הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
סרקופלזמה מהלכת

סרקופלזמה מהלכת

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-25/4/16
צודק כל אותם אנשים שאתה לוקח מהם דוגמא הם טיבעיים 😃

כמו שרשמתי לך פעם לא כזה אכפת לי מה אתה עושה. פשוט נתתי דוגמא לאנשים שעובדים כבד ולא נראים כמו @Matty או @yujinius 😃

אני לא יודע מה הוא מספר לכם, אבל אני מכיר את @Matty ואני מאשר שהפיזיק שלו כמעט זהה לשל zyzz בשל דיוק בזמני חלון אנאבולי והימנעות מעגבניות בהמלצת קובי ירושלמי.

העובדה שאתה מרגיש את השריר עובד/פאמפ, לא אומר שאתה נותן לגוף שלך מקום להסתגל לעומסים חדשים וגדולים יותר, לכן פאמפ/להרגיש שהשריר עובד לא => gainz.

אתה מודע לכך?

מה אתה לומד?
ולמה באריאל?

הנדסה אזרחית.
במקום לעשות פסיכומטרי ושתי בגרויות בפיזיקה ומתמטיקה, אני עושה מכינה באריאל ומתחיל לימודים באוקטובר. זה פשוט חוסך לי שנה וחצי והמון כסף. גם ככה בסופו של דבר בשוק העבודה חוטפים מהנדסי בניין אז זה לא משנה איפה למדת.

למרות שבאמת אחלה מקום אריאל,
מרצים ממש משקיעים והכיתות מושקעות.

הנדסה אזרחית.
במקום לעשות פסיכומטרי ושתי בגרויות בפיזיקה ומתמטיקה, אני עושה מכינה באריאל ומתחיל לימודים באוקטובר. זה פשוט חוסך לי שנה וחצי והמון כסף. גם ככה בסופו של דבר בשוק העבודה חוטפים מהנדסי בניין אז זה לא משנה איפה למדת.

למרות שבאמת אחלה מקום אריאל,
מרצים ממש משקיעים והכיתות מושקעות.
נראה כמו החלטה מוצלחת. בהצלחה

GreekGodGame עדכן/ה את הלוג ״סרקופלזמה מהלכת״:

עדכון לוג: 05/05/16

נתקלתי בבעיה, אני אוכל , מסיים לאכול כשהבטן שלי מלאה, ואחרי רבע שעה...אני רעב שוב פעם.

אז אני לוקח עוד אוכל, אבל פה זה כבר קשה להכניס לפה כי הקיבה מלאה כבר. אז מה אני אמור לעשות?

מצד אחד תחושת רעב מטורפת,
מצד שני בטן מלאה.

אני מוצא את עצמי קם בלילה כדי לאכול!
אני פשוט פאקינג רעב כל הזמן והבטן שלי לא עומדת בקצב.

פתרונות?

קרא את שאר עדכון הלוג...

לשתות 6 ביצים לא מבושלות,כמו שרוקי היה עושה ברוקי 1 .
הוא יודע מה הוא עושה האיטליון סטאליון .

וואלה ציפיתי לרמת בגרות יותר גבוהה,
אשכרה ביקשתי עזרה בנוגע לתזונה, שלא קשורה בכלל לאימונים,
ואתם עושים מזה צחוק?

אכזבתם אותי.

איך העליה במשקל / היקפים?
איך אתה מתכנן להתקדם?

IMG-20160506-WA0018.jpeg IMG-20160405-WA0019.jpeg
איך העליה במשקל / היקפים?
איך אתה מתכנן להתקדם?

התחלתי 67 קילו, כרגע אני 71 אולי טיפה יותר. היקפים לא מדדתי מעולם, למרות שאני יכול להתחיל למדוד אם אתה רוצה.

מבחינת רגליים, אני רואה שיפור משמעותי. אני כבר לא נכנס למכנסי סקיני הצמודים .

בתמונות רואים בברור גדילה,
במציאות אפילו יותר בולט.

אני מתכנן להגיע ל35 סקוואט כפול 10, ואז להתחיל לשים משקל ולחזור ל10 חזרות ולעלות משם בחזרה ל35.

שכיבות סמיכה, להגיע גם ל35 ואז גם לעבור לבנצ ולאפס ל10 חזרות.

ובכל שאר התרגילים פשוט לעלות במשקלים.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית