עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה התקציב?
ואיך הם מבחינת עמידות לזיעה? ניתן לעשות איתם ריצות או פיעילות אירובית אחרת כרוכה בזיעה?קבל אוזניות מצוינות ששוות את המחיר שלהן כפול 3. בלי מותג ובלי שטיקים והכי חשוב אין ביניהם חוט אז הן לא נופלות מהאוזניים. ממליץ.
אני עושה איתן הכל כבר שנה הסוללה מחזיקה 3 אימונים של שעה וחצי ~ואיך הם מבחינת עמידות לזיעה? ניתן לעשות איתם ריצות או פיעילות אירובית אחרת כרוכה בזיעה?
תודה!אני עושה איתן הכל כבר שנה הסוללה מחזיקה 3 אימונים של שעה וחצי ~
ה bludio זה האוסניות הכי טובות שקניתי אי פעם.
עולות 100 שקל עם משלוח מאייבי.
בארץ 400.
פחות יתאימו לריצה לדעתי אבל לא ניסיתי. למשקולות זה מדהים.
סוללה חזקה וצליל ממש נקי
אני לא יודע אם זה כי יש לי ראש גדול חח אבל הן מתחילות להכאיב לי אחרי 10 דק' בערך, אתה יכול להיות איתן שעה רצוף?ה bludio זה האוסניות הכי טובות שקניתי אי פעם.
בארץ 400.
סוללה חזקה וצליל ממש נקי
אני לא יודע אם זה כי יש לי ראש גדול חח אבל הן מתחילות להכאיב לי אחרי 10 דק' בערך, אתה יכול להיות איתן שעה רצוף?
ד"א הקטע של הMICRO SD פשוט גאוני, לא צריך פלאפון ולא כלום, האוזניות באמת מעולות.
איזה דגם?ה bludio זה האוסניות הכי טובות שקניתי אי פעם.
בארץ 400.
סוללה חזקה וצליל ממש נקי
זה האוזניות שהכי התעללתי בהם. והן שרדו הכל בערךהבלודיו עם סאונד ממש טוב וחזק אבל לצערי איכות פח נשברו לי די מהר ...
הקשת זולה מאוד למרות הגמישות זה ישבר לך עוד מעט תהיה בטוח ... הייתי מוסיף עוד כסף בשביל איכות טובה יותר כי הסאונד שווה כל שקלזה האוזניות שהכי התעללתי בהם. והן שרדו הכל בערך
אתה שם כרטיס זיכרון בפנים, הכי זול שיש, שם בו שירים בפורמט MP3, ובאוזניות עצמן יש לך אופציה לשמוע מהכרטיס עצמו.תוכל להסביר לי על האופציה של ה micro sd ? לא כל כך הבנתי
הסתכלתי בסרטונים ביוטיוב ואף אחד לא מסביר על זה חח