פירוט של הסייקל הראשון :
טסט אנטט למשך 10 שבועות , כמות שבועית של 800 מ"ג.
בולדנון למשך 8 שבועות , כמות שבועית של 500 מ"ג.
כמו רובנו..גם אני עשיתי את הטעות הנפוצה של הזרקת הפרגניל , וצרכתי זריקה אחת בלבד באמצע הסייקל . (את כל האבקה שנמצאת בויאל)
בסיום הסייקל :
טמוקסיפן - 30 כדור , כדור 1 כל יום.
כלומיד - 30 כדור , 2 כדורים כל יום.
---------
יש לציין שאני מתכונן לפני תחרות פאוורליפטינג , ולכן אני רוצה שהסייקל יהיה מיועד בעיקר לעלייה משמעותית בכוח.
כמו כן , במשך כ-5 שנים , ה CPK שלי עומד על 300/285. הוא לא משתנה. כל בדיקה נשאר באותו הגרף פחות או יותר.
מישהו חווה/מכיר את הבעיה ויכול לעזור לשיפור? הבנתי שהCPK הממוצע למתאמנים נע בין 100-150..וכשהוא גבוהה יותר ההתאוששות מהאימונים נמוכה יותר למיטב הבנתי.
בסייקל הראשון הכנסתי כמות יומית של 250 גרם חלבון (חילקתי ארוחות לשעתיים , מה שנכנס-נכנס)
כמות הפחמימות הייתה בין 150ל-300 , תלוי ביום.
-----
מה המקומות העיקריים לשיפור?
האם לרדת 5-6 קילו של עיקר נוזלים לפני תחילת הסייקל יהיה עדיפות מומלצת?
האם קיימת אפשרות לעלות בכוח ללא עלייה משמעותית במשקל?
-----
יש לציין שבסייקל הראשון הייתה עלייה של 10 ק"ג, 82 בזינוק ל92. עלייה משמעותית בכוח.
ללא שימוש בדיבול.
תודה מראש על כל תגובה ועזרה!
טסט אנטט למשך 10 שבועות , כמות שבועית של 800 מ"ג.
בולדנון למשך 8 שבועות , כמות שבועית של 500 מ"ג.
כמו רובנו..גם אני עשיתי את הטעות הנפוצה של הזרקת הפרגניל , וצרכתי זריקה אחת בלבד באמצע הסייקל . (את כל האבקה שנמצאת בויאל)
בסיום הסייקל :
טמוקסיפן - 30 כדור , כדור 1 כל יום.
כלומיד - 30 כדור , 2 כדורים כל יום.
---------
יש לציין שאני מתכונן לפני תחרות פאוורליפטינג , ולכן אני רוצה שהסייקל יהיה מיועד בעיקר לעלייה משמעותית בכוח.
כמו כן , במשך כ-5 שנים , ה CPK שלי עומד על 300/285. הוא לא משתנה. כל בדיקה נשאר באותו הגרף פחות או יותר.
מישהו חווה/מכיר את הבעיה ויכול לעזור לשיפור? הבנתי שהCPK הממוצע למתאמנים נע בין 100-150..וכשהוא גבוהה יותר ההתאוששות מהאימונים נמוכה יותר למיטב הבנתי.
בסייקל הראשון הכנסתי כמות יומית של 250 גרם חלבון (חילקתי ארוחות לשעתיים , מה שנכנס-נכנס)
כמות הפחמימות הייתה בין 150ל-300 , תלוי ביום.
-----
מה המקומות העיקריים לשיפור?
האם לרדת 5-6 קילו של עיקר נוזלים לפני תחילת הסייקל יהיה עדיפות מומלצת?
האם קיימת אפשרות לעלות בכוח ללא עלייה משמעותית במשקל?
-----
יש לציין שבסייקל הראשון הייתה עלייה של 10 ק"ג, 82 בזינוק ל92. עלייה משמעותית בכוח.
ללא שימוש בדיבול.
תודה מראש על כל תגובה ועזרה!