הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע סחורה שהגיעה

Machinehead

משתמש משקיע
2,059
24
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,178
2,059
24
רציתי להראות לכם מה קיבלתי היום.

נא לא לשאול על מקורות/איך הבאתי וכו', רק על הסטרואידים שיש בתמונות:

• פותח/ת השרשור
בתמונה הראשונה:

בשורה הראשונה, 3 קופסאות של AZOLOL/BRITISH DISPENSARY זה וינסטרול 5 מ"ג, אח"כ דיאנאבול של BODY RESEARCH הלבבות הכחולים 10 מ"ג, 3 קופסאות STANOL/BODY RESEARCH שזה וינסטרול 5 מ"ג.
כולם רפואיים.

מאחורה יש 3 קופסאות TESTOLIC של TP DRUG LAB - בעצם זה אותה חברה BODY RESEARCH. זה טסט פרופ רפואי.

בתמונה השלישית יש קלנבוטרול 20 מק"ג ו T3 במינון של 100 מק"ג של LA PHARMA, בכל קופסא 200 כדורים.

• פותח/ת השרשור
😃

רב החומרים פה בשביל אליאור, הוא התחיל היום את הסייקל. צילמתי אצלו בבית.

• פותח/ת השרשור
מעדיף לא לפרסם מחירים, כי המחירים זולים וחלק מהדברים גם לאנשים אחרים.

מה שעשית עכשיו זה פשוט לקחת שק מלח ושפכת אותו על הפצעים שלי .. אתה לא בן אדם!!!!!!!!!!!😲:O
איזה חומרים שיאללה

תגיד שניר הקלן שהבאת זה הקלן הסיני נכון?
ודרך אגב ככה מגיע T3? פעם אחרונה שראיתי אריזה של T3 זה היה לא בתפזורות אלה בחבילה כמו אפדרין ארסן למשל שלוחצים והכדור יוצא,יש לך מושג על איזה T3 אני מדבר ? ומה ההבדל הכול כך גדול בין הT3 למה שאני דיברתי אליו?
עוד משהו
כול המוצרים פה הם מוצרי פארמה.<? עם כן T3 למשל ודיאנבול מה משתמשים איתם ברפואה? וקלן זה חומר וטרינרי יש כזה דבר קלן פארמה? פשוט בלבלת אותי קצת כי אני יודע שאתה מביא רק פארמה

• פותח/ת השרשור
לא, זה קלן של LA PHARMA וגם ה T3 שלהם, הם לא פארמה, כי יש להם מוצרים שאינם מאושרים לשימוש בבני אדם, כמו טרנבולון ובולדנון.
הם מגיעים בקופסאות שתוכם יש את הכדורים, לא באריזות שאתה מדבר, על אריזות כאלו קוראים להם BLISTER PACKS.
כל השאר מה שראית, הםן פארמה, של חברות BODY RESEARCH - בתאילנד החברה רשומה על MARCH PHARMACUTIALS ויש סטרואידים של BRITISH DISPENSARY, גם הם פארמה.

T3 כן מוצר רפואי, השימוש שלו לטיפול בחוסר תפקוד בלוטת התריס, חוסר תפקוד גורם להשמנה ואי יכולת להרזות.
קלן ממה שידוע, הטיפול זה באסתמה, זו תרופה דור שלישי לטיפול באסתמה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית