נק' מוניטין:
0
- 83
- 3
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חח אחי , זה יצא מאותו ייצרן תיהיה רגוע , הצבע של הויאל לא משנה כניראה שהיצרן רצה להחליף ויאל זה הכלאיך עושים אימות של החומרים באתר שלהם?
יש להם אותו מספר קוד לויאלים
דניאל בהקשר לנושא האם יש דרך נוספת לדעת אם החומר או אמיתי על ידי ריח או תגובה כלשהי אני לא מדבר על האיכות שלו רק אם החומר שנימצא בוויאל יעשה את העבודה ... אתמול יצא לי אחרי ההזרקה לגעת בטיפה מהחומר שנישאר לי במזרק זה פשוט הרדים לי את האצבע זה מעיד על משהו מסויים ?2 דברים:
1. צבעים שונים לויאל - הגיוני ואין מה להילחץ. כמו שכתבו מעלי, סך הכל היצרן החליט על צבע ויאלים אחר. גם לתרופות רפואיות לעיתים משנים אריזה, אז מה?
2. צבע הטרן הוא סוג של כתום וגם פה הצבע עשוי להיות שונה מעט בין ויאל לויאל או באצ'ט לבאצ'ט. סך הכל פונקציה של בישול החומר.
הזעות לילה, קושי בלהרדם, לפעמים קושי קטן בנשימה, אישית שמתי לב לעצבים מיותרים אבל זה גם מהחיטובדניאל בהקשר לנושא האם יש דרך נוספת לדעת אם החומר או אמיתי על ידי ריח או תגובה כלשהי אני לא מדבר על האיכות שלו רק אם החומר שנימצא בוויאל יעשה את העבודה ... אתמול יצא לי אחרי ההזרקה לגעת בטיפה מהחומר שנישאר לי במזרק זה פשוט הרדים לי את האצבע זה מעיד על משהו מסויים ?
כמו שנאמר, תופעות לוואי מטרן הן לא תמיד אינדיקציה. מדוע? כי לטרן אמנם מיוחסות תופעות לוואי רבות, אך גם גורמים רבים אחרים עלולים לגרום להם. למשל, בחיטוב וגרעון קלורי מרגישים עצבנות והשינה לעיתים לא נוחה. זה עשוי לנבוע מהגרעון וגם משימוש בחומר כמו טרן.דניאל בהקשר לנושא האם יש דרך נוספת לדעת אם החומר או אמיתי על ידי ריח או תגובה כלשהי אני לא מדבר על האיכות שלו רק אם החומר שנימצא בוויאל יעשה את העבודה ... אתמול יצא לי אחרי ההזרקה לגעת בטיפה מהחומר שנישאר לי במזרק זה פשוט הרדים לי את האצבע זה מעיד על משהו מסויים ?
לדעתי אם רמת העצבים כל כך גבוהה שאתה זקוק לכדורי הרגעה, תפסיק להשתמש בחומר.לי כרגע טרן באופן אישי גורם לעצבים שלא הכרתי,אתמול היה השיא בפן האישי אבל אני לא נכנס לזה,וזה יסתדר,השאלה שלי
מה ניתן לקחת בזמן טרן להורדת מפלס העצבנות ,יש כדורי הרגעה שניתן לשלב??