הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפקט היויו

• פותח/ת השרשור RUJI
  • פורסם בתאריך
וכשאתה אומר לא, מה זה אומר. התעלפות? הרס הגוף לטווח הארוך? (עם הקצר אין לי בעיה להתמודד....)
אני מתכוון לחיטוב נורמלי, במשקל יתר שכזה אני לא חושב שזאת בעיה להיות בגירעון של 500 ומעלה אפילו.. לא בהגזמה..
אבל אתה מדבר פה על להביא את הגוף שלך למצב קיצון.

אני לא בעל ידע ברפואה מספיק טוב כדי לפרט על תהליכים בגוף שעלולים להיפגע מדיאטה קיצונית ומהירה שכזאת, אבל לא צריך להבין יותר מידיי בכדי לדעת שזה לא רעיון טוב.
ולמה אין לך בעיה עם הרס הגוף לטווח קצר? לא ברור לי..
נתת לעצמך להשמין, אז תתמודד עם זה כמו שצריך ותרזה בחזרה.

זה מזכיר לי את אחיין שלי שהגיע למשקל של 130 ק"ג בגיל 18, על גובה 1.80 ופשוט החליט שהוא יעשה ניתוח לקיצור קיבה רק כי רצה להרזות מהר וכי לא הייתה לו המשמעת העצמית הדרושה לדיאטה נורמלית.
הניתוח כמעט עלה לו בחייו.

זה לא שווה את זה, שום נזק - לא טווח קצר ולא ארוך.

• פותח/ת השרשור
אני מתכוון לחיטוב נורמלי, במשקל יתר שכזה אני לא חושב שזאת בעיה להיות בגירעון של 500 ומעלה אפילו.. לא בהגזמה..
אבל אתה מדבר פה על להביא את הגוף שלך למצב קיצון.

אני לא בעל ידע ברפואה מספיק טוב כדי לפרט על תהליכים בגוף שעלולים להיפגע מדיאטה קיצונית ומהירה שכזאת, אבל לא צריך להבין יותר מידיי בכדי לדעת שזה לא רעיון טוב.
ולמה אין לך בעיה עם הרס הגוף לטווח קצר? לא ברור לי..
נתת לעצמך להשמין, אז תתמודד עם זה כמו שצריך ותרזה בחזרה.

זה מזכיר לי את אחיין שלי שהגיע למשקל של 130 ק"ג בגיל 18, על גובה 1.80 ופשוט החליט שהוא יעשה ניתוח לקיצור קיבה רק כי רצה להרזות מהר וכי לא הייתה לו המשמעת העצמית הדרושה לדיאטה נורמלית.
הניתוח כמעט עלה לו בחייו.

זה לא שווה את זה, שום נזק - לא טווח קצר ולא ארוך.

תודה רבה.

תגדיר מספרים דומים?
אין זה ריאלי להגיע ל 90-95 קילו עד 1.7.2016?
אם לדוגמא אני אחתוך את הקלוריות שלי ל 1200-1400 ביום. ואתאמן כמו חמור כל יום משקולות ואירובי.
אין סיכוי לשרוד?
ב 13 שבועות, לרדת יותר מ 15 קילו נראה לי טירוף. אתה תפגע במטבוליזם ותפרק את מסת השריר

• פותח/ת השרשור
ב 13 שבועות, לרדת יותר מ 15 קילו נראה לי טירוף. אתה תפגע במטבוליזם ותפרק את מסת השריר

תודה.
העניין שמסת השריר כרגע לא מעניינות אותי. כרגע מעניין אותי להפטר ממסת השומן בגוף.
לגבי המטבוליזם, מה זה אומר? האם זה נזק לטווח ארוך? אם כן אז כמובן שלא אעשה משהו שכזה...

תודה.
העניין שמסת השריר כרגע לא מעניינות אותי. כרגע מעניין אותי להפטר ממסת השומן בגוף.
לגבי המטבוליזם, מה זה אומר? האם זה נזק לטווח ארוך? אם כן אז כמובן שלא אעשה משהו שכזה...

זה בר תיקון, אבל תהליך ארוך ולא מאוד סימפטי (מנסיון).
מבין מאוד את הצורך בלרדת הרבה ומהר, אז לא אהיה נחרץ כמו השאר פה.
15 קילו בחודש זה יותר מדי. תכוון לקילו בשבוע וזה יהיה בסדר גמור.

חשבת לרגע איך יראה הגוף שלך מינוס 30 קג ובלי מסת שריר משמעותית?
חשבת על עודפי העור שיוותרו לך?
מה ההגיון בלהמשיך להרוס במקום לתת לגוף לתקן את מה שהרסת?

הנקודה החשובה כאן היא לא הירידה של X ק"ג ב X זמן (כן חשוב לא להתאבד על זה כמו שהצעת וכמו שהסבירו לך למה לא לעשות)
ירדת כבר פעם אחת באופן משמעותי אבל עלית הכל בחזרה זה מעיד על כך שלא באמת שינית את הרגלי האכילה שלך ולכן
חזרת לאותה נקודה.
מה שקריטי לך כרגע הוא:
1. לבחור תפריט הגיוני שתוכל להתמיד בו ולא כזה שיגרום לך להשתגע ולהכנס לימים של אכילה ללא שליטה.
2. להבין שכדי לשמור על המשקל אתה חייב לשנות את הרגלי האכילה שלך באופן תמידי.

הייתי ממליץ גם על אימוני כח אבל זה כבר עיניינך.
נ.ב
אני מהמר שגם את הירידה הקודמת שלך עשית בפרק זמן קצר, כמה זמן לקח לך לרדת מ 116 ל 82 ?

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
הנקודה החשובה כאן היא לא הירידה של X ק"ג ב X זמן (כן חשוב לא להתאבד על זה כמו שהצעת וכמו שהסבירו לך למה לא לעשות)
ירדת כבר פעם אחת באופן משמעותי אבל עלית הכל בחזרה זה מעיד על כך שלא באמת שינית את הרגלי האכילה שלך ולכן
חזרת לאותה נקודה.
מה שקריטי לך כרגע הוא:
1. לבחור תפריט הגיוני שתוכל להתמיד בו ולא כזה שיגרום לך להשתגע ולהכנס לימים של אכילה ללא שליטה.
2. להבין שכדי לשמור על המשקל אתה חייב לשנות את הרגלי האכילה שלך באופן תמידי.

הייתי ממליץ גם על אימוני כח אבל זה כבר עיניינך.
נ.ב
אני מהמר שגם את הירידה הקודמת שלך עשית בפרק זמן קצר, כמה זמן לקח לך לרדת מ 116 ל 82 ?

בהצלחה!

תודה רבה. ולקח לי 10 חודשים. אבל ה 82 היו עם מאסת שריר גדולה ונראיתי ממש טוב... בלי קוביות אבל מעוצב

Back
למעלה תחתית