הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגביי טרן

markus-ruhl

מושעה
83
3
נק' מוניטין:
0
83
3
שלום, קיבלתי 2 אמפולות טרן אצטט של נובה פארם, שני הבקבוקים נראים
שונים לגמרי בצבעים שונים, אבל לשניהם אותו מספר קוד אצווה,
אני מעלה תמונה שלהם, מה אתם אומרים? למה זה שונה אחד מהשני?

קבצים מצורפים

• DSC_0370.JPG
    DSC_0370.JPG
    KB 58 · צפיות: 411
תגובה רצינית?
א. ויאלים ולא אמפולות.
ב. אם יש לך 2 וויאלים שנראים שונה , איזה שאלה יכולה להיות. יש לך בידיים זיוף . תחזיר אותם לסוחר.
ג. החברה היא בינונית.

איך עושים אימות של החומרים באתר שלהם?
יש להם אותו מספר קוד לויאלים
חח אחי , זה יצא מאותו ייצרן תיהיה רגוע , הצבע של הויאל לא משנה כניראה שהיצרן רצה להחליף ויאל זה הכל

2 דברים:

1. צבעים שונים לויאל - הגיוני ואין מה להילחץ. כמו שכתבו מעלי, סך הכל היצרן החליט על צבע ויאלים אחר. גם לתרופות רפואיות לעיתים משנים אריזה, אז מה?

2. צבע הטרן הוא סוג של כתום וגם פה הצבע עשוי להיות שונה מעט בין ויאל לויאל או באצ'ט לבאצ'ט. סך הכל פונקציה של בישול החומר.

2 דברים:

1. צבעים שונים לויאל - הגיוני ואין מה להילחץ. כמו שכתבו מעלי, סך הכל היצרן החליט על צבע ויאלים אחר. גם לתרופות רפואיות לעיתים משנים אריזה, אז מה?

2. צבע הטרן הוא סוג של כתום וגם פה הצבע עשוי להיות שונה מעט בין ויאל לויאל או באצ'ט לבאצ'ט. סך הכל פונקציה של בישול החומר.
דניאל בהקשר לנושא האם יש דרך נוספת לדעת אם החומר או אמיתי על ידי ריח או תגובה כלשהי אני לא מדבר על האיכות שלו רק אם החומר שנימצא בוויאל יעשה את העבודה ... אתמול יצא לי אחרי ההזרקה לגעת בטיפה מהחומר שנישאר לי במזרק זה פשוט הרדים לי את האצבע זה מעיד על משהו מסויים ?

דניאל בהקשר לנושא האם יש דרך נוספת לדעת אם החומר או אמיתי על ידי ריח או תגובה כלשהי אני לא מדבר על האיכות שלו רק אם החומר שנימצא בוויאל יעשה את העבודה ... אתמול יצא לי אחרי ההזרקה לגעת בטיפה מהחומר שנישאר לי במזרק זה פשוט הרדים לי את האצבע זה מעיד על משהו מסויים ?
הזעות לילה, קושי בלהרדם, לפעמים קושי קטן בנשימה, אישית שמתי לב לעצבים מיותרים אבל זה גם מהחיטוב

אצלי אישית בעיה של הזעות לילה וחוסר שינה. בשביל זה יש חשיש

טרן טוב לא נמדד בתופעות לוואי.
אם אתה רוצה להיות בטוח תעשה בדיקות דם שבועיים-שלוש אחרי תחילת הסייקל.

כמו שנאמר, תופעות לוואי מטרן הן לא תמיד אינדיקציה. מדוע? כי לטרן אמנם מיוחסות תופעות לוואי רבות, אך גם גורמים רבים אחרים עלולים לגרום להם. למשל, בחיטוב וגרעון קלורי מרגישים עצבנות והשינה לעיתים לא נוחה. זה עשוי לנבוע מהגרעון וגם משימוש בחומר כמו טרן.
כדי לדעת שיש לך בוודאות טרן, בצע בדיקות דם מקיפות ובקש לבדוק את רמות ההורמון פרוגסטרון. ערכים גבוהים מאוד מעל הנורמה (פי 10 עד 20) יעידו על שימוש בטרן במינונים של איזור ה-100mg לערך

תודה דניאל כמו כן עשיתי בדיקות דם לפני הכניסה לסייקל על מנת לבדוק אם החומרים באמת עובדים אבצעה בדיקות בשבוע השלישי לסייקל לצורך השוואה ..

לי כרגע טרן באופן אישי גורם לעצבים שלא הכרתי,אתמול היה השיא בפן האישי אבל אני לא נכנס לזה,וזה יסתדר,השאלה שלי
מה ניתן לקחת בזמן טרן להורדת מפלס העצבנות ,יש כדורי הרגעה שניתן לשלב??

לי כרגע טרן באופן אישי גורם לעצבים שלא הכרתי,אתמול היה השיא בפן האישי אבל אני לא נכנס לזה,וזה יסתדר,השאלה שלי
מה ניתן לקחת בזמן טרן להורדת מפלס העצבנות ,יש כדורי הרגעה שניתן לשלב??
לדעתי אם רמת העצבים כל כך גבוהה שאתה זקוק לכדורי הרגעה, תפסיק להשתמש בחומר.
תרגילים עם עצמך ועבודה עצמית יכולים לעזור, לי באופן אישי עזר מאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית