הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילים כתחליף לדדליפט בזמן הקרוב

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
אני במדקאו, ובגלל שאני מתאמן עם משהו שנקרא תומך ברך, המוט לא יכול להיות צמוד לרגליים וגם יכול להיווצר מצב שנחתכת לי היד מזה. אחרי אשכול שעבר, הגעתי למסקנה שלא כדאי לי לעשות דדליפט בטכניקה לא תקינה, ולא להתרגל לזה שהמוט יהיה רחוק מהרגליים. יש תרגילים שאני יוכל לעשות כתחליף לדדליפט ? אולי מכרעים והמכונה הזאת להאמס? תודה, בבקשה בלי תגובות כמו אין תחליף לדדליפט, עושה גם כפיפות גו, ובטן, רק משהו שיפצה על עבודת הרגליים שם, כי בכל זאת צריך לעבוד.

• פותח/ת השרשור
סטיף לג או דדליפט רומני. ומכרעים עם הגבהה גם יכולים להיות פיתרון טוב.
כל סוגי הדדליפט, לא אוכל לעשות, כיוון שצריך להחליק את המוט על הרגל וזה לא מתאים עם התומך ברך. מכרעים עם הגבהה ? מה זאת אומרת איפה הגבהה ? תודה

כל סוגי הדדליפט, לא אוכל לעשות, כיוון שצריך להחליק את המוט על הרגל וזה לא מתאים עם התומך ברך. מכרעים עם הגבהה ? מה זאת אומרת איפה הגבהה ? תודה
אל תצמיד לברך. סטיף לג פחות קריטי.
הגבהה לרגל האחורית כמו זה:
https://www.google.com/url?sa=i&rct...Qm3xzKImuRmTPcNhCFcRLzLg&ust=1461072849636315

• פותח/ת השרשור
תוכל לעשות גוד-מורנינג/פנדלי רואו
פנדלי רואו נשמע נחמד, גוד מורנינג אומרים קצת מסוכן אם הטכניקה לא מוקפדת 100 אחוז לא ? אז פנדלי רואו ומכרעים אחד אחרי השני במקום הדדליפט יהיה בסדר ?

• פותח/ת השרשור
יש שם עשרות סרטונים, זה מביא אותי לערוץ, אולי כי אני מהפלאפון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית