אנשים..
אין ספק שלמראה יש חשיבות ברושם ראשוני אבל בתכלס מה שקובע אם זה יצליח זה הכימיה..
ואני אישה אז אני תמיד צודקת.
יש הבדל בין "צודקת" לבין "חושבת שהיא תמיד צודקת" חח ;)
לא.נשים תמיד צודקות.
נשים תמיד צודקות.
תאמינו לי שאין משהו שקובע.
זה יותר עניין של כימיה בין אנשים..
אין ספק שלמראה יש חשיבות ברושם ראשוני אבל בתכלס מה שקובע אם זה יצליח זה הכימיה..
ואני אישה אז אני תמיד צודקת.
בעידן הטכנולוגיה והרשתות החברתיות - אני לא חושב שנושא הביישנות יכול להוות מכשול מהותי כל כך בהקשר שנתת.בחורה ביישנית וגבר ביישן לא יוכלו בחיים להסתדר כי אך אחד לא יתחיל עם אף אחד חחח.
בעידן הטכנולוגיה והרשתות החברתיות - אני לא חושב שנושא הביישנות יכול להוות מכשול מהותי כל כך בהקשר שנתת.
כשאתה מתחיל אם מישהי ברחוב והיא רואה אותך פעם ראשונה היא לא רואה את האופי שלך לכן הסינון שלה זה מראה חיצוני וכנראה גם צורת דיבור, שפת גוף וכדומה.יש אנשים שחושבים שנשים לא שטחיות והן נמשכות ל"אופי"
קרא את הציטוט הקודם שרשמתי.אתה מעלה בדיוק עוד נקודה שניסיתי להסביר , שכיום דרך פייסבוק/ אינסטהגראם אני כבר מאמין שהכול מתחיל מהודעה פה ושם.. שזה לא בהכרח דבר רע , יכול לעזור לאלה שמתביישים לגשת או שרוצים להכיר את הבחורה לפני שהם נפגשים איתה , למרות שאני יותר מאמין בגישה של פנים מול פנים.
הדבר היחידי שרע בזה , זה המרוץ לכמות הלייקים .
בנוסף לזאת לא חושב שמה שאמרת שנכון שאף אחד לא יתחיל עם השני , תתפלא אבל מלא בחורות ביישניות או בחורים ביישנים יכולים לאזור אומץ להתחיל אחד עם השנייה , וברגע יש את החיבור משם זה כבר לא בעייה , ישר זה וואטסאפ או הודעות כל היום .
דבר נוסף שאני חושב שלא בהכרח הזוגות צריכים להיות 100 אחוז דומים , תמיד צריך שיהיה את השוני הזה שיעשה את כל ההבדל.
ותעלה סרטון לביקורת טכניקה 😃(אולי אפילו תצלם את עצמך בפעמים הבאות