הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור bbb2
  • פורסם בתאריך

bbb2

משתמש מתחיל
28
1
נק' מוניטין:
1
28
1
אני מתלבט אם להתחיל סייקל ראשון אז קראתי הרבה בפורום לגבי החומרים בסייקל והדרך לעשות סייקל,אבל עדיין לא הבנתי כמה דברים.
1.במידה ואני אעשה סייקל לפי מה שכתוב בפורום (500מ"ג טסט אנטט לשבוע וhcg פעם בשבוע 500iu ) ולאחר מכן pct כמו שצריך,אני אהיה חייב לעשות שוב סייקל או שאפשר לעשות את זה באופן חד פעמי?
2.קראתי הרבה תגובות לדיונים של אנשים שעשו סייקל "שלא יאבדו את התוצאה של הסייקל",אם אני עושה סייקל ראשון כמו שכתבתי יש סיכוי לאבד את התוצאה עד כדי כך לחזור למצב לפני הסייקל?
3.במידה והתחלתי סייקל כמו שכתבתי ואחרי 6 שבועות הגעתי לגודל שרציתי,אני יכול להפסיק אותו ולהתחיל pct ?

אני מתלבט אם להתחיל סייקל ראשון אז קראתי הרבה בפורום לגבי החומרים בסייקל והדרך לעשות סייקל,אבל עדיין לא הבנתי כמה דברים.
1.במידה ואני אעשה סייקל לפי מה שכתוב בפורום (500מ"ג טסט אנטט לשבוע וhcg פעם בשבוע 500iu ) ולאחר מכן pct כמו שצריך,אני אהיה חייב לעשות שוב סייקל או שאפשר לעשות את זה באופן חד פעמי?
2.קראתי הרבה תגובות לדיונים של אנשים שעשו סייקל "שלא יאבדו את התוצאה של הסייקל",אם אני עושה סייקל ראשון כמו שכתבתי יש סיכוי לאבד את התוצאה עד כדי כך לחזור למצב לפני הסייקל?
3.במידה והתחלתי סייקל כמו שכתבתי ואחרי 6 שבועות הגעתי לגודל שרציתי,אני יכול להפסיק אותו ולהתחיל pct ?
1. אפשר לבצע סייקל אחד ויחיד. הרבה לא מסתפקים בסייקל אחד. ההתקדמות בכוח, מאסה וניראות כללית מביאות את האדם לרצות ולשאוף להשיג יותר. מכאן שהדרך לעוד סייקלים בעתיד תיתכן מאוד.
2. ככל שיעבור הזמן, גם אם תתאמן, תאכל ותנוח בצורה הכי אידיאלית, יהיה קשה לשמור על ההישגים מהסייקל. אמנם זה אפשי, אבל לא לאין שיעור כמו ביצוע סייקל אחת לתקופה מסויימת.
3. אפשרי, אבל, שוב, קח בחשבון שהתוצאות בשיא הסייקל לא ישארו במלואן לאחר סיומו וככל שהזמן יעבור.

• פותח/ת השרשור
היחס של הכמות חומרים בסייקל אמורה להיות ביחס למשקל\גובה שלי,או שזה לכל מי שעושה סייקל 500 מ"ג טסט?

חלבון פי 3 גרם לכל קילו מ"ג, לפחות.
פחמימה ושומן זו כבר החלטה אישית. חלק איך שאתה מעדיף ומוצא לנכון את יתר הקלוריות בתפריט בין הפחמימה לשומן.
אני ממליץ להגביל את צריכת השומן לעד 1 גרם לכל קילו מ"ג.

• פותח/ת השרשור
חלבון פי 3 גרם לכל קילו מ"ג, לפחות.
פחמימה ושומן זו כבר החלטה אישית. חלק איך שאתה מעדיף ומוצא לנכון את יתר הקלוריות בתפריט בין הפחמימה לשומן.
אני ממליץ להגביל את צריכת השומן לעד 1 גרם לכל קילו מ"ג.

נניח ואני אעשה סייקל כמו שרשמתי ואצרוך חלבון פי 3,אבל אהיה על 50 גרם פחמימה ובמאזן קלורי נייטרלי,מה תהיה התוצאה ?

אז אין סיכוי להספיק עד הקיץ סייקל מסה וסייקל חיטוב?
בחירה שלך. כדי למזער פוטנציאל לפגיעה בריאותית, מה שרשמתי לך - עדיף.
יש אחרי (גם אני למשל) שבוחרים אחרת.
תלוי עד כמה אתה מוכן להעלות את הסיכוי לסיכון לטובת הישגים ושמירתם. הכל יחסי.
שוב, סייקל אחד או שניים בלי הפסקה הולמת לא יעיבו על הבריאות כמו שימוש ממושך של שנים, אבל רק להמחשה, עדיין יש איזושהי פגיעה, בין אם זמנית או יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית