ייעוץ לגבי טונה

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3
זה קטע שוודאי בעייתי, אני קונה טונה איכותית (כלומר גם יקרה) מחברת RIO בשמן זית ועניינים, עכשיו השאלה היא האם ניתן לאכול אותה על בסיס יומי? אני שואל מטעמי כספית, אני שוקל קרוב ל90 קילו וגם גבוה למדי השאלה אם כמות הכספית תשפיע אם אני אוכל טונה על בסיס יומי.

נערך לאחרונה:
אם תאכל קופסא ביום אתה תמות תוך שלושה שבועות, יומיים, 5 שעות ו46 דקות. לאכול קופסא ביום זה סבבה לגמרי, כבר חצי שנה שאני אוכל אחת ביום ולפעמים יותר.

• פותח/ת השרשור
אם תאכל קופסא ביום אתה תמות תוך שלושה שבועות, יומיים, 5 שעות ו46 דקות. לאכול קופסא ביום זה סבבה לגמרי, כבר חצי שנה שאני אוכל אחת ביום ולפעמים יותר.
סבבי, ואתה שוקל קצת יותר ממני ועל גובה דומה, נראה לי שאני אסתדר.
בכל מקרה בצבא הדבר האחרון שאני אדאג לגביו זה הכספית בטונה חחחחחח.

סבבי, ואתה שוקל קצת יותר ממני ועל גובה דומה, נראה לי שאני אסתדר.
בכל מקרה בצבא הדבר האחרון שאני אדאג לגביו זה הכספית בטונה חחחחחח.
אחחח טונה מתוגנת עם פלנלית... היו ימים טובים 😃

כבר כמה שנים טובות שאני אוכל אחת ליום, ואני מגיע גם לתקופות של חודש+ שאני מוצא את עצמי אוכל 3-4 ביום.
אני חי 😃

איכס טונה מגעילה לי את השועלים...
בכל מקרה אם זה מה שמדאיג אותך, אז במים שאתה שותה כנראה שיש דברים יותר גרועים 😃
בכל מקרה, אם אתה רוצה רק כדי להרגיע את עצמך יש כל מני חומרים שידועים ככאלה שעוזרים לפנות מתכות כבדות מהגוף (למשל אומרים שטאורין עוזר בזה) אתה יכול לנסות את זה

• פותח/ת השרשור
איכס טונה מגעילה לי את השועלים...
בכל מקרה אם זה מה שמדאיג אותך, אז במים שאתה שותה כנראה שיש דברים יותר גרועים 😃
בכל מקרה, אם אתה רוצה רק כדי להרגיע את עצמך יש כל מני חומרים שידועים ככאלה שעוזרים לפנות מתכות כבדות מהגוף (למשל אומרים שטאורין עוזר בזה) אתה יכול לנסות את זה
ומזה טאורין? איפה אפשר למצוא את זה, באיזה אוכל וכדומה.

כספית איננה דבר בריא ולצערינו תחפש באתר TIME.COM הייתה כתבה על כך שאנו מרעילים את הטונה שאנו אוכלים, ובכך מרעילים את עצמנו. כספית שנאגרת בכמות גדולה בגוף בסופו של דבר עלולה לגרום להתפתחות סרטן.

אתה יכול לבקש בדיקת דם לכספית כדי לבדוק את העניינים אם אתה ממש היפוכונדר, הייתי אומר שגם 2 טונות ואולי אף יותר ביום זה בסדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית