הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיות עם אוכל

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
בשביל שההורים לא יתלוננו על זה שאני אשאל כל הזמן מה יש לאכול, אני בצהריים מכין לעצמי אוכל, כדי שאני אדע כמה אני אוכל, אבל מה לעשות? המשפחה אוכלת לי הכל.
אז הגדלתי ראש ושמתי מדבקה לא לגעת, אז הפעם הם הורידו את המדבקה בלי לשאול ושוב אכלו לי הכל. זה מטריף.
מה לעשות?

מנעול על הקופסאות 😆
ועכשיו רציני, תנסה לשבת ולהסביר להם שאין לך בעיה להכין להם גם, אבל שלא יגעו בשלך.

The strongest shall survive. תערוך איתם תחרות האבקות ומי שינצח יזכה באוכל.
או, וזה קצת יותר הגיוני, תיקח כמה שאתה מכין ותכין פי 2? אתה גם ככה מכין זה לא יותר עבודה זה לשים פסטה בסיר או חזה עוף על הגריל

אני כבר עשר דקות צוחק מזה

בשביל שההורים לא יתלוננו על זה שאני אשאל כל הזמן מה יש לאכול, אני בצהריים מכין לעצמי אוכל, כדי שאני אדע כמה אני אוכל, אבל מה לעשות? המשפחה אוכלת לי הכל.
אז הגדלתי ראש ושמתי מדבקה לא לגעת, אז הפעם הם הורידו את המדבקה בלי לשאול ושוב אכלו לי הכל. זה מטריף.
מה לעשות?
איך זה משנה אם אתה מכין חזה עוף או אמא שלך מכינה לך?

להגיע לרמה של לשים מדבקה על חזה עוף נשמע לי קיצוני מדי. בטח כשאתה בבית.

דבר איתם שזה חשוב לך אבל תתגמש גם אתה ותאכל גם מה שיש

או שתכין חזה עוף ותאכל אותו אל תשים במקרר. אתה לא יכול לבוא לבריכת דגים ולבקש לא לדוג

• פותח/ת השרשור
אני מכין להם אוכל כמעט כל הזמן, הסיבה שאני מכין בשבילי היא שאני אדע כמה אני אוכל.
פשוט מעכשיו אני אכין ארוחה אחת כל פעם

הפיתרון שלי - דע כמה הסיר שוקל. ידעת? יופי. שלב ב להכין מלא אורז. נגיד 700 גרם אורז. סיימת להכין ואתה שוקל את הסיר. יצא 3100 גרם והסיר 1000. מזל טוב עכשיו אתה יודע ש300 גרם זה 100 גרם לפני ולא משנה כמה יאכלו מזה אתה יודע את היחס. כנל פשוט לגבי כל דבר אחר שאתה מבשל. דורש עבודה אבל ככה אתה יכול לדעת כמויות.

הפיתרון שלי - דע כמה הסיר שוקל. ידעת? יופי. שלב ב להכין מלא אורז. נגיד 700 גרם אורז. סיימת להכין ואתה שוקל את הסיר. יצא 3100 גרם והסיר 1000. מזל טוב עכשיו אתה יודע ש300 גרם זה 100 גרם לפני ולא משנה כמה יאכלו מזה אתה יודע את היחס. כנל פשוט לגבי כל דבר אחר שאתה מבשל. דורש עבודה אבל ככה אתה יכול לדעת כמויות.
תמיד תקשיב להרצל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית