הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחורות

תיודע בחורות לא מטומטמות הן מבינות שהסיכוי למצוא מישהו אסתטי - נמוך,
אז הן מתפשרות.
חבר , זה מראה כמה מאט אתה יודע על בחורות , למרות 140 "התחלות" ב 60 יום .
בחורות מסתכלות על גברים בטוחים בעצמם שיש להם מה להציא - בטחון , עתיד ומשפחה.
אם היית גבר כזה היית משיג 120 זיונים מתוך 140 נסיונות 😃
אלעק אסטטי ...

• פותח/ת השרשור
חבר , זה מראה כמה מאט אתה יודע על בחורות , למרות 140 "התחלות" ב 60 יום .
בחורות מסתכלות על גברים בטוחים בעצמם שיש להם מה להציא - בטחון , עתיד ומשפחה.
אם היית גבר כזה היית משיג 120 זיונים מתוך 140 נסיונות 😃
אלעק אסטטי ...

כן?
סבבה.

אני מאתגר אותך להיפגש איתי - ולהצליח עם בחורה אחת.
אם תצליח - אני נותן לך 500 שקל במקום.

מקבל?

• פותח/ת השרשור
אז איך אתה מסביר 0 מ 140?

א' כל גברים לא מתחילים עם נשים, עצם זה שעשיתי את זה הכנסתי את הנשים לשוק טוטאלי.
ואני לא מחשיב גבר שיכור במסיבה, כגבר שמתחיל עם בחורה.

עכשיו, איך רוב האנשים מכירים? דרך חברים או עבודה או תחביב,
במצבים שאתה כבר מכיר את הבן אדם, והוא לא סתם זר.

לכן הבחורה יכולה לחשוב "בסדר, הוא הבחור נחמד, הוא X והוא Y אז אני אזרום איתו",
אבל משיכה מינית לא קיימת.

ברחוב, במסעדה, בבית קפה, אני זר, היא לא מכירה אותי,
אז היא שופטת אותי נטו על פי מראה.

להצליח זה מספר או יותר ?

אם אתה מסיבי כמו שאתה בתמונה,
איתך אני לא רוצה להתערב חחח

נערך לאחרונה:
מה שבחורה אוהבת זה גבר ואתה ילד בגלל זה נופנפת 140 פעם.
אם לא היית ילד לא היית מתעסק בבחורות המטומטמות האלה והיית מתעסק בפיתוח עצמי ואז הן היו מתמגנטות אליך כמו זבובים לחרא.

• פותח/ת השרשור
מה שבחורה אוהבת זה גבר ואתה ילד בגלל זה נופנפת 140 פעם.
אם לא היית ילד לא היית מתעסק בבחורות המטומטמות האלה והיית מתעסק בפיתוח עצמי ואז הן היו מתמגנטות אליך כמו זבובים לחרא.

אם יש לך גוף כמו ל לבראד פיט בפייט קלאב,
תאמין לי שגם אם אתה ילד עם כובע טמבל על הראש וסוכריה בפה היא תזרום איתך

אם יש לך גוף כמו ל לבראד פיט בפייט קלאב,
תאמין לי שגם אם אתה ילד עם כובע טמבל על הראש וסוכריה בפה היא תזרום איתך

למה יש לך גוף של בראד פיט בפייט קלאב, כובע טמבל על הראש וסוכרייה בפה וניסית וזרמו איתך שאתה טוען את זה?

• פותח/ת השרשור
למה יש לך גוף של בראד פיט בפייט קלאב, כובע טמבל על הראש וסוכרייה בפה וניסית וזרמו איתך שאתה טוען את זה?

את האמת שלא, אתה צודק, הביסוס שלי הוא רק מחוויות אישיות שאם היית אתה לא הייתי סומך עליהן,
ועוד 8 חודשים או שנה כשיהיה לי גוף כזה אני אעשה סירטון שבו אני אבדוק את התאוריה הזאת.

בכל מקרה זאת דעתי, לא התכוונתי לזלזל בך או משהו

• פותח/ת השרשור
@GreekGodGame
אתה מאתגר אותי ?
ילד שלא מצליח להיפגש אם בחורות ?
תודה חמוד , אני נשוי באושר 😃

חחחח אני רואה שלקחת את זה אישית, לא התכוונתי לנסות להעליב או משהו,
בכל מקרה אתה צודק אני באמת ילד, זה לא אומר שאני לא צודק,
ואני שמח בשבילך.

אם אתה רוצה להצליח עם בחורה תהיה בטוח בעצמך ואל תסמוך על שרירים ( שרובם לא נראים בבגדים:) )

את האמת שלא, אתה צודק, הביסוס שלי הוא רק מחוויות אישיות שאם היית אתה לא הייתי סומך עליהן,
ועוד 8 חודשים או שנה כשיהיה לי גוף כזה אני אעשה סירטון שבו אני אבדוק את התאוריה הזאת.

בכל מקרה זאת דעתי, לא התכוונתי לזלזל בך או משהו

תחסוך את הניסוי הזה כי בגיל שלך גם אני הייתי בידיוק בסיטואציה שלך וחשבתי בידיוק את מה שאתה ואני יגלה לך סוד: לא אוטו! לא גוף! ולא נעליים! שום דבר לא יביא לך בחורה חוץ ממה שאתה מייצג. אתה יכול לעשות רושם ראשוני עם הדברים האלה אבל חוץ מרושם ראשוני יש עולם שלם שאם הוא לא מסונכרן עם הרושם זה לא ילך פשוט.
למה נראה לך שבחורה תמיד יוצאת עם גבר יותר מבוגר ממה בכמה שנים טובות? (תופעה ידועה) כי היא אוהבת גבר בוגר ולא זכר ילד וגבר בוגר לא רודף אחרי בחורות הוא מתעסק בעצמו. כל החתיכים האלה שאתה מדבר עליהם מה שעוזר להם זה לא היופי שלהם אלה הגישה שלהם לעצמם, כבוד עצמי, עליונות על הבחורה שאותה הוא מנסה להשיג (אחרת איך תשיג?) ואתה פה אומר ואני מצטט "פעם**** חשבתי שאני יפה" זה לא ביטחון עצמי אחי..

ז"א 2 דברים. אל תתעסק בהן תתעסק בעצמך
ותהיה בן אדם מכובד שמכבד ומקושר לסביבה (כדי שתהיה לך גישה לבחורות כי אתה יכול להיות מצליח חתיך והכל אבל בלי קשרים ולא תוכל להכיר בחורות אחרות חוץ מאשר לגשת אליהן ברחוב וזו שיטה בעייתית לדעתי הכי טוב זה להכיר דרך חברים ומכרים כי ככה היא מגלה מי אתה וברחוב 50 אידיוטים ניגשים אליה כל יום וכבר אין לה זין ל 1 הסבבה (אתה))
אני יגיד לך יותר מזה כל דבר שאתה עושה על מנת לפתח את עצמך כגבר אסור לך לעשות בשביל להשיג בחורות זה רק יגרום לך להיות עוד יותר תלותי אליהן כי אתה מפתח ציפיות מכל המאמץ שאתה משקיע. אתה צריך להתפתח בשביל עצמך מתוך אהבה עצמית. ובחיים אל תיתן לשום בחורה לפגוע בכבוד שלך!

כך כל הרבה שטויות.
נשים לא נמשכות למראה,הן נמשכות למה שהמראה משדר.
אני אתן לך דוגמא:
מקרה א':גבר סביר (לא מפלצת וגם לא נאה,פשוט ממוצע) הולך לבד ברחוב,בחורות עוברות לידו,כמה מהן חושבות על לזיין אותו?
מקרה ב':אותו הגבר אבל עכשיו הוא הולך ברחוב כשהוא משלב ידיים עם בחורה יפיפייה,כמה מהן חושבות על לזיין אותו?
יש עוד עשרות דברים שגורמים למשיכה אצל נשים,מראה זה הדבר האחרון.
אין לי כח להרחיב פה,אבל אתה יכול לחפש את הספר magic bullets של savoy.

לא, זה לא קשור לשרירים, שחיף או שמן.
יש שמנים שיוצאים עם דוגמניות לוהטות ביותר ושחיפים מכוערים (בשפה צנועה) שיוצאים עם נשים שנראות כמו מלאכיות.

אני בספק אם התחלת עם 140 נשים.
ההסתברות להתחיל עם 140 נשים ולקבל סירוב היא כמעט אפסית, לכל גבר, גם אם אתה 130 ק"ג.
הבעיה כאן, היא לא מה אתה אומר, אלא איך אתה אומר את הדברים.

אישה מרגישה נוכחות ובטחון של גבר דרך טון הדיבור שלו ושפת הגוף שלו.
גבר שניגש לבחורה וחושב לעצמו לפני שהוא ניגש "נו... יאללה, בוא סתם ננסה, למרות שהיא תסרב אבל יאללה נזרום".
מה אתה חושב שיקרה? החשיבה היא מאוד עוצמתית בקטע הזה.
כל מה שאתה חושב, משפיע על הפיזיולוגיה שלך וטון הדיבור שלך.

גבר ללא בטחון, ישען לכיוונה של הבחורה, עמוד שדרה כפוף, ידיים בכיסים או משולבות ולא שומר על קשר עין.
טון הדיבור שלו יהיה דק, מגומגם, שטחי ולא עמוק.

גבר שבא עם בטחון ולא כל כך "שם" על הבחורה, הוא עומד זקוף, מדבר איך שהוא רוצה, בלי לגמגם, שפת גוף של זכר אלפא ולא של בטא.
אישה מרחרחת את השפת גוף שלך, אם היא חלשה, אתה תקבל דחיה, אם היא חזקה, האישה תימשך אליך.
אישה לא בוחרת להימשך אליך ע"פ המראה שלך, המראה לגמרי יכול להוסיף אבל הוא לא פקטור עיקרי.

גבר מתאהב דרך העיניים, אישה דרך האוזניים.
אני ראיתי אין-ספור גברים שמדקלמים כל מני משפטי פתיחה שזה נשמע כאילו הם קוראים את המילים האלו מהספר.
הם איבדו את האישיות במילים שלהם וכבר אין רגש בדיבור שלהם.
אישה צריכה שידברו אל הרגש שלה, ולא גבר שידקלם לה משפטי פתיחה מהאינטרנט.

alpha-beta-body-language.png

צא שוב פעם, תדבר עם עוד בחורות ותגיע עם בטחון.
אתה לא יכול לגשת לאישה מבלי להיות בטוח ב- 100% שתשיג אותה!
צור קשר עין, דבר לרגש שלה, שמור על שפת גוף גברית, ובסופו של דבר, מי היא תאכלס? היא אוויר.
אישה היא לא אלוהים או אלילה.
האישה היא זאת שצריכה את הגבר, לא הפוך. גם בטבע הנקבה צריכה זכר ולא הפוך.
נשים פשוט למדו להפוך את הגלגל הזה ולשחק אותה כאילו הן לא צריכות קשר, כדי שגברים כן ירגישו צורך בקשר.
גברים שהם Beta נופלים לזה.
גברים שהם Alpha, ממשיכים בחייהם, במטרות שלהם, בשאיפות שלהם בחיים ומתייחסים לאישה כמו כל בן אנוש אחר.

ברגע שאתה גבר מעניין וזכר אלפא, נשים יימשכו אליך מטבען כברירת מחדל, ולא תצטרך לעבוד כל כך קשה בשביל זה.
חוש אופנה טוב גם יכול להוסיף, אסתטיקה היא מאוד חשובה, כי בטבע שלנו זה להתרחק ממחלות ולכלוך.
כשאנחנו רואים שיניים צהובות, בתת מודע אנחנו כבר יודעים שהרמת טיפוח אצל אותו בן אדם לא כל כך טובה.
או פצעים בפנים, דלקתיות, שמציגות על זיהומים ומחלות שונות, אף אחד לא רוצה להיות חלק בזה.
בתת מודע אנחנו מתרחקים מכל מה שהולך נגד הטבע.

לא, זה לא קשור לשרירים, שחיף או שמן.
יש שמנים שיוצאים עם דוגמניות לוהטות ביותר ושחיפים מכוערים (בשפה צנועה) שיוצאים עם נשים שנראות כמו מלאכיות.

אני בספק אם התחלת עם 140 נשים.
ההסתברות להתחיל עם 140 נשים ולקבל סירוב היא כמעט אפסית, לכל גבר, גם אם אתה 130 ק"ג.
הבעיה כאן, היא לא מה אתה אומר, אלא איך אתה אומר את הדברים.

אישה מרגישה נוכחות ובטחון של גבר דרך טון הדיבור שלו ושפת הגוף שלו.
גבר שניגש לבחורה וחושב לעצמו לפני שהוא ניגש "נו... יאללה, בוא סתם ננסה, למרות שהיא תסרב אבל יאללה נזרום".
מה אתה חושב שיקרה? החשיבה היא מאוד עוצמתית בקטע הזה.
כל מה שאתה חושב, משפיע על הפיזיולוגיה שלך וטון הדיבור שלך.

גבר ללא בטחון, ישען לכיוונה של הבחורה, עמוד שדרה כפוף, ידיים בכיסים או משולבות ולא שומר על קשר עין.
טון הדיבור שלו יהיה דק, מגומגם, שטחי ולא עמוק.

גבר שבא עם בטחון ולא כל כך "שם" על הבחורה, הוא עומד זקוף, מדבר איך שהוא רוצה, בלי לגמגם, שפת גוף של זכר אלפא ולא של בטא.
אישה מרחרחת את השפת גוף שלך, אם היא חלשה, אתה תקבל דחיה, אם היא חזקה, האישה תימשך אליך.
אישה לא בוחרת להימשך אליך ע"פ המראה שלך, המראה לגמרי יכול להוסיף אבל הוא לא פקטור עיקרי.

גבר מתאהב דרך העיניים, אישה דרך האוזניים.
אני ראיתי אין-ספור גברים שמדקלמים כל מני משפטי פתיחה שזה נשמע כאילו הם קוראים את המילים האלו מהספר.
הם איבדו את האישיות במילים שלהם וכבר אין רגש בדיבור שלהם.
אישה צריכה שידברו אל הרגש שלה, ולא גבר שידקלם לה משפטי פתיחה מהאינטרנט.

alpha-beta-body-language.png

צא שוב פעם, תדבר עם עוד בחורות ותגיע עם בטחון.
אתה לא יכול לגשת לאישה מבלי להיות בטוח ב- 100% שתשיג אותה!
צור קשר עין, דבר לרגש שלה, שמור על שפת גוף גברית, ובסופו של דבר, מי היא תאכלס? היא אוויר.
אישה היא לא אלוהים או אלילה.
האישה היא זאת שצריכה את הגבר, לא הפוך. גם בטבע הנקבה צריכה זכר ולא הפוך.
נשים פשוט למדו להפוך את הגלגל הזה ולשחק אותה כאילו הן לא צריכות קשר, כדי שגברים כן ירגישו צורך בקשר.
גברים שהם Beta נופלים לזה.
גברים שהם Alpha, ממשיכים בחייהם, במטרות שלהם, בשאיפות שלהם בחיים ומתייחסים לאישה כמו כל בן אנוש אחר.

ברגע שאתה גבר מעניין וזכר אלפא, נשים יימשכו אליך מטבען כברירת מחדל, ולא תצטרך לעבוד כל כך קשה בשביל זה.
חוש אופנה טוב גם יכול להוסיף, אסתטיקה היא מאוד חשובה, כי בטבע שלנו זה להתרחק ממחלות ולכלוך.
כשאנחנו רואים שיניים צהובות, בתת מודע אנחנו כבר יודעים שהרמת טיפוח אצל אותו בן אדם לא כל כך טובה.
או פצעים בפנים, דלקתיות, שמציגות על זיהומים ומחלות שונות, אף אחד לא רוצה להיות חלק בזה.
בתת מודע אנחנו מתרחקים מכל מה שהולך נגד הטבע.

אני חולק על דעתך.. למראה יש את רוב האחוזים בסיטואציה.. הרושם הראשוני חשוב מאוד ולא מדבר עם לעמוד זקוף .. תתפלא יש בחורות שאוהבות בחורים ביישנים ובלי ביטחון כי הן גם כאלה בעצמן או אוהבות בחורים רגישים ולא כאלה עם ביטחון בשמיים ... המראה ( פנים) דבר חשוב מאוד.

אני חולק על דעתך.. למראה יש את רוב האחוזים בסיטואציה.. הרושם הראשוני חשוב מאוד ולא מדבר עם לעמוד זקוף .. תתפלא יש בחורות שאוהבות בחורים ביישנים ובלי ביטחון כי הן גם כאלה בעצמן או אוהבות בחורים רגישים ולא כאלה עם ביטחון בשמיים ... המראה ( פנים) דבר חשוב מאוד.
אתה טועה.
אתה מתבלבל בין מה שבחורה אומרת לבין מה שהיא מרגישה.
גם אם בחורה אומרת "אני אוהבת רק גברים נמוכים שמנים בלי ביטחון עצמי" היא לא באמת *נמשכת* לטיפוס,וזה למה הן "אוהבות" הומואים,אבל לא נמשכות אליהן.

אתה טועה.
אתה מתבלבל בין מה שבחורה אומרת לבין מה שהיא מרגישה.
גם אם בחורה אומרת "אני אוהבת רק גברים נמוכים שמנים בלי ביטחון עצמי" היא לא באמת *נמשכת* לטיפוס,וזה למה הן "אוהבות" הומואים,אבל לא נמשכות אליהן.

לא הבנתי מה הכוונה שלך ..מה הקשר "אוהבות" הומאים?

ואני לא טועה כי אני אומר לך שכמו שיש בחורות ביישניות הן מחפשות גם מישהו ביישן שיתאים להן ... וההפך בחורות עם מלא ביטחון שיודעות שהן יפות וגם לאחרונה בכלל בגלל האינסטאגרם שנותן להן מודעות לזה בכמות הלייקים יחפשו בחורים שגם באותו "רמה".

לא הבנתי מה הכוונה שלך ..מה הקשר "אוהבות" הומאים?

ואני לא טועה כי אני אומר לך שכמו שיש בחורות ביישניות הן מחפשות גם מישהו ביישן שיתאים להן ... וההפך בחורות עם מלא ביטחון שיודעות שהן יפות וגם לאחרונה בכלל בגלל האינסטאגרם שנותן להן מודעות לזה בכמות הלייקים יחפשו בחורים שגם באותו "רמה".
אוקיי,איך אתה יודע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית