הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גוף נקי מחומרים נשמר טוב יותר?

dror267

מושעה
46
3
נק' מוניטין:
3
46
3
לא ידעתי איפה לשאול וחשוב לי לדעת את התשובה. אני כבר יותר מ-10+ שנים בתחום הכרתי המון אנשים שנגעו בחומרים.
התפטי נורא אני יכול להשיג כל חומר שאני רוצה ותמיד אני מחזיק את עצמי מלהתחיל זאת עקב הציטוט "גוף נקי מחומרים נשמר טוב יותר"
השאלה אם זה באמת נכון?

אני לא מומחה בנושא, אז קח את מה שאני אומר בעירבון מוגבל.
לפי מה שקראתי, ברגע שאתה מפסיק, הרוב הגדול של המסה שצברת יורדת.

שטויות של אנשים שלא מבינים כלום

תגדיר חומרים. אני יודע בוודאות שברגע שבן אדם יושב על סטרואידים ואז מפסיק אז 100% תוך כמה זמן הוא יקטן משמעותית בגלל שסטרואידים באים לפרוץ את הגבולות של הגוף שלך ומכיוון שהגבולות הללו נפרצים הגוף שואף לחזור למימדים ההגיוניים שלו ולכן קשה מאוד לשמר את התוצאות שאליהן הגעת בעזרת סטרואידים לאחר הסייקל.
מבחינת תוספי תזונה זה ממש לא ככה, תוספי תזונה הם בסך הכל עוזרים לגוף שלך מבחינות מסוימות ואם התפריט שלך יהיה מושלם אתה בכלל לא צריך תוספי מזון אבל בגלל שזה קשה לבן אדם שהעולם שלו לא סובב 24/7 סביב עיצוב הגוף להקפיד ב 100% על התפריט שלו וכאן התוספים באים לעזור, אבל התוספים לעולם לא יגרמו לגוף שלך לפרוץ את גבולות הגנטיקה שלו כמו הסטרואידים.

אתה נכנס פה לדעה אישית.
אני דווקא מאוד מעריך אנשים שנמצאים על חומר עובדים קשה, מגיעים לתוצאות יפות ולא מכישים זאת, באותה מידה כמו מתאמן טבעי.
לעומת זאת בן אדם על חומר שצועק "נטורל נטורל" כאשר אין ספק בכלל שהוא על חומר, מעורר בי סלידה וזלזול על סף המבוכה.

אתה נכנס פה לדעה אישית.
אני דווקא מאוד מעריך אנשים שנמצאים על חומר עובדים קשה, מגיעים לתוצאות יפות ולא מכישים זאת, באותה מידה כמו מתאמן טבעי.
לעומת זאת בן אדם על חומר שצועק "נטורל נטורל" כאשר אין ספק בכלל שהוא על חומר, מעורר בי סלידה וזלזול על סף המבוכה.

לא הבנתי למי הכוונה?
אף אחד לא אמר שום דבר נגד משתמשים בחומרים פשוט עובדה זו עובדה, התוצאות אכן לא נשמרות לאורך זמן לאחר הפסקת הסייקל. מעבר לזה אתה צודק צריך הרבה משמעת עצמית על מנת לעמוד בזה.

נראה לי שפותח האשכול לא שאל על מה שאתם מדברים. אם הבנתי נכון הכוונה ה"נשמר יותר טוב" היא לגבי בעיות בריאותיות שעלולות לצוץ בעתיד בגלל שימוש בחומרים ואולי "שחיקה מוגברת" של הגוף.
אני אישית לא ממש התעניינתי בנושא לכן אין לי משהו קונקרטי להגיב.

חומרים משפיעים לרעה על כל מיני גורמים שמעלים את הסיכוי להתקפי לב ולהסתיידות עורקים. יכולים להעלות את הסיכוי לחטוף סרטן ופוגעים בפוריות. אם יש לך במקרה התחלה של גידול סרטני בזמן שאתה לוקח אתה גוזר על עצמך גזר דין מוות כי גידולים בדרך כלל מגיבים חזק להורמונים ופקטורי גדילה. יש גם מחקרים שמראים שבמינונים מספיק גבוהים טסטוסטרון הורג תאי מוח בתרבית. אין לי מושג אם זה רלוונטי לכמויות שבני אדם משתמשים בהן אבל זה מעניין...

כל הדברים שבאים בכדורים גם פוגעים מאוד בכבד ואני מכיר אישית לפחות אדם אחד שאף פעם לא סבל מהשמנה שיש לו כבד שומני בגלל שימוש בדיבול ובכדורים אחרים. לכן תמיד עדיף להזריק על לקחת כדורים.

אז כן, זה לא בריא.

השאלה היא עד כמה זה משפיע על אדם בריא ששומר על עצמו? לא יודע, אבל להשוואה המחקרים על עישון מראים שהוא מוריד לך 10 שנים מהחיים(יש כאלה שמראים יותר) והוא לא נותן לך כלום בתמורה אז זה לא שאין דברים אחרים מסוכנים מאוד לבריאות שמקובלים מבחינה חברתית.

אגב, דווקא שורפי שומן למעט T3 פוגעים הרבה פחות בבריאות אם בכלל.

נערך לאחרונה:
DNP משפיע ואם אתה מצליח לאזן את טמפרטורת הגוף ולא למות בזמן השימוש יש טענות שהוא אפילו בריא...

אגב, ראיתי מחקר שהשווה בין אורך החיים של ספורטאים אולימפיים לאנשים רגילים והסיבה העיקרית שספורטאים אולימפיים חיו כמה שנים יותר היתה שהם כמעט ולא עישנו. אז אם נניח שרוב האתלטים ברמות הללו לקחו חומרים(הנחה סבירה בהנחה שרובם נתפס בסופו של דבר) אפשר להניח שהם פחות מסוכנים מעישון.

התכוונתי לחוקיים.. בכל אופן לא יודע למה בן אדם צריך להתעסק באיזון טמפרטורת הגוף שלו, תוכל ותעבוד כמו שצריך וישרף לך השומן ממילא.

אני התכוונתי לשורפי שומן לא חוקיים. DNP הוא אולי החומר היחיד שקיים חוקי או לא חוקי שבאמת שורף שומן אקטיבית על ידי כך שהוא מעלה את טמפרטורת הגוף. האחרים בעיקר משחררים שומן לדם כך שקל לך יותר לשרוף אותו.

Back
למעלה תחתית