הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע סחורה שהגיעה

Machinehead

משתמש משקיע
2,059
24
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,178
2,059
24
רציתי להראות לכם מה קיבלתי היום.

נא לא לשאול על מקורות/איך הבאתי וכו', רק על הסטרואידים שיש בתמונות:

עצה לגבי הסטנול ,תבדוק טוב טוב שהתאריך ייצור והמספר ייצור מוטבעים בחותמת ולא מודפסים ביחד עם התווית ,יש בעיה מאוד גדולה של זיופים של הסטנול הזה

סך הכל חומרים אחלה:)

• פותח/ת השרשור
תודה, אני השגתי את החומרים האלו מהמזרח, אז אני מאמין שמה שקיבלתי זה אמיתי, מקסימום יש כאן את אליאור כדי לדווח 😉

תודה, אני השגתי את החומרים האלו מהמזרח, אז אני מאמין שמה שקיבלתי זה אמיתי, מקסימום יש כאן את אליאור כדי לדווח 😉

חחח אם זה מאיפה שאני חושב שזה ,אז כנראה שהחומרים טובים
מהמזרח אתה אומר ? 😃

• פותח/ת השרשור
כן, יש כל מיני מקורות מהמזרח. תלוי על מי נופלים, מה שהבאתי נראה מצויין. בדקתי גם את הסחורה בפנים.

• פותח/ת השרשור
ידעתי שתגיד לי שזה מ IP.
תיזהר ממנו, הוא משנה את המחירים כל הזמן, גם אפשר להוריד אותו במחירים בקלות דרך האימייל, וזה מחשיד.

ידעתי שתגיד לי שזה מ IP.
תיזהר ממנו, הוא משנה את המחירים כל הזמן, גם אפשר להוריד אותו במחירים בקלות דרך האימייל, וזה מחשיד.

ידוע ,אבל אני התייעצתי עם שועלי קרבות ותיקים ממני ,בינתיים הדברים שלו סבבה ...

• פותח/ת השרשור
ממה ששמעתי ה QV שלו ככה ככה וכואב, האמפולות הם סבבה, והכדורים? תגובות מעורבות. לגבי ה GH אני לא יודע, אבל אשמח לשמוע ממך פידבק עליו 😃

ממה ששמעתי ה QV שלו ככה ככה וכואב, האמפולות הם סבבה, והכדורים? תגובות מעורבות. לגבי ה GH אני לא יודע, אבל אשמח לשמוע ממך פידבק עליו 😃

הכדורים שלו לא רעים
וקודם שיהיה לי כסף לGH ,יש הוצאות רבות לצערי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית