עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תעבוד לפי זה
או לפי זה
שניהם עזרו לי מאוד
אההה,אני הייתי אומר לך לעשות 3 סטים של מקסימום זמן אבל אם אתה מתקדם לתרגילים כמו פרונט,V SIT,פלאנץ... אותם השרירים עובדים גם בתרגילים היותר קשים.אממ תאמת אני כבר עושה אל סיט על הרצפה פשוט אני רוצה להחזיק את זה הרבה זמן איזה דקה דקה וחצי
ואני במאזן קלורי שלילי
אני לא יודע אם אוכל להתחזק ככה
אבל גם לא יודע בדיוק כמה סטים לעשות כמה מנוחות וכו'
אההה,אני הייתי אומר לך לעשות 3 סטים של מקסימום זמן אבל אם אתה מתקדם לתרגילים כמו פרונט,V SIT,פלאנץ... אותם השרירים עובדים גם בתרגילים היותר קשים.אממ תאמת אני כבר עושה אל סיט על הרצפה פשוט אני רוצה להחזיק את זה הרבה זמן איזה דקה דקה וחצי
ואני במאזן קלורי שלילי
אני לא יודע אם אוכל להתחזק ככה
אבל גם לא יודע בדיוק כמה סטים לעשות כמה מנוחות וכו'
אההה,אני הייתי אומר לך לעשות 3 סטים של מקסימום זמן אבל אם אתה מתקדם לתרגילים כמו פרונט,V SIT,פלאנץ... אותם השרירים עובדים גם בתרגילים היותר קשים.
אני מציע לך לעבור ל-V SIT ואז אתה אוטומטית תתחזק בL SIT
אההה,אני הייתי אומר לך לעשות 3 סטים של מקסימום זמן אבל אם אתה מתקדם לתרגילים כמו פרונט,V SIT,פלאנץ... אותם השרירים עובדים גם בתרגילים היותר קשים.
אני מציע לך לעבור ל-V SIT ואז אתה אוטומטית תתחזק בL SIT
אז תעשה V sit רגליים מקופלות 30 שניות,ואז רגל אחת....אתה יודע אבל קשה לי לנשום אחרי איזה 30 שניות והגוף כולו רועד..
אם אעשה וי סיט אני לא אחזיק 10 שניות נראה לי או 5 זה ממש קשה הוי סיט
אני לא אוהב מקופל חח נשתדל נראה איך ילך אני ינסה כל פעם קצת עם וי ישר פשוטאז תעשה V sit רגליים מקופלות 30 שניות,ואז רגל אחת....
חחח זה התהליך חחחאני לא אוהב מקופל חח נשתדל נראה איך ילך אני ינסה כל פעם קצת עם וי ישר פשוט
חח כן לאט לאט 😃חחח זה התהליך חחח