הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חצי שנה הבדל .

Supersayan

מושעה
316
57
נק' מוניטין:
121
316
57
מה אומרים ?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 61.6 · צפיות: 812
ממש לא אחי , עבודה קשה .
מה עבודה קשה מה,
הצורה של הגוף שלך זה גנטיקה חבר..גם אם אתה רוצה וגם אם לא,החזה הרחב שלך, הבטן הטרפזים
ג נ ט י ק ה וזה דבר טוב מאוד אין לך מה להתבאס גבר, יותר בכיוון של לשמוח ולהגיד תודה,כי יש אנשים שאין להם את זה.
וכמובן שגם עבודה קשה:)

• פותח/ת השרשור
מה עבודה קשה מה,
הצורה של הגוף שלך זה גנטיקה חבר..גם אם אתה רוצה וגם אם לא,החזה הרחב שלך, הבטן הטרפזים
ג נ ט י ק ה וזה דבר טוב מאוד אין לך מה להתבאס גבר, יותר בכיוון של לשמוח ולהגיד תודה,כי יש אנשים שאין להם את זה.
וכמובן שגם עבודה קשה:)

חחחח תודה על הפירגון אחי , אבל הגנטיקה שלי לא יותר טובה מהממוצע אחי , אני משמין כדה אני אוכל הרבה פחמימה , ומעלה הרבה נוזלים בעיקר בבטן תחתונה כשה אוכל שטויות .
החזה והכתפיים זה הנקודות היותר חזקות אצלי אבל אני ממש לא עילוי גנטי מסויים , ואם היית רואה לתפריט תזונה שלי היית מבין , קל להגיד גנטיקה כשה אתה בעצמך טוחן כל היום שטויות ואומר חמה אני לאנחטוב . זה בגדול
😛😛😛

חחחח תודה על הפירגון אחי , אבל הגנטיקה שלי לא יותר טובה מהממוצע אחי , אני משמין כדה אני אוכל הרבה פחמימה , ומעלה הרבה נוזלים בעיקר בבטן תחתונה כשה אוכל שטויות .
החזה והכתפיים זה הנקודות היותר חזקות אצלי אבל אני ממש לא עילוי גנטי מסויים , ואם היית רואה לתפריט תזונה שלי היית מבין , קל להגיד גנטיקה כשה אתה בעצמך טוחן כל היום שטויות ואומר חמה אני לאנחטוב . זה בגדול
😛😛😛
הוא לא דיבר על האחוז שומן הנמוך, הוא דיבר על הצורה, החזה הרחב, הצורה של הכתפיים, ועוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית