בחורות

GreekGodGame

משתמש מתחיל
223
29
נק' מוניטין:
0
223
29
פיתחתי תאוריה בזמן האחרון, מעניין אותי לשמוע מה אתם חושבים עליה.

המטרה שלי הייתה להיות טוב עם נשים, סבבה? יצאתי הרבה, התחלתי עם הרבה בחורות, סביבות ה-140 בחודשיים.

כלום לא עבד.
לא הצלחתי בכלל.

למדתי 2 דברים:
1. גברים לא מתחילים עם נשים כשהם לא שיכורים.
2. נשים לא נמשכות לגברים שחיפים/שמנים.

מתוך ה140, עם כמה יצא לי דייט?
כלום. אפס.

ניגשתי רק לבחורות הכי יפות אבל זה לא קריטי, כי אני חשבתי פעם שאני נראה טוב. צעיר, רזה, מתלבש טוב - לא חסר לי כלום.

ניגש בצורה ישירה וכנה, לא מבלבל תמוח...אין לא עובד.

ואז יום אחד, כמו שרצה הגורל, הייתי בתל אביב והתחלתי עם מישהי יפייפיה ברחוב, והיא כמובן...נפנפה אותי - אבל הדבר המעניין הוא מה שקרה לאחר מכן.
גבר, בגילי, לבוש בגופייה, חטוב ושרירי, ניגש אליה שניה אחרי שאני ניגשתי. כאן....התקבלה תגובה אחרת, היא הביאה לו מספר. אז ניגשתי אליו אחרי שהוא עזב אותה ושאלתי אותו מההההה...מה עשית?! התשובה ? " כלום, אמרתי לה שהיא חמודה ורציתי לדעת אם באלה להפגש לקפה מאוחר יותר" .

שזה בערך מה שאני אמרתי.

אז למה איתו היא זרמה ואיתי....לא?

MUSCLE MASS

אני מאמין שנשים פשוט פיזית לא נמשכות לשחיפים/שמנים. יש לי כל כך הרבה סיפורים כדי לאמת את זה, אבל מעניין אותי לדעת קודם כל מה אתם חושבים.

שזה בערך מה שאני אמרתי
זה בדיוק שורש העניין. יש אנשים עם יותר או פחות כריזמה.
ביבי הוא דוגמא מעולה לאיש מכירות מעולה ואם פוליטיקאי אחר ייתן את אותו נאום זה יתקבל אחרת.
אם 140 נסיונות הביאו אפס דייטים אתה עושה משהו שגוי וזה לא קשור למראה חיצוני.

• פותח/ת השרשור
זה בדיוק שורש העניין. יש אנשים עם יותר או פחות כריזמה.
ביבי הוא דוגמא מעולה לאיש מכירות מעולה ואם פוליטיקאי אחר ייתן את אותו נאום זה יתקבל אחרת.
אם 140 נסיונות הביאו אפס דייטים אתה עושה משהו שגוי וזה לא קשור למראה חיצוני.

אתה יוצא מנקודת הנחה שאין לי ביטחון עצמי וכריזמה, אבל בשביל לגשת ל140 בחורות...חבר אם אין לך ביטחון עצמי אתה לא תצליח בכלל לגשת.

אני ניגשתי בסיטואציות הזויות, כי באמת שלא מדאיג או מפחיד אותי העניין.

עם זאת, נגיד ואין לי ביטחון ואני מדבר כמו טטלה, 140?.... כאילו....תיודע....יש סטטיסטיקה, לפחות אחת למאה או משהו...אבל לא...כלום....

אם יש לך ידידות תדבר איתן על זה, אני בטוח שתקבל את אותן התשובות שאני קיבלתי.

אין מה לעשות חבר, הכל תלוי באיך שאתה נראה ומה שאתה משדר, אתה לא יכול לגרום לבחורה לחשוב שאתה נראה טוב. ותקרא לי קלישאתי אבל בחורות כן מסתכלות על יופי וגוף כרושם ראשוני, לא כולן אבל הרוב.
זה די ברור, אין פה שום תיאוריה.

• פותח/ת השרשור
אין מה לעשות חבר, הכל תלוי באיך שאתה נראה ומה שאתה משדר, אתה לא יכול לגרום לבחורה לחשוב שאתה נראה טוב. ותקרא לי קלישאתי אבל בחורות כן מסתכלות על יופי וגוף כרושם ראשוני.
זה די ברור, אין פה שום תיאוריה.

זה ממש לא ברור, יש אנשים שחושבים שנשים לא שטחיות והן נמשכות ל"אופי".
בעולם שבו 90 אחוז מהגברים הם לא אסתטים, בסופו של דבר זה קצת נכון. אבל זה לא משנה את העובדה שאישה -פיזית- לא נמשכת לגברים לא אסתטיים.

זה ממש לא ברור, יש אנשים שחושבים שנשים לא שטחיות והן נמשכות ל"אופי".
בעולם שבו 90 אחוז מהגברים הם לא אסתטים, בסופו של דבר זה קצת נכון. אבל זה לא משנה את העובדה שאישה -פיזית- לא נמשכת לגברים לא אסתטיים.

מי שחושב ככה כנראה לא יצא מהבית במשך כמה שנים..

מה שעובד לבחור שרירי עם ביטחון לא יעבוד למישהו שחיף/שמן.

בנוסף מה שיתאים ליוסי יד 42 לאוו דווקא יעבוד לנתן יד 43...

יש אנשים שלא מתאים להם לפנות באופן כזה ישיר לבחורה כי... Xyz...
אם אתה מופנם יחסית וביישן אתה תראה לחוץ כשתפנה לנשים, כמו שאני תמיד אתפס משקר כי אני ממש גרוע בזה.
תנסה פשוט משהו אחר, עדיף בהרבה להכיר מישהי דרך חברים משותפים שאתה כבר יודע שהיא בעניין לפחות בהתחלה מאשר כל בחורה אקראית ברחוב שאולי נפרדה מחבר שלה אחרי 5 שנים ועכשיו לא רוצה לראות אף גבר בחצי שנה האחרונה

אתה יוצא מנקודת הנחה שאין לי ביטחון עצמי וכריזמה, אבל בשביל לגשת ל140 בחורות...חבר אם אין לך ביטחון עצמי אתה לא תצליח בכלל לגשת.

אני ניגשתי בסיטואציות הזויות, כי באמת שלא מדאיג או מפחיד אותי העניין.

עם זאת, נגיד ואין לי ביטחון ואני מדבר כמו טטלה, 140?.... כאילו....תיודע....יש סטטיסטיקה, לפחות אחת למאה או משהו...אבל לא...כלום....

אם יש לך ידידות תדבר איתן על זה, אני בטוח שתקבל את אותן התשובות שאני קיבלתי.
אתה מבין מזה שגם לשחיפים/ שמנים / נמוכים / גבוהים / מכוערים יש בנות זוג התיאוריה שלך לא נכונה?

עצם העובדה שמישהי יוצאת איתך - לא אומר שהיא נמשכת אליך.
זה היה חזק.
מה הסיבה שבחורה תצא עם גבר רגיל , אלא אם היא לא נמשכת אליו ?
לא מדבר על גברים עשירים בטירוף - שם באמת למראה אין חשיבות .

• פותח/ת השרשור
זה היה חזק.
מה הסיבה שבחורה תצא עם גבר רגיל , אלא אם היא לא נמשכת אליו ?
לא מדבר על גברים עשירים בטירוף - שם באמת למראה אין חשיבות .

תיודע בחורות לא מטומטמות הן מבינות שהסיכוי למצוא מישהו אסתטי - נמוך,
אז הן מתפשרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית